Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν σε καταλαβαινω ρε φιλε μου

το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να της πάρεις έναν σκέτο σκληρό με 5 χρόνια εγγύηση και μία σκέτη θήκη για να τον βάλεις μέσα (δεν πολυενδιαφέρει η εγγύηση αυτής, είναι φτηνή). Από το Vision Studio και πάλι θα της βγει σκληρός & θήκη, 83€. Τόνισέ της πως λόγω υπερδιπλάσιας εγγύησης, αξίζουν τον κόπο τα +13€.
αρκεί μία θήκη για SATA 2.5'' δίσκο, που όπως είπαμε κάνει γύρω στο 10άρι από το Vision Studio στη Θεσ/νίκη. Θα είναι και το μόνο έξοδο.
* έχω πει εξ' αρχής (και πολλάκις) ότι η φθηνότερη USB θήκη (SATA 2.5'') για τον 320άρη, κοστίζει 10€ στο Vision Studio. Μπορείς, αν τυχόν δεν σας βολέυει το μαγαζί, να δεις και στη σελίδα του Πλαισίου ας πούμε, πόσο έχουν τη φθηνότερη σχετική θήκη. Το τονίζω, επειδή είδα πως στα τελευταία σου ποστ ρωτάς και ξαναρωτάς..
(73 ο σκληρός και 10 η θήκη που θα έχεις ήδη πάρει)

...τώρα με καταλαβαίνεις γιατί έχω λόγους να μιλάω, τουλάχιστον για "γράψιμο"; (...συν κάτι ιστορίες περί "HDS"...). Όχι ότι είσαι υποχρεωμένος να διαβάζεις/συγκρατείς τα κατεβατά μας (μου), αλλά, διάολε, δεν κάνουμε δουλειά εδώ, από τον ελεύθερό μας χρόνο προσπαθούμε να βοηθήσουμε κόσμο. Ε τουλάχιστον λίγη προσοχή, αν όχι την πρώτη, ή την δεύτερη, ή την τρίτη - ΚΑΠΟΙΑ έστω φορά, για να μη αισθανόμαστε ούτε εμείς μαλάκες, ούτε να αισθανόμαστε εσάς από αδιάφορους έως αχάριστους, τη στιγμή που για εσάς κάνουμε ό,τι κάνουμε (=ψάχνουμε, γράφουμε)...

Δημοσ.

...τώρα με καταλαβαίνεις γιατί έχω λόγους να μιλάω, τουλάχιστον για "γράψιμο"; (...συν κάτι ιστορίες περί "HDS"...). Όχι ότι είσαι υποχρεωμένος να διαβάζεις/συγκρατείς τα κατεβατά μας (μου), αλλά, διάολε, δεν κάνουμε δουλειά εδώ, από τον ελεύθερό μας χρόνο προσπαθούμε να βοηθήσουμε κόσμο. Ε τουλάχιστον λίγη προσοχή, αν όχι την πρώτη, ή την δεύτερη, ή την τρίτη - ΚΑΠΟΙΑ έστω φορά, για να μη αισθανόμαστε ούτε εμείς μαλάκες, ούτε να αισθανόμαστε εσάς από αδιάφορους έως αχάριστους, τη στιγμή που για εσάς κάνουμε ό,τι κάνουμε (=ψάχνουμε, γράφουμε)...

σρυ ρε συ φιλε αλλα ειμαι στο ιντερνετ απο το κινιτο και χανομαι μεσα εκει και δεν διαβασα ολα τα σχολια.

τελος παντων,δωσε κανα λινκ για την θηκη.

Δημοσ.
τελος παντων,δωσε κανα λινκ για την θηκη.

...όσοι με θεωρούν μαλάκα αν "τέλος πάντων δώσω κα'να λινκ για την θήκη", να κάνουν λάικ το παρόν ποστ.

• Like 4
Δημοσ.

...όσοι με θεωρούν μαλάκα αν "τέλος πάντων δώσω κα'να λινκ για την θήκη"' date=' να κάνουν λάικ το παρόν ποστ.[/quote']

Ενταξει ρε φιλε δεν σου ζητησα κανα εκατομυριο,πραγματικα δεν κατλαβαινω μονος σου δημιουργεις ενταση στο θεμα,δεν ειπα σας επριξα λιγο αλλα οπως ειπα απο το κινιτο δυσκολευομαι.

Αποστολή από το LG-P500 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αν πράγματι δεν καταλαβαίνεις, τότε δυστυχώς είναι θέμα ανατροφής - ή στην καλύτερη, ηλικίας.

Ας....παραβλέψω τα περί "έντασης" (διότι δυστυχώς δεν έχει νόημα - ούτε είμαι γονιός σου για να σου κάνω σχετική κατήχηση περί συμπεριφοράς) και να τελειώνω με το να σου πω (...ΠΑΛΙ για το δικό σου καλό - ή έστω της μητέρας σου) ότι ΕΑΝ θες να βοηθηθείς από εδώ, δεν έχεις παρά κάποια στιγμή ν' αφήσεις στην άκρη το κωλο-κινητό, και να μπεις από κάποιον από τους 1562 υπολογιστές που υπάρχουν γενικά διαθέσιμοι στην οικογένεια, και να διαβάσεις ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ (αλλά και με την ησυχία σου) όλο το θρεντ, και όσους κάνανε τον κόπο να σου απαντήσουν. Να είσαι σίγουρος ότι θα βρεις ΟΛΕΣ τις απαντήσεις σε ό,τι ερώτημα έθεσες - ακόμη και σε όσα δεν έθεσες. Είτε άμεσες, είτε έμμεσες απαντήσεις. Κι αν πεις να μην τα θέλεις όλα στο πιάτο, από τις έμμεσες απαντήσεις, με ελάχιστο (πολύ λιγότερο από τον δικό μας) κόπο και ψάξιμο, θα βρεις γρήγορα και "λινκ για θήκη".

Άντε να σε χαρώ - κι ας μην αναγνωρίσεις τα "σφάλματά σου" ή μια "συγγνώμη" που (θα έπρεπε ήδη να είχες νιώσει ότι) οφείλεις...

Δημοσ.

λοιπον,εβγαλα τον σκληρο απο το λαπτοπ και εβγαλα τον εβγαλα 2 φωτο και ειναι οι παρακατω

και συμφωνα με αυτην την φωτο ειναι sata 847.jpg

αλλα θηκη δεν μπορω να βρω γιατι μπερδευτηκα στο τσιγκουνη,για αυτο ποια μου προτεινεται?(λινκ)

post-221625-0-68920000-1345556313_thumb.jpg

post-221625-0-28976200-1345556371_thumb.jpg

Δημοσ.
Εγώ ξέρω μία' date=' αλλά τα 'χει μ' έναν δίσκο.[/quote']

Νομιζω πως ξεχασα κατι χμμμ.... αν ναι!!να γελασω χχαχαχα...

Δημοσ.
...ξέχασες να ψάξεις μόνος στο site του Vision Studio για θήκη' date=' επίσης.[/quote']

Οκ,ευχαριστω

Δημοσ.

Πως μπορω να καταλαβω ποσων ιντσων ειναι ο σκληρος;

Πως μπορω να καταλαβω ποσων ιντσων ειναι ο σκληρος;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...