Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ... Επειδή έχω να ταξιδέψω πολλά χρόνια με το τρένο , ας μου πει κάποιος που το έκανε πρόσφστα αν ξέρει τι διαφορά έχει το κανονικό από το intercity ...;

Στο χρόνο πάντως αναφέρει +20' παραπάνω τίποτα το ιδιαίτερο για την διαφορά της τιμής ...

Επειδή θέλω να κλείσω μέσω internet το βραδινό που είναι απλό έχει πολύ δελεαστική τιμή , αξίζει ή θα το μετανοιώσω ;

post-239285-0-59955700-1345068311_thumb.png

Δημοσ.

Πέρα από μικρότερη ταχύτητα και μεγαλύτερο χρόνο, το κανονικό επιπλέον κάνει στάσεις παραπάνω και πολλές φορές καθυστερεί και στις στάσεις. Επίσης το intercity είναι πιο όμορφο εσωτερικά. Βέβαια μη φανταστείς και τρελές διαφορές αλλά είναι. Α επίσης αυτό μπορεί να ήταν και η ιδέα μου αλλά νομίζω ότι το κανονικό επίσης ήταν κάπως ατσούμπαλο στη διαδρομή...

Δημοσ.

Το απλό είναι πάνω κάτω ΤΟ ΙΔΙΟ με το ιντερσίτι μόνο μου εκεί μέσα θα δεις ΟΛΕΣ τις εθνικότητες της γης λόγω χαμηλής τιμής. ΑΝ προσέξεις στα ιντερσίτι κάθε μήνα βγάζουν προσφορές για αθήνα - σαλονίκη με εισητήρια μέχρι και 9 ευρώ η διαδρομή. Αρκεί να κλείσεις νωρίς κλπ. Αν θες τελευταία στιγμή τότε πλήρωνε :P Nα ξέρεις πάντως ότι 48 ώρες πριν μετ'επιστροφής έχει ένα 20% έκπτωση πάντως

Δημοσ.

Τα τρένα είναι τα ίδια ακριβώς στο εσωτερικό . Το ΜΟΝΟ που αλλάζει είναι οτι στα πρωϊνά" δρομολόγια , μέχρι ένα σημείο πάει με την "αργή" μηχανή και έπειτα αλλάζει και πάει με την "γρήγορη" .

Στο αργό τρένο που φεύγει 12 παρά , το τρένο μεχρι ενα σημείο πάει κάπως γρήγορα και μετά αλλάζει η μηχανή και συνεχίζει με χαμηλή ταχύτητα .

Δημοσ.

Η μεγαλη διαφορα ειναι στο ιντερσιτυ πρωτη θεση που εχει πολυ ανετα καθισματα, εχει πολυ ησυχια , ειναι παρα πολυ καθαρα και εχεις και καποιες υπηρεσιες οπως πχ το πρωινο σου φερνει δωρεαν καφε με κεικ ή χυμο και εφημεριδα.

Δημοσ.

Αν θες να εισαι (σχετικα) στην ωρα σου παρε IC. Αν ομως εισαι ....καπνιστης, παρε απλο :devil:

ΟΡΙΣΤΕ;;; τα ΙC ΔΕΝ έρχονται σχεδόν ποτέ στην ώρα τους. (από Αθήνα στη Λάρισα. Μπορεί μετά να κερδίζει τον χαμένο χρόνο στις "καλές γραμμές")

Δημοσ.

Επειδή ταξίδεψα τελικά από και προς Αθήνα με το απλό το βραδινό οι εντυπώσεις μου είναι οτι θα το ξαναεκανα αν δεν ειχα γυναικα μαζι μου καθως το τρενο ητανε πανω κατω στην ωρα του αλλα οι αλλοδαποι που ειχε μεσα σε κανανε θελοντας και μη να μν κλεινεις ματι...

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

το προβλημα στο νυχτερινό είναι οτι α) φτηνότερο και β) ειναι αυτο που συνεχίζει και προς εξωτερικό οπότε έχει μέσα κάθε καρυδιάς καρύδι που φωνάζουν/πίνουν/ενοχλούν

επίσης απαλεψιά νύχτα να θες να κοιμηθείς και να έχεις τα φώτα και κάθε 20 λεπτά ανακοινώσεις..

Δημοσ.

γιαυτό κλείνεις στο κουπέ που και σκοτάδι έχει , και πόρτα που κλείνει έχει , και εχει και ησυχία .

Αρκετα ακριβο ομως το μονοκλινο εκτος αν πας με παρεα αλλιως με ξενους το ψιλορισκαρεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...