Andy Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 @kfyros δεν εχω πρεμουρα να τις χαιδεψω..απλα θα το ηθελα!! και μονο που τα ταιζω και επιβιωνουν μου φτανει! δεν θελω να υιοθετησω καποια προς το παρον..μονο μια γκρι απο αυτες που ταιζω μου εχει κανει το κλικ αλλα οταν πλησιαζω το χερι να την χαιδεψω απλωνει το ποδι μαζι με νυχι.προφανως το βλεπει σαν απειλη..η' σαν παιχνιδι.θα σας την βγαλω αυριο φωτο να την δειτε. .οι σκυλοι μου αρεσουν για κατοικιδια αλλα δεν μπορω λογω ανωτερας βιας(μανα )
kostas_dr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Πραγματικά άπειρες φορές έχω πλησιάσει γατιά με καλές προθέσεις και εξαφανίζονται λες και βλέπουν τον Κόναν τον βάρβαρο! Ενστινκτωδώς δεν μπορούν να καταλάβουν αν ο άλλος που τις πλησιάζει αποτελεί κίνδυνο ή όχι; Αυτό πάντα μου έκανε εντύπωση.
panosno1com Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Αν δεν εχουν καποια τραυματικη εμπειρια,πιστευω ειναι στη φυση τους να ειναι ετσι ... Καμια φορα σκεφτομαι οτι μπορει να φοβουνται για τον πιο απλο λογο οτι ειναι μικροσωμες ενω ο ανθρωπος που πλησιαζει ειναι ...τεραστιος στα ματια τους του στυλ σα να πλησιαζει εμενα ενας ελεφαντας ξερω γω ... Παρολα αυτα οπως γραφτηκε και πιο πανω οι γατες ειναι πλασματα ας πουμε μοναχικα δεν κοινωνικοποιουνται ευκολα ουτε ειναι ας πουμε ευκολοπιστες οπως ο σκυλος που με ενα φιου φιου αμα το κανεις ερχεται κοντα ή που μερικες φορες δε λεει να σε αφησει να φυγεις οχι γαβγιζωντας απλα ακολουθωντας σε !!! (εννοειται αν παιζει καποια φοβια ολα τα ζωα ειναι φοβισμενα δε λεω!)
xreokopia Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Oταν ημουν πιτσιρικι ταιζα ενα αδεποτο γατακι της γειτονιας με σκοπο να το προσεταιριστω. Καθε φορα πλησιαζε και περισσοτερο και μετα απο μερικες βδομαδες ειχε φτασει σε αποσταση μισου μετρου. Κι εκει που ημουν χαρουμενος που σε λιγο θα ειχα κι εγω το δικο μου γατακι οπως αλλα παιδια στη γειτονια, ψοφησε(μαλλον απο φολα).
margaritagr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Ταιζουμε πολλες γατες της γειτονιας. Καποιες ειναι πολυ φιλικες, αλλες ομως δεν καθονται να τις χαιδεψεις. Γενικως ειναι καχυποπτα ζωα, σκεψου κιολας να ναι στο δρομο κ να χουν αρπαξει καμια κλωτσια..πως να πλησιασουν μετα??
Andy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 εμενα τελικα με πλησιαζουν πλεον αν και 2 φοβουνται οταν παω προς το μερος του..τα αλλα δυο ομως..ειδικα το μικρο το γκρι που του εχω αδυναμια ολο στα ποδια μου τριβεται!
IHateLove Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 όντως, είναι πολύ γάτες οι γάτες και δεν πλησιάζουν εύκολα
nicoc89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 οταν ημουν μικρός (δημοτικό ) επειδή δεν μου έπαιρναν γάτα/σκύλο είχα βρει κόλπο να εξημερώνω άγριες γάτες της γειτονιάς. το κόλπο ηταν να τις ταΐζω μέχρι σκασμού και να τις χαϊδεύω με το ζόρι . μια άγρια γάτα , ακόμα και αυτές που δαγκώνουν , αν χαϊδευτεί (οχι άτσαλα) 1-2-3 φορές αρχίζει και εξημερώνεται. είχα εξημερώσει πολλές γάτες και ερχόντουσαν και κοιμόντουσαν στον κήπο μας μέχρι που άρχισαν να μπαίνουν στο σπίτι και οι δικοί μου αποφάσισαν να μου πάρουν γάτα(ορδές απο γάτες , θυμάμαι στην τρίτη δημοτικού είχα καμια 15ριά γάτες στον κήπο να με περιμένουν να παίξουμε κάθε φορά που γύριζα απο το σχολείο :lol:) βέβαια δεν ηταν λίγες οι φορές που έφαγα γρατσουνιές και δαγκωνιές (μια φορά μάλιστα έκανα το λάθος να δοκιμάσω να χαϊδέψω έγκυο γάτα που μου τριβόταν στα πόδια και με έκανε λες και είχα πάει στον πόλεμο). tip1 μια χορτασμένη άγρια γάτα δύσκολα θα σε αφήσει να την χαϊδέψεις ενώ αν της έχουν βγει τα μάτια απο την πείνα θα πέσει στο φαι και θα προλάβεις να την χαϊδέψεις για λιγα δευτερόλεπτα τουλάχιστον (ανάλογα με την προσέγγιση και πόσο προσεκτική θα ειναι_) tip2 οι "άγριες" γάτες ΔΕΝ ειναι άγριες , απλά επιφιλακτικές, όταν δουν οτι η επαφή μαζι σου (χαιδεμα) δεν τους έκανε κακό θα καταλάβουν οτι δεν κινδυνεύουν tip3 αν προσπαθήσεις να χαιδεψεις άγρια γάτα που γδέρνει/δαγκώνει φόρα χοντρά γάντια , αν έχεις του σκι θα είναι οτι πρέπει , θα φας την δαγκωνιά/γδαρσιά αλλα δεν θα πάθεις τίποτα (ουτε καν πληγή) tip4 διάλεγε μικρά σε ηλικία γατιά , μπορεί να ειναι πολλές φορές ποιο επιθετικά (φοβούνται περισσότερο) αλλα εξημερώνονται γρηγορότερα.
isay Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Oταν ημουν πιτσιρικι ταιζα ενα αδεποτο γατακι της γειτονιας με σκοπο να το προσεταιριστω. Καθε φορα πλησιαζε και περισσοτερο και μετα απο μερικες βδομαδες ειχε φτασει σε αποσταση μισου μετρου. Κι εκει που ημουν χαρουμενος που σε λιγο θα ειχα κι εγω το δικο μου γατακι οπως αλλα παιδια στη γειτονια, ψοφησε(μαλλον απο φολα). Και το trolliing συνεχίζεται. Τις προάλλες έγραφες οτι οι γάτες είναι καλές μόνο για προπόνηση ποδοσφαίρου. Καλά έκαναν οι Mods και στο έσβησαν. 2
IHateLove Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 το tip1 δεν μου αρέσει, καλύτερα να μην κάθονται παρά να τα αφήνουμε να πεινάνε για να κάνουμε εμείς το κέφι μας.
nicoc89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 το tip1 δεν μου αρέσει, καλύτερα να μην κάθονται παρά να τα αφήνουμε να πεινάνε για να κάνουμε εμείς το κέφι μας. αυτό κατάλαβες? εννοώ να μην την ταΐσεις πρώτα μέχρι σκασμού και μετά να περιμένεις να κάνεις την κίνηση σου. τότε θα έχει πάρει αυτό που θέλει και θα σε κλάσει .. η ευκαιρία να την πλησιάσεις ειναι κατά την διάρκεια του ταΐσματος που θα έχει πέσει σαν στραβή από την πείνα και θα τρώει και δεν θα καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρο της. Μετά απο 2-3 προσεκτικά χάδια (το καλύτερο μέρος ειναι στον σβέρκο γιατι τους θυμίσει που τις έπιανε η μάνα τους μωρά) θα αρχίσει να καταλαβαίνει πως δεν θες να της κάνεις κακό.
xreokopia Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Και το trolliing συνεχίζεται. Τις προάλλες έγραφες οτι οι γάτες είναι καλές μόνο για προπόνηση ποδοσφαίρου. Καλά έκαναν οι Mods και στο έσβησαν. Φιλε μου, αλλο τι κανεις οταν εισαι 7 χρονων, αλλο τι κανεις οταν εισαι 27 Εννοειται οτι τα περι σουτ ητανε αστειο αλλα καποιοι το πηραν στα σοβαρα και αρχισαν τα υβρεολογια, με αποτελεσμσα να σβηστουν ολα.
IHateLove Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Έτσι είναι οι γάτες φίλε 2-από πάνω Εγώ πριν κάτι χρόνια είχα γάτα και ερχόταν πάντα και καθόταν (χωρίς να έχω φαγητό στο χέρι μου) Απλά πρέπει να φερθείτε ανθρώπινα, να δείχνεται ενδιαφέρον όλη την ώρα και όχι μόνο όταν θέλεις να κάνεις το κέφι σου Αρκετοί έχουν την γάτα και δεν της δίνουν σημασία, οι γάτες το αντιλαμβάνονται αυτό... ΥΓ: όταν λέω ενδιαφέρον δεν εννοώ να την παίζεις όλη μέρα, απλά όταν είναι δίπλα σου πχ και έχεις κάποια άλλη δουλειά να κάνεις απλά να της χαμογελάσεις και όχι να την κοιτάξεις με ένα ύφος "θα σε σκίσω"
Dark_Duck Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Θελω να πω πως αν η γατα δεν θελει να την χαιδεψεις σε καμια περίπτωση μην δοκιμασεις να την στριμώξεις. Γατακι 2-3 μηνων στην Χαλκιδική με εμαθε πριν χρόνια τι μπορεί να κανει μια γατα αν θεωρήσεις, πως επειδη ειναι μικρό ζωο μπορείς να το μεταχειριστείς ευκολα. Το συγκεκριμένο ειχε χωθεί κατω απο μια παλετα με τουβλα και νιαούριζε συνέχεια. Πηγα λοιπόν του εβαλα λιγο γαλατακι σε ενα κομμενο μπουκάλι και του το πλησίασα. Εκεινο τον χαβά του νιαούριζε και δεν ελεγε να παει να φαει λιγο. Με πιάνει και μένα η λ@λ@κια τότε και παω να το αρπαξω να του βαλω το κεφαλι κοντα στο γάλα μπας και φαέι. Περιττό να σας πω από τον φόβο του με αρπάζει μπηγει νυχια και δοντια και αρχιζει την προσπάθεια να σκοτωσει το χερι μου. Καταλλήξαμε επειτα απο λιγο να του ξεμπίξω τα νυχια, ποδι, ποδι και εχει μεινει να με δαγκωνει στο δάχτυλο και να κρεμεται από το χέρι μου το οποίο τιναζω προσπαθώντας να το κανω να πεσει. Αφού τελικα αποφάσισε πως με σκότωσε αφου σταμάτησα να κουνιέμαι ανοιξε το ξερό του και εφυγε τρεχοντας να παει να φάει μετα από λίγο!!! Το μαυρο αυτό πλασματάκι ηταν μια σταλιά και αν και δεν εκανα ραμματα εν τουτοις μου εκανε το χερι λωρίδες. Δεν θελω καν να σκεφτομαι τι θα ειχε γινει αν ηταν ενηλικη γατα! Οποτε αν τα αγαπατε ταιστετα αλλά μην απλωνεται χέρι με αποφασιστηκότητα γιατι μπορεί να σας δωσει κανα δυο δαχτυλα να τα βάλετε στην κωλότσεπη!
xpapias Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 @ennoeitai σαν τις γυναικες ενα πραμα ε; Οπως και να εχει και να μην της χαιδεψω ποτε δεν θα με πειραξει..αντλω ευχαριστηση και μονο που τις ταιζω.. Αν κρίνω από την αντιστοιχία του Killik μάλλον βρήκαμε και το μ@υνοβοσκό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις