Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα/ καλημέρα παιδιά. Σήμερα πήγα στην Πειραιώς και μου έβγαλαν μία κάρτα ( http://www.piraeusbank.gr/ecpage.asp?id=297656&nt=96&lang=1 ). Έπειτα, μπήκα στο site της Πειραιώς και με τους κωδικούς που μου έδωσαν, δημιούργησα μία Webuy κάρτα.

Την Webuy πρέπει να τη συνδέσεις με paypal?

Δε γίνεται να αγοράζεις μέσω ebay μόνο με αυτή?

Τι όφελος έχεις από το paypal?

Παιδιά είμαι άσχετος με ebay, σήμερα ξεκίνησα να ασχολούμαι και δεν έχω ιδέα :) Στο ebay προσπάθησα να βάλω τα στοιχεία της κάρτας μου όμως δεν τα δέχτηκε και μου έβγαζε το σχετικό μήνυμα:

• Credit card - Your card could not be authorised. Please re-enter your card number, card identification and expiry date.

Παρεπιπτόντως η Webuy είναι mastercard, όμως το paypal και το ebay ζητούν χρεωστική (credit)

Αν μπορεί κάποιος ας με βοηθήσει, έχω πελαγώσει από το πρωί να διαβάζω τα σχετικά θέματα εδώ, όμως δεν έχω καταλάβει τίποτα.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας :)</p>

Δημοσ.

Οι εικονικες καρτες ειναι ανωνυμες, και το paypal χρειαζεται οπωσδηποτε ονοματεπωνυμο. Εκει γινεται η χαζομαρα. Αναλογα τον πωλητη ομως, μπορεις να πληρωσεις κατευθειαν με καρτα εκτος paypal. Εγω θα ελεγα παντως να ανοιξεις εναν απλο καταθετικο λογαριασμο στην Πειραιως. Στην webuy πληρωνεις για να την φορτισεις ενα ποσο, ενω στον λογαριασμο ειναι ολα δωρεαν (σου δινουν καρτουλα χρεωστικη visa, συμβατη με paypal και καταστηματα γενικα). Αν εχεις ηδη λογαριασμο και φοβασαι τα χρηματα σου, μπορεις να ανοιξεις 2ο λογαριασμο καταθεσεων, να βαλεις τα χρηματα σου εκει, και οταν θες να αγορασεις κατι, να τα μεταφερεις στον οψεως. Ελπιζω να βοηθησα!

Δημοσ.

Την πάτησες σαν και μένα φίλε και λογικά θα χρεώθηκες κανα 5ευρο όπως εγώ και κάθε φορά που θα βάζεις λεφτά μέσα θα σου κρατάνε λεφτά χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Δεν υπάρχει λόγος γιατί η κάρτα ανάληψης του λογαριασμού σου είναι VISA οπότε μπορείς να χρησιμοποιείς αυτή για τις αγορές σου. Θα βάζεις κανονικά τα λεφτά στον λογαριασμό και θα χρησιμοποιείς αυτή, το ίδιο και στο paypal θα συνδέσεις αυτή την κάρτα.

Δημοσ.

Την πάτησες σαν και μένα φίλε και λογικά θα χρεώθηκες κανα 5ευρο όπως εγώ και κάθε φορά που θα βάζεις λεφτά μέσα θα σου κρατάνε λεφτά χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Δεν υπάρχει λόγος γιατί η κάρτα ανάληψης του λογαριασμού σου είναι VISA οπότε μπορείς να χρησιμοποιείς αυτή για τις αγορές σου. Θα βάζεις κανονικά τα λεφτά στον λογαριασμό και θα χρησιμοποιείς αυτή, το ίδιο και στο paypal θα συνδέσεις αυτή την κάρτα.

Ναι όντως μου χρέωσαν το πεντάευρω. Όμως στην Paypal δεν με αφήνει να συνδέσω την κάρτα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί

Δημοσ.

Ναι όντως μου χρέωσαν το πεντάευρω. Όμως στην Paypal δεν με αφήνει να συνδέσω την κάρτα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί

χρειαζεται να εχει χρηματα μεσα για να σου κανει τη συνδεση η paypal. θα σου κανει μια εικονικη συναλλαγη του 1 ευρω για αυτο χρειαζεται τα χρηματα μεσα και αυτο γινεται μονο για επιβεβαιωση στοιχειων απο μεριας paypal (παρομοια εικονικη συναλλαγη για επιβεβαιωση στοιχειων κανει και το αμαζον).

το 1 ευρω θα φαινεται δεσμευμενο στο λογαριασμο αν πας στο λογιστικο υπολοιπο σου για περιπου 10 εργασιμες και μετα θα απελευθερωθει.

στη συνεχεια θα χρειαστει να κανεις και verify την καρτα οποτε πλεον θα σου τραβηξει 1.5 ευρω κανονικα για το verify. και το 1 ευρω για την 1η επιβεβαιωση στοιχειων και το 1,5 ευρω για το verify ουσιαστικα ειναι εικονικες χρεωσεις. η 1η ουσιαστικα χρεωση το 1 ευρω αποδεσμευεται μονη της σε 10 μερας και το 1.5 ευρω επιστρεφει στο πορτοφολι της paypal οποτε με την 1η συναλλαγη ή αγορα πχ θα αφαιρεθει απο το κοστος της

υ/γ δεν υπαρχει κανενας λογος να συνδεσεις τη webuy. αστην εκει εφοσον τη δημιουργησες και αν κανεις καποια συναλλαγη με καποιο επιφοβο site πχ κινεζικο να την εχεις καβατζα.

τη κανονικη χρεωστικη θα δηλωσεις στο paypal

υ/γ ονομα και επωνυμο να τα δηλωσεις οπως τα αναγραφει η καρτα. χωρις αλλαγες. και επισης την ημερομηνια ληξης να ταιριαζει. αλλιως δε στη δεχεται

• Like 1
Δημοσ.

Θα επιστρέψουν και τα υπόλοιπα 1.5ε. Η webuy δουλεύει όπως περιγράφει ο Spirtoulis, μια χαρά στο paypal. Οι πρώτες 2 φορτίσεις είναι δωρεάν και γίνονται άμεσα από τον καταθετικό μέσω winbank. Τα 2ε/φόρτιση είναι λιγο πιάσιμο βέβαια...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...