Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιζει τοσο ρολο δηλαδη αν τα εχεις μοιρασμενα??και για να μου λες πως τα κανες αυτα με διπυρηνο με καθησυχαζεις αρκετα γιατι μερες ειχα φαει ενα κολημα που πειρα τον 3570κ

Δημοσ.

κοιτα......, ο υπολογιστης αποτελειται απο πολλα κομματια. για να "τρεχει" σωστα, πρεπει ολα τα κομματια να ειναι σε μια ισορροπια!

πχ, δεν μπορεις να βαζεις ενα τερας επεξεργαστη με μονο 1gb RAM. ή δεν μπορεις να βαζεις μια τερας καρτα γραφικων με ενα μονοπυρηνο επεξεργαστη!! σου βαζω ακραια παραδειγματα, για να καταλαβεις!!

πρεπει ολο το συστημα να εχει μια ισορροπια!!

και μην ξεχνας οτι, μεχρι και σημερα ακομα, το πιο αργο κομματι των υπολογιστων ειναι οι σκληροι δισκοι!

Δημοσ.

δηλαδη παιδια το οτι εριξα το βαρος σε μια καλη καρτα γραφικων θα δω πιο ουσιαστικη διαφορα στο να παιζουν πιο smooth τα βιντεο απο οτι με πιο ακριβη cpu οταν θα χω πραγματακια ανοιχτα απο πισω?δηλαδη δινει καποιο αερα στο συστημα οταν παιζει multitasking μια καλη gpu η ειναι καθαρα θεμα cpu οταν εχεις πραγματα πολλα ανοιχτα?

οντως...κατατοπιστικος φιλε cabdik!!

Δημοσ.

Μιας και λέμε για γερό multitasking να δεις το καημένο μου 2600k @4.8ghz να είναι στο 98% load να το λυπάσαι μέσα στο καλοκαίρι...

Πάντως το να σου κολλάει ένα βίντεο μπορεί άνετα να είναι και θέμα σύνδεσης...αν μιλάμε για youtube ή κάποιο online stream .. αν είναι video από local source το πιο πιθανό είναι να είναι ο δίσκος

Δημοσ.

επειδη οπως ειχα αναφερει στην αρχη,με τον core 2 duo στα 3.00ghz και 4 ram οταν το ειχα πρωτο φτιαξει πριν κατι χρονακια,εβλεπα τις ματροσκες μου μια χαρα χωρις το παραμικρο κολημα...τους τελευταιους μηνες εκανε μακακιες το pc και περασε απο το μυαλο μου οτι μπορει να χει κλασει μεντες κανενας απο τους σκληρους μου...υπαρχει καποιος τροπος να τσεκαρω αν καποιος σκληρος μου ειναι για πεταμα?

Δημοσ.

επειδη οπως ειχα αναφερει στην αρχη,με τον core 2 duo στα 3.00ghz και 4 ram οταν το ειχα πρωτο φτιαξει πριν κατι χρονακια,εβλεπα τις ματροσκες μου μια χαρα χωρις το παραμικρο κολημα...τους τελευταιους μηνες εκανε μακακιες το pc και περασε απο το μυαλο μου οτι μπορει να χει κλασει μεντες κανενας απο τους σκληρους μου...υπαρχει καποιος τροπος να τσεκαρω αν καποιος σκληρος μου ειναι για πεταμα?

HD Sentinel

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...