Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αρκει να σου πω οτι με το "γρήγορο" IC εχω συνήθως μεγα΄΄υτερες καθυστερήσεις απο ότι με τον βραδυνο "καρβουνιάρη" που θεωρω οτι οφείλονται στην κίνηση της μιας και μοναδικης γραμμης σε πολλα σημεία του δικτύου...

το μονο αρνητικο θεωρω οτι ειναι το μισο μπαγκλαντες που θα βρείς μεσα στο τραίνο,,,

Δημοσ.

δεν είπα για -κλινό .

Για κουπέ μιλάω . Δεν εχει κρεβάτι ...

Κουπε απο οσο γνωριζω ειναι τα κρεβατια

το μονο αρνητικο θεωρω οτι ειναι το μισο μπαγκλαντες που θα βρείς μεσα στο τραίνο,,,

και οχι μονο, νιγηρια, καμερουν, αλβανια και φυσικα γυφτους και ελληναρες!
Δημοσ.

Κουπε απο οσο γνωριζω ειναι τα κρεβατια

Αυτά του ΟΣΕ είναι στα τελευταία βαγόνια , έχουν συρόμενες πόρτες , σκοτεινό τζάμι , σκοτάδι μέσα ( το βράδυ ) , 3 καρέκλες απο την μία , τρείς (φατσα ) απο την άλλη , και επάνω απο τα κεφάλια είναι τα ράφια για τις βαλίτσες . Η πόρτα είναι συρόμενη και κλειδώνει αμα θες απο μέσα , απεξω την ξεκλειδώνει ο ελεγκτής όταν ανεβαίνει , η κλειδαριά ανοίγει με ειδικο κλειδί , οπότε δεν μπαίνει όποιος νάναι .

Διαφορά στην τιμή δεν υπάρχει απολύτως καμία .

Δημοσ.

Αυτά του ΟΣΕ είναι στα τελευταία βαγόνια , έχουν συρόμενες πόρτες , σκοτεινό τζάμι , σκοτάδι μέσα ( το βράδυ ) , 3 καρέκλες απο την μία , τρείς (φατσα ) απο την άλλη , και επάνω απο τα κεφάλια είναι τα ράφια για τις βαλίτσες . Η πόρτα είναι συρόμενη και κλειδώνει αμα θες απο μέσα , απεξω την ξεκλειδώνει ο ελεγκτής όταν ανεβαίνει , η κλειδαριά ανοίγει με ειδικο κλειδί , οπότε δεν μπαίνει όποιος νάναι .

Διαφορά στην τιμή δεν υπάρχει απολύτως καμία .

Αυτα λεω και εγω παλια αυτα γυνοντουσαν κρεβατια το βραδυ, οσο για τη τιμη εγω ξερω οτι αυτα θεωρουνται Α θεση και εχει εξτρα χρεωση τουλαχιστον μεχρι πριν ενα χρονο που ταξιδεψα τελευταια φορα.
Δημοσ.

ρε παιδιά να ρωτήσω τι κάρτες δέχεται ο οσε για να κάνεις online αγορά ,γιατί δεν με αφήνει να βγάλω και στο πεδίο της κάρτας γράφει για πιστωτική.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...