leecherman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Εν συντομία. Με βρήκαν από αγγελίες που είχα τότε για κάτι διαμερίσματα που πουλούσα, συνεργάτης του γιου προέδρου Αφρικανικής χώρας που ενδιαφέρεται για επενδύσεις στην Ελλάδα!!! Μετά από κάποια τηλέφωνα το παραμύθι άλλαξε, ξεχάσαμε τα ακίνητα που πουλούσα και περάσαμε σε επενδύσεις γενικότερα και ότι ήθελε κάποιον εδώ στην Ελλάδα να τα διαχειρίζεται όλα αυτά, δεν υπήρχε απάντηση στο γιατί τόση μυστικότητα και γιατί κάποιον άγνωστο. Ήμουν περίεργος, έγινε ένα 1ο ρβ στο εστιατόριο κεντρικού ξενοδοχείου στο Σύνταγμα με τον ίδιο το γιο του Προέδρου (!!!) όπου εκεί περάσαμε στο ζουμί, δηλαδή ότι επρόκειτο για κάποια encoded money που πρέπει να γίνουν decoded και ακολούθησε 2ο ρβ σε δωμάτιο άλλο ξενοδοχείου (ομολογώ ότι ψιλοφοβόμουν αλλά είχα πάρει τα μέτρα μου και γενικότερα είχα καταλάβει ότι δεν ήθελαν τα νεφρά μου ή να με απαγάγουν αλλά επρόκειτο για άλλου είδους κομπίνα). Εκεί βρισκόταν ο βοηθός που μου έδειξε το κόλπο, μου εξήγησε ότι τα λεφτά ήταν encoded γιατί έτσι τα μεταφέρει ο ΟΗΕ στην Αφρική για λόγους ασφάλειας(τρολολολ) τα οποία τα βούτηξε ο πρόεδρος, τα έδωσε στον γιο ο οποίος τα έφερε στην Ευρώπη για να τα κάνει decode. Μόνο που χρειάζονταν χρήματα, αληθινά χρήματα για να ξαναγίνουν τα ξεβαμμένα κανονικά χαρτονομίσματα. Μου έκαναν μια επίδειξη μετατροπής του λευκού χαρτιού σε 50ευρο για το οποίο χρειαζόταν ένα ακόμα κανονικό 50ευρο (αυτά που ζητάνε από τα υποψήφια θύματα), μου ζήτησαν ένα αλλά εγώ απάντησα ότι δυστυχώς δεν είχα μαζί μου, οπότε χρησιμοποίησαν ένα δικό τους (μουρμουρίζοντας κάτι γαλλικά με εμφανή δυσαρέσκεια). Με τα πολλά (χημικά, αλουμινόχαρτο, πίεση στο αλουμινόχαρτο και στέγνωμα με πιστολάκι μαλλιών), προέκυψε το ξανα-βαμμένο 50ευρο, το οποίο μου έδωσαν για να τσεκάρω στην τράπεζα και συμφωνήσαμε να ξαναβρεθούμε για να τους φέρω όσα χρήματα μπορούσα να μαζέψω (100, 150χιλ) για να ξαναβάψουν αυτοί τα αντίστοιχα δικά τους και να εισπράξω εγώ το ποσό που έδωσα + 25% των ξαναβαμμένων. Μη ρωτάτε αν η μετατροπή των ξεβαμμένων ήταν αληθινή, φυσικά και δεν ήταν, κάποια στιγμή που δεν πρόσεχα, αντικατέστησαν το λευκό χαρτί με ένα κανονικό 50ευρο. Με το 50άρικο που μου έδωσαν να τσεκάρω, έβαλα βενζίνη και πήγα Στεμνίτσα. Αυτά. http://voria.gr/inde...splay&sid=18806 Α, υποτίθεται ότι τα λεφτά που τους δίνει το υποψήφιο θύμα πάνε και για την αγορά των πανάκριβων χημικών που απαιτούνται για την μετατροπή των χρημάτων. Παίζει νάσαι υποψήφιος για Γκίνες,δεν υπάρχει περίπτωση να φας φράγκα από ριχτάδες με τπτ.Δεν λέω ότι ψεύδεσαι,μη με παρεξηγείς,έχω δει πάρα πολλά στη μικρή (ως τώρα) και μίζερη ζωούλα μου,κρατάω επιφυλάξεις για τον αν σου δώσανε λ7 στα χέρια...
kirileman Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μου δώσανε το ξαναβαμμένο -και καλά- 50ευρο για να διαπιστώσω ότι το κόλπο λειτουργεί και να τους σκάσω το χοντρό παραδάκι. Πώς αλλιώς θα με έπειθαν; Απλά, μετά εγώ έγινα Λούης. Με ξαναπήρε ο συνεργάτης, αυτός που είχε κάνει την πρώτη επαφή μαζί μου (και να σημειώσω εδώ πως όταν του είχα προτείνει να βρεθούμε πριν έρθει ο κανακάρης, μου είχε πει ότι βρίσκεται για δουλειές στη Σαλονίκη). Τί έγινε, με ρωτάει; Του λέω, έκανα τo ρβ και θα ψάξω να βρω λεφτά αλλά είναι λίγο δύσκολα τα πράγμα bro γιατί you know, υπάρχει έλλειψη μετρητών στην αγορά και τέτοια. Την επόμενη του έστειλα ένα sms γιατί με έπρηζε, του είπα nice trick και nice to meet you. Δεν ξανακάλεσε. ...Το πιο αστείο σκηνικό, εκεί που πήγα να βάλω τα γέλια, ήταν όταν στο τέλος της επίδειξης, δώσαμε τα χέρια καθισμένοι οι 3 μας, εγώ, ο "χημικός" και ο "γιος του προέδρου", σχηματίζοντας έναν κύκλο (σιωπής; τιμής; μαλακίας; )!... Έπος! Και βέβαια, θα θυμάμαι και τη στιγμή που μου εξηγούσαν το λόγο που ήταν λευκά τα χαρτονομίσματα, ότι τα βάφει λευκά ο ΟΗΕ για να τα μεταφέρει με ασφάλεια στην Αφρική. Oh, i see. It makes sense, απάντησα... Όλη αυτή η ιστορία πήρε μέρες, προφανώς, εκτός από έμενα, έκαναν κρούση σε πολλά άλλα άτομα ταυτόχρονα. Όλο και κάποιος θα την πάτησε...
kostas_dr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Μόνο ένας και δυο; δεν λέμε να βάλουμε μυαλό δυστυχώς, και όπου κάποιοι ακούν για εύκολο χρήμα, τρέχουν σαν τον Bolt. Γεννημένα κορόϊδα που νομίζουν πως είναι έξυπνοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα