warewolf Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Σημερα πηγα ενα pc στο πλαισιο με προβλημα (δουλευουν οι ανεμιστηρες αλλα δεν αναβουν τα λαμπακια μπροστα στο πανελ, και δεν εχει εικονα) Το pc ειναι αγορασμενο τον Μαιο του 2010. Στην αποδειξη αγορας, αναφερεται οτι το τροφοδοτικο (ενσωματωμενο στο tower) εχει 2 χρονια εγγυηση, και η motherboard και cpu 3 χρονια εγγυηση. Αφηνοντας το, ο τεχνικος μου ειπε οτι θα με παρουν τηλ για να με ενημερωσουν για τον χρονο επισκευης και τη χρεωση. Του ειπα οτι εκτος απο τα περιγραφομενα στην αποδειξη, μου ειχαν δωσει και ενα βιβλιαρακι οπου αναφερει οτι το pc εχει 36 μηνες εγγυηση. Μου ειπε οτι εννοουν την motherboard/cpu.(μονο) Σε περιπτωση οπου η βλαβη οφειλεται σε τροφοδοτικο θα το χρεωθω. Οκ συμφωνησα. Επισης ομως ανεφερε οτι θα χρεωθω και ενα μινιμουμ κοστος εργασιας 18 ευρω συν οτι αλλο προκυψει απο εξτρα εργασια. Ανακαλυψα λοιπον οτι στην εγγυηση δεν παρεχεται η εργασια. Κοιτωντας πριν λιγο με προσοχη αυτο το βιβλιαρακι της εγγυησης, παρατηρησα οτι αναγραφεται μεσα οτι η εγγυηση οσον αφορα την εργασια ειναι 12 μηνες. Στο παρελθον εχω διαβασει για ατομα οπου ενω εβαζαν (στην παραγγελια και μονταρισμα απο πλαισιο) καποιο υλικο με εγγυση π.χ. 5 χρονια, εκεινοι υστερα στο σερβις εδιναν μονο 2 ή 3. Αλλη εγγυηση για τεμαχια σκετα, αλλη για μονταρισμενα, αλλου γραφει (παραπλανητικα) 36 μηνες, αλλου 24, η εργασια 12. Τελικα καποτε ελεγα για το πλαισιο οτι ηταν το τριπτυχο ποικιλια-τιμες-σερβις. Τα 2 πρωτα μας εχουν τελειωσει και σημερα ανακαλυψα (οταν χρειαστηκε) οτι και στο σερβις λειτουργουν σαν τραπεζα με ψιλα γραμματα και μπερδεμενες εννοιες. Περιμενω τηλεφωνο να με ενημερωσουν για το υψος χρεωσης εργατικων. Η απορια μου ειναι η εξης: Μπορω να ζητησω να μου δωσουν μονο το ανταλλακτικο να το τοποθετησω μονος μου χωρις να χρεωθω την εξτρα εργασια. ? (μονο τα 18 ευρω του check) ? Αν και φοβαμαι οτι θα μου παυσουν την 3ετη εγγυηση στα υπολοιπα. Κι οσοι αναρωτιουνται το νοημα του post, ειναι το εξης. Πιστευα οτι σε μια εγγυηση (εστω 2ετη) συμπεριλαμβανεται και η εργασια. Φανταστειτε να πατε την νεα σας tv σας για επισκευη και να σας πουν καλυπτουμε το υλικο αλλα οχι την εργασια. Ειναι αραγε τακτικη μονο του καταστηματος πλαισιο οι 12 μηνες εγγυηση δωρεαν εργατικων, ή ολες οι αλυσιδες ετσι ειναι. ?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Οσον αφορα το ηθικο του θεματος, ρε παιδια αυτα δεν τα θιγουμε κατοπιν εορτης. Παμε κανουμε την αγορα βλεπουμε το βιβλιαρακι τι λεει, ενιοτε συνενοουμαστε για τους ορους ΠΡΙΝ την αγορα και ριχνουμε ακυρο αν δεν μας αρεσουν. Δεν δικαιολογω σε καμια περιπτωση το πλαισιο και θεωρω αδιανοητο αυτο που κανει, αλλα τουλαχιστον δεν μπορουμε να του χρεωσουμε οτι "δεν γνωριζαμε/δεν ξεραμε/εγινε κατι απροοπτο". Δεν υπαρχει καν η παλια δικαιολογια οτι ειναι μονοπωλιο, πλεον ο ανταγωνισμος οχι μονο προσφερει καλυτερες υπηρεσιες σε καλυτερες τιμες, αλλα ειναι και πιο τιμιος με τον πελατη. Επι του πρακτεου, προφανως θα πας και θα ζητησεις το ανταλλακτικο και θα το τοποθετησεις μονος διοτι το μονο βεβαιο ειναι οτι η χρεωση τους θα ειναι αλμυρη σε περιπτωση που κανουν αυτοι την αλλαγη και στην τελικη δεν αξιζει. Πληρωνεις μονο τα λεφτα του check-in κι αν ζητησουν αλλα δεν δινεις μια. Φανταζομαι οτι τα 18ευρω ειναι για να σου διαγνωσουν το προβλημα. Το διεγνωσαν, τους πληρωνεις και τους λες ευχαριστω για τις υπηρεσιες τους, ζητας ανταλλακτικο αφου ειναι εντος εγγυησης, πας το αλλαζεις μονος, χανεις την εγγυηση των υπολοιπων μηνων και καληνυχτα πλαισιο. Αν τσινισουν σε κατι απο τα παραπανω, δεν τα βαζεις με τον υπαλληλο, κανονας. Διοτι ο υπαλληλος εκτελει εντολες αλλων για να βγαλει μεροκαματο. Ζητας προισταμενο απευθειας. ΥΓ. Προσεχε το ανταλλακτικο που θα σου δωσουν γιατι αν δεν υπαρχει ολοιδιο φημιζονται για τις αλχημειες τους κατα περιπτωση. Σε αλλες περιπτωσεις το πανε βαση αποδειξης: πχ σου καιγεται σκληρος δισκος wd 500gb αγορασμενος πριν 2 χρονια προς 40 ευρω, πας σημερα και σου λενε οτι οι 500gb δισκοι εχουν 60 ευρω και βασει αποδειξης πρεπει να συμπληρωσεις 20. Και σε αλλες το πανε βαση χαρακτηριστικων: Πχ εχεις αγορασει μια gtx275 800mb ram προς 150 ευρω πριν 2 χρονια και επειδη σημερα δεν υπαρχει σου δινουν μια χειροτερη-σαπια και σου λενε οτι ειναι των ιδιων-καλυτερων χαρακτηριστικων επειδη εχει παραπανω ram (πχ 1gb). Το νου σου.
aris2025 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 To πλαίσιο τέρμα! Εγω πήρα λάπτοπ - toshiba γιατί σε όλα τα eshop ειχε τελειώσει η παρτίδα και η τιμή ηταν κατα 70euro πάνω. Πάω σπίτι βλέπω pixes - καμμένα η κολλημένα, δεν ήξερα, δεν με πολυενδιεφερε!! Με τα πολλά αρχίζω τα τηλεφωνα, το πήγα εκεί μου λέγανε πάνω απο 5 pixels η αντιπροσωπεία το αλλάζει οπότε και εμείς. Του λεώ μου δώσατε ελλατωματικό προιόν, η οθόνη δεν λειτουργεί καλα - οριστε τα pixels. Οπότε, απ τη στιγμή που το αγόρασα ΣΗΜΕΡΑ, απαιτώ αλλαγή. Τίποτα κάθετοι, ζήτησα τον προιστάμενο ηρθε ενας ΙΤ-"μάγκας της πλάκας" και του λέω ειναι χαλασμένο. Mου λέει εγω να σας το αλλάξω, αλλά αν η αντιπροσωπεία δεν μου το αλλάξει δεν μπορώ εγώ να κάνω τίποτα παραπάνω.. τεσπα, στο βιβλιαράκι εγγύησης έλεγε για τον αριθμό pixels αλλά σαν Πλαίσιο έχει την δικιά του εγγύηση που αναγράφεται στην απόδειξη παραλαβής οπότε και απ την Toshiba αν δεν καλύπτεσαι, τουλαχιστον για τις πρώτες μέρες αγοράς μπορούν να στο αντικαταστήσουν κατευθείαν..τιποτα δεν εγινε τελικά, το χρόνο μου έχασα. Τερμα το πλαίσιο, ουτε στυλό... Τα pixels τελικά ειχαν κολλήσει, δεν είχαν καεί και μετα απο κανα 5μερες ευτυχώς έφυγαν.
warewolf Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 MiDi MiLiZ Σκοπος μου δεν ηταν να πω οτι με εξαπατησαν. Για αυτο και ανεφερα ποιο, εγραφε τι. Ομως το βιβλιαρακι αναφερει τρια χρονια και ηρθε στην κατοχη μου μαζι με το pc σπιτι. Ο πωλητης κατα την αγορα, μου ειχε πει 3 χρονια, χωρις ομως να αναφερει οτι η εργασια ειναι για 12 μηνες. Σημερα που το διαβασα στο βιβλιαρακι, αναφερει στους ορους την 12μηνη εγγυηση στην εργασια. Δεν ειπα οτι δεν το γραφει. Ομως: 1) Οταν ο πωλητης σου λεει 3 χρονια εγγυηση. 2) Οταν το βιβλιαρακι σου λεει στη βασικη σελιδα εγγυησης με μεγαλα γραμματα :36 μηνες. 3) Οταν ειναι γνωστο οτι συνηθως μια συσκευη οταν αναφερεται στην εγγυηση, αναφερεται συνολικα για εργασια και υλικα... Τοτε πιστευω οτι ειναι (δεν θα χρησιμοποιησω τους ορους εξαπατηση/παραπληροφορηση, τους θεωρω βαρεις χαρακτηρισμους) ενα θολωμενο τοπιο οσον αφορα την εγγυηση. Ανεφερα στο πρωτο μου ποστ για παραδειγμα μια tv ή οτι αλλο θελετε. Οταν λενε 1 ή 2 χρονια εγγυηση (2 στα ηλεκτρονικα με εξαιρεσεις) εννοουν υλικα και εργασια. Πιστευα οτι το ιδιο γινοταν και για τα pc στο πλαισιο. Δεν τους κατηγορω οτι με εξαπατησαν. Θεωρω ομως οτι σε αφηνουν να θεωρεις το αυτονοητο (υλικα/εργασια ιδιας χρονικης εγγυησης) και το μαθαινεις κατοπιν εορτης. Τωρα το εμαθα πλεον. Δεν εχω προηγουμενη εμπειρια απο χρεωσεις εργασιας στο πλαισιο. Ειτε θα ειναι χαλασμενη η motherboard (ευτυχως αυτη ειναι σαν υλικο στην εγγυηση), ειτε θα ειναι το τροφοδοτικο που ομως ειναι fix με το tower. Οποτε λογικα δεν με συμφερει να πληρωσω και υλικα και εργασια. Ξερει καποιος εμπειρικα τι μπορει να ζητησουν εκτος των 18 ευρω για να μου αλλαξουν το κουτι με το τροφοδοτικο ( να τα βαλουν ολα σε ενα αλλο κουτι δηλαδη) ή την motherboard. ? Και κατι ακομη. Σε αλλο pc πριν απο 3 χρονια που ειχε χαλασει ο σκληρος δισκος, τους πηγα ολο το pc και τους ειπα οτι ο σκληρος χαλασε. Μου τον αντικατεστησαν με νεο (αλλο μοντελο) αλλα δεν με χρεωσαν για ελεγχο hardware 18 ευρω οπως σημερα. Ειχαν ομως περασει 12 μηνες για δωρεαν εργασια. Για αυτο και δεν ηξερα οτι υπαρχουν εχτρα χρεωσεις εργασιας.
aledjo Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 χανεις την εγγυηση των υπολοιπων μηνων αυτο πως γινεται? απο που κι'ως που να χαθει η εγγυηση? επειδη θα ανοιξει το κουτι? κουφο! σε ολα τ'αλλα γιατι ισχυει η εγγυηση πχ δισκος, καρτα γραφικων? χερι δε βαζεις και κει?
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 αυτο πως γινεται? απο που κι'ως που να χαθει η εγγυηση? επειδη θα ανοιξει το κουτι? κουφο! σε ολα τ'αλλα γιατι ισχυει η εγγυηση πχ δισκος, καρτα γραφικων? χερι δε βαζεις και κει? Ορος του πλαισιου στο βιβλιαρακι, συνηθως βαζουνε και αυτοκολητο στο κουτι για να διαπιστωσουν αν εχει ανοιχτει οταν τους το πας. Εννοειται οτι αν το ανοιξεις η εγγυηση μετα παει ανα κομματι, αλλα εννοειται οτι αν το πας στο πλαισιο με σπασμενο το αυτοκολητο σε χρεωνουν αναλογως και πιθανως να σου πουν οτι δεν ισχυει η εγγυηση επειδη ανοιχτηκε, ακομα κι αν το προιον αυτο καθ'εαυτο μπορει να εχει εγγυηση σε ισχυ. Προφανως και το ολο το θεμα της "εγγυησης πλαισιο" ειναι ενα καλο μαρκετιστικο τρικ για αδαεις, καθως στην ουσια η εγγυηση που δινει ειναι η εγγυηση των αντιπροσωπειων, δεν αναλαμβανει τιποτα το ιδιαιτερο δηλαδη (οι επεξεργαστες μινιμουμ 3ετη εγγυηση, οι δισκοι ομοιως, οι περισσοτερες vga το ιδιο, οι μνημες lifetime, τα τροφοδοτικα αν δεν ειναι κινεζικα 3ετη και πανω, τα mobo 2-3ετη). Και απλως με το κολπο "εγγυηση πλαισιο" σου τα ωραιοποιουν ολα αυτα λεγοντας σου "οτι παθει τα επομενα 3 χρονια εγω ειμαι εδω διπλα σου!". Και οταν ερθει η ωρα πληρωνε checkins και εργατικα..
warewolf Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Ορος του πλαισιου στο βιβλιαρακι, συνηθως βαζουνε και αυτοκολητο στο κουτι για να διαπιστωσουν αν εχει ανοιχτει οταν τους το πας. Εννοειται οτι αν το ανοιξεις η εγγυηση μετα παει ανα κομματι, αλλα εννοειται οτι αν το πας στο πλαισιο με σπασμενο το αυτοκολητο σε χρεωνουν αναλογως και πιθανως να σου πουν οτι δεν ισχυει η εγγυηση επειδη ανοιχτηκε, ακομα κι αν το προιον αυτο καθ'εαυτο μπορει να εχει εγγυηση σε ισχυ. Προφανως και το ολο το θεμα της "εγγυησης πλαισιο" ειναι ενα καλο μαρκετιστικο τρικ για αδαεις, καθως στην ουσια η εγγυηση που δινει ειναι η εγγυηση των αντιπροσωπειων, δεν αναλαμβανει τιποτα το ιδιαιτερο δηλαδη (οι επεξεργαστες μινιμουμ 3ετη εγγυηση, οι δισκοι ομοιως, οι περισσοτερες vga το ιδιο, οι μνημες lifetime, τα τροφοδοτικα αν δεν ειναι κινεζικα 3ετη και πανω, τα mobo 2-3ετη). Και απλως με το κολπο "εγγυηση πλαισιο" σου τα ωραιοποιουν ολα αυτα λεγοντας σου "οτι παθει τα επομενα 3 χρονια εγω ειμαι εδω διπλα σου!". Και οταν ερθει η ωρα πληρωνε checkins και εργατικα.. Μαλλον συμφωνω. Σε δευτερο pc που εκανα πριν 2 χρονια (i-7 ati 4890, κλπ κλπ) ολα τα τεμαχια εχουν απο 5ετη εγγυηση. (cpu, τροφοδοτικο, lifetime μνημες) αν τυχει καμια στραβη και τους εριξαν την εγγυηση στα υλικα στα 3 χρονια επειδη ζητησα να μου τα μονταρουν στο καταστημα, αυτο το θεωρω παγαποντια.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Oχι δεν υπαρχει περιπτωση να μη σου αντικαταστησουν στο 5ο ετος κατι με 5ετη εγγυηση. Φυσικα θα πληρωσεις εξτρα εργατικα και σε αυτην την περιπτωση. Απλα δενουν με ενα ομορφο μαρκετιστικο περυτυλιγμα το προιον που πας να αγορασεις και σου λενε: "ΕΓΩ επειδη ΕΓΩ ειμαι πλαισιο (brand name), σου δινω 3ετη εγγυηση για ολο το κουτι (ουαου λες και ειναι κανα μηχανημα της NASA) οτι κι αν παθει". Το ακους εσυ, εγω, ο γερος, ο μπαμπας του 14χρονου και λεμε "κομπλεεεε". Στην ουσια το μονο που κανουν ειναι να σου δινουν αυτο το βιβλιαρακι "εγγυηση πλαισιο" που δεν κανει τιποτα παραπανω απο το να βαζει δικους του ΟΡΟΥΣ στα προιοντα που καλυπτονται ουτως η αλλως απο εγγυηση ωστε να σε δεσμευουν να πληρωνεις check-ins και εργατικα για κομματια που εχουν εγγυηση απο μονα τους. Εκ νεου ορισμος των ορων εγγυησης δηλαδη, σε βαρος του πελατη. 1
dante14023 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2012 Και απλως με το κολπο "εγγυηση πλαισιο" σου τα ωραιοποιουν ολα αυτα λεγοντας σου "οτι παθει τα επομενα 3 χρονια εγω ειμαι εδω διπλα σου!". Και οταν ερθει η ωρα πληρωνε checkins και εργατικα.. όπως γίνεται περίπου και στον κωτσοβολο με τα λάπτοπ (πρόσφατη εμπειρία) στα οποία δίνουν μόνο 1 χρόνο εγγύηση αντιπροσωπιας - λεγοντας μάλιστα ότι είναι εγγύηση καλής λειτουργίας και όχι πχ on site (όπως σε Dell) - και σου δίνουν και ''εγγυηση κωτσοβολου'' για 2 χρόνια την οποία και πληρώνεις επιπλέον και ανάλογα με την τιμή του λάπτοπ (από 90-350 ευρώ αν θυμάμαι καλά) σχεδόν με το ζόρι... Τραγικό, αλλά πέφτουν πολλοί στην παγίδα λόγω ευκολίας στις δόσεις...
warewolf Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Και επειδη πιθανοτατα η βλαβη ισως ειναι στη μητρικη, δεν με εχουν παρει ακομα απο εχτες για ενημερωση βλαβης/κοστους, (και μαλλον θα ζητησω να μου τη δωσουν στο χερι για να μην με χρεωσουν εργατικα) κοιταξα στο site του πλαισιο και δεν υπαρχει καποια παρομοια με τα δικα μου χαρακτηριστικα στην ιδια τιμη. Αλλες ειναι απο stock house (μεταχειρισμενες. ???) αλλες δεν υποστηριζουν 1800 μνημες, αλλες εχουν λιγοτερες sata και usb αλλες εχουν χαμηλοτερο fsb, κλπ κλπ βρισκω κανα δυο ισαξιες, αλλα η τιμη τους ειναι μεγαλυτερη απο το κοστος αγορας της δικης μου. Η δικη μου ειναι αυτη, και κοστισε 57,58 ευρω. http://www.asus.com/...D_AM3/M4A78LTM/ Τι κανω στην προκειμενη περιπτωση. ? Να δεχτω οποιαδηποτε απο stock house με ισαξια χαρακτηριστικα ή να δεχτω καινουργια υποδεεστερη. ? Γιατι δεν νομιζω να μου βαλουν μητρικη με υψηλοτερη τιμη. (η cpu ειναι ενας amd athlon II X2 245 και οι μνημες 2GB KIT DDR3 TRANSCEND AXERAM 1800)
bluesattack Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δεν γινεται να επιμεινεις μηπως σου στειλουν , με την οποια καθυστερηση ,καινουργια απο την εταιρεια (της μητρικης ) ? Βλεποντας οτι στο stock η εγγυηση ειναι περιορισμενη εγω θα ζηταγα καινουργια, αν η παραχωρηση ειναι μικρη .Δηλαδη οκ, ενα δυο σατα η ενα usb λιγοτερο... Βλεπω στο stock και μητρικες με 2,3 χρονια εγγυηση...
warewolf Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δεν ξερω αν μπορω να απαιτησω την ιδια, ουτε ποσο χρονο θα κανει να ερθει. (αν υπαρχει ακομη) Και ουτε μπορω να θυμαμαι απο εξω ολα τα χαρακτηριστικα απο ολες τις παρομοιες διαθεσιμες του πλαισιο. Και τελος δεν ελπιζω οτι το πλαισιο θα προσπαθησει να μου δωσει μια ισαξιων ή καλυτερων χαρακτηριστικων. Οποτε νιωθω οτι ειμαι στο ελεος αυτου που θα αποφασισει ποια θα μου δωσουν για αντικατασταση. Οταν εκανα την συνθεση, δεν ειχαν μνημες μικροτερες των 1800 και στο τηλεφωνο μου ειχαν πει αν θελω να γινει η παραδοση χωρις καθυστερηση να δεχτω τις 1800 που ειχαν. Τωρα μου φαινεται λιγο αδικο να δεχτω μητρικη που δεν υποστιστηριζει μνημες 1800. Παντως απο stock house νομιζω οτι ειναι επιφοβο. Να απαιτησω αν παρω τη μητρικη στα χερια (οποια κι αν ειναι) να ειναι σφραγισμενη με ταινια, ή ειμαι υπερβολικος. ?
warewolf Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Νεοτερα απο την ιστορια. 1) Ενω περιμενα ενημερωση για το ειδος βλαβης, τηλεφωνησα εγω τελικα και μου ειπαν οτι εχει προβλημα η μητρικη και η cpu. Αντικατεστησαν την μητρικη και ζητησαν 35 ευρω για εργασια, το οποιο εγω δεν αποδεχτηκα επειδη κανεις δεν με ρωτησε για να την τοποθετησει. Καταληξαμε να δεχτω την συγκεκριμενη μητρικη χωρις κοστος επιβαρυνσης τοποθετησης, επειδη δεν ενημερωθηκα και ουδεποτε συναινεσα. 2) Οσον αφορα τη cpu, περιμενα 10 μερες να γινει RMA απο το εξωτερικο. Σε σημερινη μου επικοινωνια, μου ειπαν οτι απο το εξωτερικο δεν δεχονται το rma. Η μονη λυση ειναι να μου βαλουν εναν καλυτερο, που ομως πρεπει να πληρωσω μια χρηματικη διαφορά της ταξεως των 55 ευρω. Δεν το αποδεχτηκα ουτε αυτο και μου ζητησαν χρονο για να δουν πως τελικα θα επιλυθει το θεμα. Σε ερωτηση ποσος χρονος ακομη χρειαζεται, η απαντηση ηταν: Αγνωστο. Ειχα την εντυπωση οτι οταν ενα εξαρτημα δεν υπαρχει πλεον υστερα απο χρονια (σύνηθες στα ηλεκτρονικα) το αντικαθιστουν με ιδιο ή καλυτερο αν δεν υπαρχει το ιδιο. Εμενα αραγε γιατι μου ζητησαν 55 ευρω. ? Τελικα αυτη η εγγυηση τι καλυπτει. ?? 1
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2012 Τελικα αυτη η εγγυηση τι καλυπτει. ?? Πρωτα αυτους και μετα εσενα, αν μιλαμε για πλαισιο Στο πρωτο σκελος καλα το χειριστηκες, στο δευτερο σκελος πραγματικα μετα απο τοση χρονοκαθυστερηση θα απαιτουσα το λιγοτερο μηχανημα αντικαταστασης υποστηριζοντας οτι χανω χιλαιδες ευρω την ημερα χωρις Η/Υ, για τη ζημια του οποιου δεν ειμαι υπευθυνος και για την οποια υποτιθεται οτι εχω καλυψη. Η απαντηση "αγωνστο" δεν υπαρχει σε επαγγελματιες. Υπαρχει στους ερασιτεχνες. Ο επαγγελματιας θα σου δινε κανα λαπτοπ or something να περασεις οσο καιρο μενεις χωρις Η/Υ αφου δεν ξερουν ποσο χρονο θα παρει. Δηλαδη αν τους παρει 3 μηνες εσυ θα εχεις πληρωμενα 1000 ευρω μηχανημα για να καθεται στο πλαισιο και να χανει την αξια του + να μην εξυπηρετει τους σκοπους για τους οποιους σου το πουλησαν? Ασοβαρα πραγματα, δε τα συναντας ουτε σε Αλβανο υδραυλικο-μπετατζη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα