Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω εδώ και μερικούς μήνες μια ρακέτα και σήμερα παρατήρησα οτι μου φούσκωσε στο πάνω μέρος. Την βρέχω συχνά όταν παίζω, αλλα στο τέλος την ξεπλένω και την αφήνω στον ήλιο να στεγνώσει. Ξέρει κανείς αν μπορώ να την φτιάξω?

Δημοσ.

δεν φτιαχνει. δεν επρεπε να τη βρεχεις εκτος αν ειχες φροντισει να την περασεις ενα διαφανο βερνικι για να μην απορροφαται το νερο.

Δημοσ.

δεν φτιαχνει. δεν επρεπε να τη βρεχεις εκτος αν ειχες φροντισει να την περασεις ενα διαφανο βερνικι για να μην απορροφαται το νερο.

Είχα διαβάσει κάπου που είχαν αφιέρωμα στις συγκεκριμένες ρακέτες οτι δεν χρειάζεται βερνίκι, αν βραχούν με απλό στέγνωμα είναι κομπλέ.

Αφού δεν παίζει τρόπος θα κάνω δικές μου αλχημείες. Θα δοκιμάσω να βάλω λίγη εποξική κόλα και στην μέγγενη για καμια μέρα.

Δημοσ.

Είχα διαβάσει κάπου που είχαν αφιέρωμα στις συγκεκριμένες ρακέτες οτι δεν χρειάζεται βερνίκι, αν βραχούν με απλό στέγνωμα είναι κομπλέ.

Αφού δεν παίζει τρόπος θα κάνω δικές μου αλχημείες. Θα δοκιμάσω να βάλω λίγη εποξική κόλα και στην μέγγενη για καμια μέρα.

Με το μπαρδόν αλλά είναι κόντρα πλακέ, άρα @@ στέγνωμα θέλουν μόνο.

Δημοσ.

Με το μπαρδόν αλλά είναι κόντρα πλακέ, άρα @@ στέγνωμα θέλουν μόνο.

Εγώ το είχα διαβάσει απο συνέντευξη της γυναίκας αυτού που έφτιαχνε τις ρακέτες:

Οι ρακέτες «Το αγόρι» παρουσιάζουν και ένα άλλο ατού: είναι πολύ ανθεκτικές και όπως σημειώνει η κυρία Παπαναστασίου «και να πέφτουν συχνά στο νερόδεν παθαίνουν τίποτε. Πέντε λεπτά αν τις αφήσεις στον ήλιο, στεγνώνουν. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι έχουν τις “ρακέτες” μας 20 και 30 χρόνια»ισχυρίζεται και δείχνει μια ρακέτα κρεμασμένη στον τοίχο η οποία έχει κατασκευαστεί στα τέλη της δεκαετίας του 1950 και είναι από τις πρώτες επινοήσεις του Δ. Φερεντίνου!

και όντως στο εσωτερικό έχει κόντρα πλακέ και εξωτερικά σουηδικό ξύλο....

Δημοσ.

ξύλο και νερό δεν πάνε ποτέ μαζί.. μη παραμυθιάζεσαι με σουηδικά ξύλα και βλακειές. να πουλήσει θέλει η κυρία. την επόμενη μη τη βουτάς στο νερό ή βάψε τη πρώτα!

Δημοσ.

βάλε ελαχιστη κόλλα όμως με κάποιο σύρμα κτλ στο κέντρο του φουσκώματος θα απλωθεί σε όλο το σημείο με την πίεση της μέγκενης μην βάλεις αρκετή... πολύ λίγο ισα ισα να κάνει ένα κάλυμμα λιγότερο από χιλιοστό

και βάλε μια πετσέτα-πανί κτλ όχι πολύ χοντρό με λίγο λάδι στις επιφάνειες της μέγκενης

αν και εντάξει ποσο κάνουν τέτοιες ρακέτες ρε παιδί μου???

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...