Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μερικες μπλουζες που εχουν καφε λεκεδες. Οχι απο καφε προφανως, αλλα στην περιοχη στο στηθος στο πλαι σε 2 με ανοιχτο χρωμα, και σε κατι ακυρα σημεια σαν να επεσε χλωρινη (που δεν υπαρχει στο σπιτι) σε μια μαυρη.

Απο τι να ειναι?

Δημοσ.

Μπα και έχει κανα κοματάκι δέρμα πάνω, γιατί και εμένα μια βερμούδα έγινε κώλος επειδή έβγαλε καφετίλα το δέρμα σε μεγάλους βαθμούς που το έπλυνε η μάνα μου.

Δημοσ.

Οχι σε ολα τα απο πανω. Δεν εχουν σιδερωθει/απλωστρα, μονο σε στεγνωτηριο. Και οχι δεν παιζει δερμα τιποτα.

Δημοσ.

Κάτι παίζει με το πλυντήριο τότε, Βρίσκω και στα δικά μου και δεν έχω καταφέρει να το εξηγήσω. Βρήκα και στο μαγιό. Και οι γαμωλεκέδες αυτοί είναι ανεξίτηλοι ε.

Δημοσ.

Κοίτα το μόνο που μπορείς να κάνει ςτώρα είναι να πάρεις κάποιο σκεύασμα το οποίο να αφερέσει τους λεκέδες. Εδώ εμείς έχουμ ένα που λέγεται ο διαβολάκος του λεκέ. Μετά δοκίμασε να ξανα πλύνεις με τις συγκεκριμένες μπλούζες αλλα όχι μαζί, δοκίμασε διαφορετική σε κάθε πλύση να δείς μπα και φταίει καμία απο τις μπλούζες. Τώρα να φταίει το νερό λίγο δύσκολο μου ακούγεται, εμένα στην Χίο που είναι σκέτη λάσπη το νερό, φαίνεται καθαρά πιο θολό απο το εμφιαλωμένο πχ, δεν μου έχει παρουσιάσει πρόβλημα. Αλλα δοκίμασε κανα αποσκλυρηντηκό μπα κι φταίει το νερό....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...