Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολα τα παιδια του φορουμ,λογο χαλια αμπειριας τωρα τελευταια με εναν core 2 duo στα 3.00ghz σε θεματα multitasking και λογο του οτι ολοκληρωσα μια προσφατη αγορα καινουριου υπολογιστη κοματι κοματι συμπεριλαμβανομενου και του ι5 3570κ,εχω φαει κολημα (και μαλιστα τον εχω βαλει σε αγγελια να τον πουλησω)οτι μπορει να μην εχω τοσο καλο multitasking και εννοω,εφοσον εσκασα λεφτα για καινουριο μηχανακη,ε!οσο να ναι εχω την απαιτηση πλεον να παψει να με απασχολει εαν τρεχω mtorent,browser,αντιγραφω κανα εξωτερικο σκληρο η εν τελει τα κανω ολα αυτα μαζι,να πρεπει να κλεισω κατι απο ολα αυτα για να μην κολαει η ταινια 1080p που μπορει να βλεπω η να κολαει παιχνιδι που μπορει να παιζω,(σε full αναλυση σε 46tv ολα αυτα)και σκεφτομουν να παω σε 3770κ εαν εχω σημαντικη διαφορα σε τρελο multitasking...υποψην βαριες σουιτες για επεξεργασια εικονα βιντεο δεν χρησιμοποιω...ευχαριστω προκαταβολικα!!

Δημοσ.

Καταρχήν αυτο που αναφέρεις δεν είναι τρελό multitasking, αλλά νορμαλ καθημερινή χρήση. Ο επεξεργαστής που έχεις ούτε καν ιδρώνει με αυτά που λες. Αν αντιμετωπίζεις προβλήματα, αυτά δεν οφείλονται σίγουρα στον επεξεργαστή. Δεν θα κερδίσεις απολύτως τίποτα αν πας σε i7. Για την χρήση που αναφέρεις θα ήταν υπεραρκετός και ένας i3.

• Like 2
Δημοσ.

Ακριβως..ο i5 δεν μασαει σε αυτα που του βαζεις να κανει. Κοιτα τι ram , καρτα γαρφικων και τι σκληρο εχεις. Πες μας εδω για να εισαι σιγουρος.

Δημοσ.

δεν σου φταιει ο i5 3570k, το οποιο μπορεις και να υπερχρονισεις ανετα με μια καλη ψυκτρα.

1. ποση μνημη εχεις?

2. ssd εβαλες?

3. τι gpu εχεις?

Δημοσ.

Κατ' αρχας να πω, οτι συμφωνω με τους προηγουμενους. Αυτο δεν ειναι βαρυ multitasking....! Χαλαρα τα κανει οποιοδηποτε συγχρονο συστημα!

Γραψε αναλυτικα ΟΛΟ το συστημα σου και τα προγραμματα που χρησιμοποιεις, μπας και βγαλουμε ακρη....!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όπως έγραψε ο από πάνω πρέπει να μας δώσεις αναλυτικά την σύνθεση του υπολογιστή σου.

Συμπλήρωσε τα παρακάτω.

Επεξεργαστής:

Motherboard:

RAM:

Κάρτα γραφικών:

Τροφοδοτικό:

Σκληρός δίσκος:

Αν υπάρχει κάτι άλλο γράψε και αυτό για να σε βοηθήσουμε.

Επεξ/σία από agent_smith
Δημοσ.

καταρχην σας ευχαριστω για την αμεση βοηθεια ολους...η συνθεση μου αναλυτικα...επεξεργαστης INTEL CORE I5-3570K 3.40GHZ ram KINGSTON KHX1600C9D3K2/8GX 8GB (2X4GB) PC12800 HYPERX τροφοδοτικο CORSAIR CMPSU-650TX V2 650W μητρικη ASUS P8Z77-V PRO κουτι COOLERMASTER RC-942-KKN1 HAF X BLACK ssd ocz agility 3 120g και περιμενω αυριο να μου ερθει η sapphire 7950 oc...σκληρους δισκους εχω απο την παλια συνθεση και μονιτορ αλλα εχω καρα βολευτει με μια full 46αρα και εκει ειναι που ανησυχω για την cpu,επειδη που και που γουσταρω καμια ματροσκα,μην αναγκαζομαι να κλεινω απο πισω προγραμματα και λεω αργοτερα γιατι δεν χτυπαγα τον 3770κ...για να μην σας μπερδευω λογο οτι εχει καθυστερησει η καρτα γραφικων,ακομα ΔΕΝ το εχω στησει το μηχανημα,λεω να το κανω μια και καλη οταν θα τα χω ολα τα κοματια,απλα μεταφερω την ανησυχια μου λογο οτι θα δουλευω σε πολλες ιντσες και full και επειδη εκλανε λιγο η προηγουμενη συνθεση με core 2 duo,4g ram και gpu 9600gt στην 46αρα απλα λιγακι ανησυχω...

στην gpu τα εχωσα λιγακι γιατι φανταζομαι πως το ζορι εκει πεφτει...δεν ειμαι και κανενας ειδικος παιδια,τον τελευταιο καιρο αρχησα να τα ψαχνω καλυτερα

Δημοσ.

το σύστημα φυσάει... για τις δουλειές που το θέλεις

αν τώρα θέλεις να κάνει 3d render, dvd encoding & gaming την ίδια στιγμή, δεν υπάρχει υπολογιστής που να μη λυγίσει...

κατά τη γνώμη μου είσαι άπλας και μην αγχώνεσαι...

[edit:

αν και έχω αφήσει το Pc να κάνει ρεντερ με τους 3/4 πυρίνες και έβαλα παιχνίδι ταυτόχρονα, και δεν κατάλαβα και πολλά πράγματα... φαντάσου εσύ]

Δημοσ.

xaxaxa...οποτε οπως λενε και οι φιλοι πιο πανω το να εχω browser,κατεβαστηρη ανοιχτο,να γραφω και κανα σκληρο εξωτερικο και να παιζω και κανενα bf3 η να βλεπω καμια ματροσκα ενοειται οτι τραβαει...ειμαι λιγο ασχετος παιδια sorry τωρα ξεστραβωνομαι...και να φανταστειτε οτι ολο αυτο το παραδειγμα που δινω παραπανω το θεωσουσα βαρη multitasking...

να σαι καλα str γιατι ειχα ψιλο αγχωθει,μηπως εκανα χαζομαρα με την cpu και επειδη περασα το χιλιαρικο θελω να μην εχω τιποτα κοληματα και φρικαρω...

Δημοσ.

Μα δεν ειναι λογικο να κολλαει ο υπολογιστης ολοκληρος αμα κανει αντιγραφη απο τον σκληρο στο οποιο ειναι το λειτουργικο σε εναν εξωτερικο γιατι ειναι απασχολημενος ο σκληρος, οποτε και 10πυρηνο να εχει δεν μπορει να παιξει παιχνιδι χωρις λαγκαρισμα.......

Δημοσ.

xaxaxa...οποτε οπως λενε και οι φιλοι πιο πανω το να εχω browser,κατεβαστηρη ανοιχτο,να γραφω και κανα σκληρο εξωτερικο και να παιζω και κανενα bf3 η να βλεπω καμια ματροσκα ενοειται οτι τραβαει...ειμαι λιγο ασχετος παιδια sorry τωρα ξεστραβωνομαι...και να φανταστειτε οτι ολο αυτο το παραδειγμα που δινω παραπανω το θεωσουσα βαρη multitasking...

να σαι καλα str γιατι ειχα ψιλο αγχωθει,μηπως εκανα χαζομαρα με την cpu και επειδη περασα το χιλιαρικο θελω να μην εχω τιποτα κοληματα και φρικαρω...

Δεν θα έχεις και κολλήματα αν βάλεις στον SSD το λειτουργικό και τα προγράμματα σου, σε άλλο δίσκο τα παιχνίδια και σε άλλο τα downloads αν έχεις σκοπό να κάνεις ταυτόχρονα browsing, gaming και downloading.

• Like 1
Δημοσ.

σωστος ο agent_smith!!!

περισσοτερο (τι περισσοτερο...? ΟΛΟ το) προβλημα (bottleneck) θα το τρως αν κανεις ολα αυτα που λες, με ενα δισκο, παρα με εναν μικρο επεξεργαστη!

ολα αυτα που ανεφερες, μεχρι προτινος, τα εκανα με εναν 2πυρηνο Athlon II X2 250..!!! αλλα εχω 3 δισκους επανω!!

ενας με λειτουργικο-προγραμματα, ενας με παιχνιδια και σειρες και ενας με ταινιες. οποτε δεν μπουκωνε το συστημα!!

Δημοσ.

ετσι το σκεφτομαι βασικα,να πεταξω ολα τα προγραμματα στον ssd και αντε ενα παιχνιδι που μπορει να παιζω για λιγο καιρο,αν και δεν προσφερει τιποτα ουσιαστικο στον ssd το παιχνιδι παρα μονο οτι φορτωνει λιγο πιο γρηγορα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...