jimzak Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Το νερό της Αθήνας είναι από τα καλύτερα και τα πιο ασφαλή. Σίγουρα μούφα η δήθεν εντολή. Μην το πεις αλλού,το αν το χλωριονουν και το φιλτράρουν μέχρι να έρθει στην βρύση σου είναι άλλο θέμα. Στον μορνο ειδικά έχω δει παρα πολλά μέχρι ψόφιο πρόβατο να επιπλέει στο κανάλι.
bilya Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Μην το πεις αλλού,το αν το χλωριονουν και το φιλτράρουν μέχρι να έρθει στην βρύση σου είναι άλλο θέμα. Στον μορνο ειδικά έχω δει παρα πολλά μέχρι ψόφιο πρόβατο να επιπλέει στο κανάλι.μην πετάτε τέτοιες κοτσανες ρε. Γίνεται ολόκληρη επεξεργασία στο νερό πρίν μπει στο δίκτυο (https://www.eydap.gr/TheCompany/Water/WaterPlants/). Ακομα κ το νερό που επεξεργάζεται στην Ψυττάλεια ειναι 95+% καθαρό που με σωστή επεξεργασία γίνεται πόσιμο. Υγ η διαφορά στην γεύση ανα περιοχή στην Αθήνα είναι καθαρά θεμα δικτύωσης του σπιτιού (χαλκος κτλπ)
jimzak Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 μην πετάτε τέτοιες κοτσανες ρε. Γίνεται ολόκληρη επεξεργασία στο νερό πρίν μπει στο δίκτυο (https://www.eydap.gr/TheCompany/Water/WaterPlants/). Ακομα κ το νερό που επεξεργάζεται στην Ψυττάλεια ειναι 95+% καθαρό που με σωστή επεξεργασία γίνεται πόσιμο. Υγ η διαφορά στην γεύση ανα περιοχή στην Αθήνα είναι καθαρά θεμα δικτύωσης του σπιτιού (χαλκος κτλπ) Εγώ απλά είπα τι εχω δει με τα ίδια μου τα μάτια, το είπα και πιο πάνω, αν γίνεται επεξεργασία πριν φτάσει στο δυκτιο είναι άλλο θέμα. Το αν είναι καθαρό το νερό πάντως στο φράγμα άσε να ξέρω καλύτερα φίλε μου χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας
Putman Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Σε όλα ο Έλληνας έχει αρνητική άποψη.Ακόμα και στο καθαρισμό νερού θεωρεί ότι δε γίνεται σωστή δουλειά. 2
jimzak Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Σε όλα ο Έλληνας έχει αρνητική άποψη.Ακόμα και στο καθαρισμό νερού θεωρεί ότι δε γίνεται σωστή δουλειά. Αν αναφέρεσαι σε μένα, δεν είδα κάπου να γράφω ότι δεν καθαρίζεται καλά, αν γινόταν αυτό η Αθήνα θα είχε τον μισό πληθυσμό με τόσα βακτήρια και βρωμιες που έχει το νερό, απλά επειδή το βλέπω κάθε μέρα με τα μάτια μου τι βρωμιά παίζει και με αφορμή ένα σχόλιο πιο πάνω το έγραψα γιατί μερικοί μπορεί να νομίζουν ότι πίνουν και νερό κατευθείαν από πηγή.
overpower Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Επισης ολη η ποσοτητα του νερου στην Γη εχει ανακυκλωθει (μπορει να ειχα διαβασει και για 3 φορες ηδη) οποτε πλεον πινουμε τα κατουρλια καποιου αλλου. /οφ Για το κουβερ δεν με χαλαει. Επισης στον καταλογο βλεπω ποσο εχει ενα μπουκαλι νερο ή ανθρακουχο (που συνηθως επιλεγω εξω) οποτε ξερω απο πριν τι και ποσο θα πληρωσω
jimzak Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Επισης ολη η ποσοτητα του νερου στην Γη εχει ανακυκλωθει (μπορει να ειχα διαβασει και για 3 φορες ηδη) οποτε πλεον πινουμε τα κατουρλια καποιου αλλου. Πόσο καιρό έχει πάρει όμως να γίνει αυτό που λες αν ισχύει? Εδώ βλέπεις σκουπίδια, ψόφια ποντίκια κτλ και ξέρεις ότι αυτό το νερό θα καθαριστεί και θα καταλήξει στο δίκτυο για πόσιμο σε μερικές ώρες.
bilya Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Εγώ απλά είπα τι εχω δει με τα ίδια μου τα μάτια, το είπα και πιο πάνω, αν γίνεται επεξεργασία πριν φτάσει στο δυκτιο είναι άλλο θέμα. Το αν είναι καθαρό το νερό πάντως στο φράγμα άσε να ξέρω καλύτερα φίλε μου χωρίς καμία διάθεση ειρωνείας δεν παίζει κανένα ρόλο. Απο τον Μόρνο στον Μαραθώνα το νερό έρχεται με φυσική ροή σε κανελετο που όπως θα ξέρεις σε πολλά σημεία είναι ανοιχτό. Αρα οποίος γουστάρει δηλητηριάζει το νερό όποτε θέλει. Καταλαβαίνεις ομως γιατί η ΕΥΔΑΠ δεν νοιάζεται να τα κλείσει. Υπάρχει διαφορά στο φιλτράρισμα κ το επεξεργασία. Σου ανέφερα την Ψυττάλεια κανε τον κόπο να μάθεις τι είναι κ πως βγαίνει το νερό καθαρό απο κει για να καταλάβεις το οτι ο μορνος ειναι πεντακάθαρος. Επίσης διάβασε τι κάνουν οι μονάδες επεξεργασίας νερού.
webparts Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2017 Μπηκα να διαβασω για τα κουβερ και διαβαζω μια σελιδα για το νερο του μορνου.5 ποστ επι του θεματος και μετα ξεφυγατε κλασσικα. Εισαστε ο ορισμος του offtopic. Χρονια πολλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα