gigisoni Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 μην ξεχναμε και την πιθανοτητα ενος zombie apocalypse. Ναι, πώς μου διέφυγε αυτό;Μιλάμε πολύ μπροστά η ορθοδοξία, εκατοντάδες χρόνια πριν προέβλεψε τους walkers... Αν δεν έχει λιώσει ο νεκρός... τον βάζουν σε καροτσάκι οικοδομής, τον διπλώνουν στα 4 και τον μεταφέρουν σε τάφο 1 *1 (εφόσον πληρώσεις) Πολλές φορές οι νεκροί ακόμα και μετά απο 3 χρόνια διατηρούν τα βασικά χαρακτηριστικά τους και μπορείς να τους αναγνωρίσεις ξεκάθαρα.. Αν έχει λιώσει η διαφορά είναι ότι θα τον βάλουν σε κουτάκι παπουτσιών. Και το καλύτερο είναι ότι όταν ΔΕΝ βρουν λιωμένο τον νεκρό μετά από 3 χρόνια, θεωρούν ότι ήταν αμαρτωλός και δεν έλιωσε, και δώστου να ψέλνει ο παπάς για να του συγχωρεθούν οι αμαρτίες και να παίρνει τα φακελάκια... 2
ANHLIKOS Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Ρε σεις παιζει απο τα τοσα συντηρητικα που τρωμε. Στην τριετεια να ανοιξει ο ταφος και να ξεπεταχτουμε απο μεσα
gigisoni Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Ναι, τα συντηρητικά έφταιξαν, λες και στα παλαιότερα χρόνια που δεν είχαν συντηρητικά δεν γινόταν αυτό. Από το έδαφος εξαρτάται αν θα λιώσει ο νεκρός η όχι (όχι τα κόκαλα, η σάρκα).
xreokopia Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ρε σεις παιζει απο τα τοσα συντηρητικα που τρωμε. Στην τριετεια να ανοιξει ο ταφος και να ξεπεταχτουμε απο μεσα E τοτε κοψε τα συντηρητικα για να λιωσεις γρηγοροτερα, χαχαχαχα Η βροχη παιζει ρολο στο λιωσιμο? Ενας συγγενης μου καποτε στο χωριο δεν ειχε λιωσει και ειπαν οτι εφταιγε το οτι ειχε θαφτει κατω απο ενα δεντρο και δεν βρεχοταν. Το λιωσιμο γινεται επειδη τρωγεσαι απ τα σκουληκια?...
sphinxgr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ρόλο παίζει το χώμα, γιατί και το χώμα έχει κάποιες μέγιστες δυνατότητες που μετά απο χρόνια στο νεκροταφείο δεν υπάρχουν. παίζει φυσικά η βροχή Όπως φυσικά παιζει αν ο μακαρίτης έπαιρνε φάρμακα ή έκανε χημειοθεραπείες και δεν έλιωσε τελικά
funbreaker Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ρε γαμώτο σε τι κόσμο ζούμε? Πετάνε τους νεκρούς αν δεν πληρώσεις? Κι αυτό πουλιέται? Ελεος πια, τι κόστος θα είχε να υπάρχει μια πρόνοια για τα κόκκαλα κάποιων που κάποτε ήταν άνθρωποι. Είναι δείγμα πολιτισμού. 1
Hamurabi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Θα ελεγα,αποψη μου,να μην γελιοποιησουμε ενα θεμα το οποιο πιθανον να ανοιξε ενας ανθρωπος που εχασε καποιο αγαπημενο του προσωπο. Δε ξερω απλα δε μου φανηκε και τοσο οκ.
insomniaK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 sphinxgr, πως έχεις αποκτήσει όλες αυτές τις γνώσεις;
sphinxgr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Μπορείς απλά να πεις πως γενικά έχω περίεργες απορίες που προσπαθώ να επιλύω Και ένα άρθρο σχετικά με τα στάδια που ακολουθούν μετά το θάναταο. Μπορείτε να το διαβάσετε ως ιατροδικαστικές εγκυκλοπαιδικές γνώσεις ή μπορείτε να μην το διαβάσετε και καθόλου... Επεξ/σία 20 Αυγούστου 2012 από sphinxgr
xreokopia Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 sphinxgr, πως έχεις αποκτήσει όλες αυτές τις γνώσεις; Ειναι ειδικος νεκρολογος-σαβανολογος με μεταπτυχιακο στο λιωσιμο. Εκανε το διδακτορικο του μελετωντας ποια χωματα διαθετουν τα σκουληκια εκεινα που σε τρωνε γρηγοροτερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα