G10 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα ... Επειδή έχω να ταξιδέψω πολλά χρόνια με το τρένο , ας μου πει κάποιος που το έκανε πρόσφστα αν ξέρει τι διαφορά έχει το κανονικό από το intercity ...; Στο χρόνο πάντως αναφέρει +20' παραπάνω τίποτα το ιδιαίτερο για την διαφορά της τιμής ... Επειδή θέλω να κλείσω μέσω internet το βραδινό που είναι απλό έχει πολύ δελεαστική τιμή , αξίζει ή θα το μετανοιώσω ;
vk13 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Πέρα από μικρότερη ταχύτητα και μεγαλύτερο χρόνο, το κανονικό επιπλέον κάνει στάσεις παραπάνω και πολλές φορές καθυστερεί και στις στάσεις. Επίσης το intercity είναι πιο όμορφο εσωτερικά. Βέβαια μη φανταστείς και τρελές διαφορές αλλά είναι. Α επίσης αυτό μπορεί να ήταν και η ιδέα μου αλλά νομίζω ότι το κανονικό επίσης ήταν κάπως ατσούμπαλο στη διαδρομή...
CtrlFreak Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Σε όλες τις αμαξοστοιχίες γράφει δίπλα IC εσείς που τα είδατε τα απλά τα τρένα??
tehAllantin Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Το απλό είναι πάνω κάτω ΤΟ ΙΔΙΟ με το ιντερσίτι μόνο μου εκεί μέσα θα δεις ΟΛΕΣ τις εθνικότητες της γης λόγω χαμηλής τιμής. ΑΝ προσέξεις στα ιντερσίτι κάθε μήνα βγάζουν προσφορές για αθήνα - σαλονίκη με εισητήρια μέχρι και 9 ευρώ η διαδρομή. Αρκεί να κλείσεις νωρίς κλπ. Αν θες τελευταία στιγμή τότε πλήρωνε Nα ξέρεις πάντως ότι 48 ώρες πριν μετ'επιστροφής έχει ένα 20% έκπτωση πάντως
australis Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Αν θες να εισαι (σχετικα) στην ωρα σου παρε IC. Αν ομως εισαι ....καπνιστης, παρε απλο
Adon1s Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Τα τρένα είναι τα ίδια ακριβώς στο εσωτερικό . Το ΜΟΝΟ που αλλάζει είναι οτι στα πρωϊνά" δρομολόγια , μέχρι ένα σημείο πάει με την "αργή" μηχανή και έπειτα αλλάζει και πάει με την "γρήγορη" . Στο αργό τρένο που φεύγει 12 παρά , το τρένο μεχρι ενα σημείο πάει κάπως γρήγορα και μετά αλλάζει η μηχανή και συνεχίζει με χαμηλή ταχύτητα .
REDODIN7 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2012 Η μεγαλη διαφορα ειναι στο ιντερσιτυ πρωτη θεση που εχει πολυ ανετα καθισματα, εχει πολυ ησυχια , ειναι παρα πολυ καθαρα και εχεις και καποιες υπηρεσιες οπως πχ το πρωινο σου φερνει δωρεαν καφε με κεικ ή χυμο και εφημεριδα.
tehAllantin Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Αν θες να εισαι (σχετικα) στην ωρα σου παρε IC. Αν ομως εισαι ....καπνιστης, παρε απλο ΟΡΙΣΤΕ;;; τα ΙC ΔΕΝ έρχονται σχεδόν ποτέ στην ώρα τους. (από Αθήνα στη Λάρισα. Μπορεί μετά να κερδίζει τον χαμένο χρόνο στις "καλές γραμμές")
G10 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Επειδή ταξίδεψα τελικά από και προς Αθήνα με το απλό το βραδινό οι εντυπώσεις μου είναι οτι θα το ξαναεκανα αν δεν ειχα γυναικα μαζι μου καθως το τρενο ητανε πανω κατω στην ωρα του αλλα οι αλλοδαποι που ειχε μεσα σε κανανε θελοντας και μη να μν κλεινεις ματι... Sent from my iPhone using Insomnia
Pantelwolf Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 το προβλημα στο νυχτερινό είναι οτι α) φτηνότερο και β) ειναι αυτο που συνεχίζει και προς εξωτερικό οπότε έχει μέσα κάθε καρυδιάς καρύδι που φωνάζουν/πίνουν/ενοχλούν επίσης απαλεψιά νύχτα να θες να κοιμηθείς και να έχεις τα φώτα και κάθε 20 λεπτά ανακοινώσεις..
Adon1s Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 γιαυτό κλείνεις στο κουπέ που και σκοτάδι έχει , και πόρτα που κλείνει έχει , και εχει και ησυχία .
REDODIN7 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 γιαυτό κλείνεις στο κουπέ που και σκοτάδι έχει , και πόρτα που κλείνει έχει , και εχει και ησυχία . Αρκετα ακριβο ομως το μονοκλινο εκτος αν πας με παρεα αλλιως με ξενους το ψιλορισκαρεις.
Adon1s Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 δεν είπα για -κλινό . Για κουπέ μιλάω . Δεν εχει κρεβάτι ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα