Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Super Moderators Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 κάηκαν ή πέθαναν από ασφυξία (?) λόγω του καπνού πρώτα?
KilliK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 caution θεωρεις αυτη την στυγνη δολοφονια των τεσσαρων ανθρωπων ως ενα σοβαροτατο,απεχθες εγκλημα, το οποιο και καταδικαζεις και συμφωνεις στην επιβολη της αυστηροτερης των ποινων στους ενοχους, οποιοι και να ειναι αυτοι; ναι η οχι;
caution Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 KilliK, τα περί "αυστηρότερων των ποινών" είναι πάντα κραυγές ενός συστήματος δικαιοσύνης σε απόγνωση. Η δικαιοσύνη δεν χρειάζεται ούτε τις "αυστηρότερες", ούτε τις "ελαστικότερες" των ποινών. Γιατί είναι γκαβή και με την μπαλάτζα* της ορίζει τις αντίστοιχες ποινές χωρίς χρωματισμούς και φορτίσεις. Having said that, η ανθρωποκτονία είναι πάντα σοβαρότατο αδίκημα και δεν καταλαβαίνω γιατί επαφίεται σε εμένα να την "εγκρίνω" ως τέτοιο. *παραπομπή στο γνωστό άγαλμα. Τώρα με την σειρά σου, θα μας παραθέσεις τις πηγές/στοιχεία σου, μιας και βλέπω ότι έχεις ήδη μοιράσει ευθύνες σε πρόσωπα και ομάδες, για το περιστατικό; 1
KilliK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 δεν απαντησες στην ερωτηση μου. ναι η οχι; εσυ ο caution το καταδικαζεις αυτο το συγκεκριμενο εγκλημα; και οταν λεω αυστηροτερη των ποινων, αναφερομαι στην υπαρχουσα νομοθεσια.οτι ποινη οριζει ο νομος σε εγκληματα 4-πλης ανθρωποκτονιας. λοιπον; ναι η οχι;
..MementoMori.. Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Τι εντυπωσεις προσπαθεις να δημιουργησεις ρε Killik επαναλαμβανοντας μια τετοια ανουσια ερωτηση? Ελα να σου κανω και εγω μια. Εισαι υπερ ή κατα της κακοποιησης ανηλικων? 3
caution Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Πραγματικά δεν καταλαβαίνεις την απάντησή μου; Στα αλήθεια δεν φαίνεται αν είναι καταφατική ή όχι; Και πραγματικά πιστεύεις ότι το κάθε έγκλημα "αγωνιά" για την προσωπική μας καταδίκη - κατά τα έθιμα των τηλεοπτικών παραθύρων;
KilliK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 σου απανταω ειλικρινα: εγω μια γενικη και αοριστη απαντηση ειδα για το εγκλημα της ανθρωποκτονίας,να δινεις. εγω ομως ως συνομιλητης σου,θελω να μαθω και ζηταω την προσωπικη σου θεση πανω σε ενα συγκεκριμενο εγκλημα.Αυτο της δολοφονιως τεσσαρων ανθρωπων στην τραπεζα Μαρφιν στο Συνταγμα. Θελω να μαθω απο εσενα, αν εσυ ο ιδιος το καταδικαζεις η οχι αυτο το εγκλημα. ασχετως ποιοι το κανανε. απευθυνομαι σε εσενα μονο ως συνομιλητη μου, ως ελληνα πολιτη αυτου του κρατους,ως συνανθρωπο μου και σε ρωταω: το εγκλημα αυτο,το συγκεκριμενο, στην Μαρφιν το καταδικαζεις; ανεξαρτητως το ποιοι ειναι οι ενοχοι. ναι η οχι; η μου απαντας ξεκαθαρα και συγκεκριμενα πανω στην ερωτηση που σου κανω η αποφευγεις με διπλωματικο τροπο να απαντησεις για τριτη φορα. διαλεγεις τι θα κανεις.
caution Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Καταδικάζω το έγκλημα. Και βασικά θορυβούμαι και μόνο που με ρωτάς κάτι τέτοιο. Από την άλλη, αφού κάποια νεύρωση σου απαιτεί καταδίκες και μιας και έχω φορέσει την κατάλληλη περούκα με τις μπούκλες, καταδικάζω και το ότι έχεις στοιχεία που δεν δίνεις στην δικαιοσύνη. Γιατί ή αυτό συμβαίνει, ή απλά τα προηγούμενα post σου, με τις a priori αποδόσεις ευθυνών σε άτομα και "χώρους", στερούνται κάθε σοβαρότητας. Σειρά σου να διαλέξεις. (hint: το να αποφύγω κάτι για "τρίτη φορά" - απαιτεί να το έχω κάνει άλλες δύο φορές, προηγουμένως) 3
status Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 <Popcorn image here> Νιώθω τώρα σαν Καίσαρας στην αρένα και από κάτω να τρώγονται χριστιανοί από λιοντάρια.
insomniaK Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δε νομίζω πως η (από αστυνομικούς ή όχι) βία έχει πατρίδα. Ο Trayvon Martin, τι είχε κάνει και τον έφαγε ο μπατσούλης και οι τοπικές αρχές προσπάθησαν να τον άφησουν ελεύθερο λόγω έλλειψης μαρτύρων!!! Παρόμοια και στην περίπτωση του Γρηγορόπουλου και πολλά άλλα. Και για να έχετε μία ιδέα για το τι είναι να ζεις κάπου πο υπάρχει βία, οπλοφορία και ακατάσχετη οπλοχρησία, δείτε εδώ το χάρτη της αποτυχίας της κοινωνίας. Ο counter στα δεξιά μετράει δολοφονημένους από 1.1.2012.
Teaser Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Η βία σαν ένοια όχι, αλλά η συχνότητα και η ευκολία χρήσης της έχει. Και βέβαια η αντίληψη και αποδοχή της κάθε κοινωνίας για αυτήν είναι διαφορετική από χώρα σε χώρα. Προφανώς η μαζική δολοφονία των 34 αφρικανών απεργών δεν θα μπορούσε να έχει συμβεί το 2012 στη Γαλλία πχ και αν είχε συμβεί την άλλη μέρα θα είχε ανατραπεί όλο το σύμπαν. Στη Νότιο Αφρική όμως έγινε. Κατά τα άλλα το thread με γρηγορόπουλο και μαλφίν έχει πάρει τον κατήφορο για άλλη μια φορά. Γρηγοροπουλοφιλοι VS Μαρφινοφιλοι;; wtf;;
zeniath Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 "Προανάκριση για το θάνατο των τριών υπαλλήλων και για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών γίνεται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με οπτικό υλικό που διαθέτει η αστυνομία, ένα άτομο φαίνεται να σπάει την πόρτα της τράπεζας και άλλοι 3 πετούν μολότοφ. Και οι 4 φορούν κουκούλα." Σύμφωνα με την αστυνομία, από τις κάμερες της τράπεζας και των γύρω καταστημάτων αυτό έχει καταγραφεί, εκτός αν βγάλουμε και τις κάμερες τυφλές. Για όσους ξέχασαν να φρεσκάρουμε λίγο την μνήμη...
Kill_bill2 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Είδα σήμερα το βίντεο και έχω μια απορία. Ο τυπας που εφαγε τις σφαίρες κάτι κρατά λίγο πριν φάει τις σφαίρες; Καρέκλα στο δεξί και κάτι αλλο στο αριστερο; Κάνω λάθος; Δείχνει να κινείται κατά του μπάτσου και εκείνος του ρίχνει πρώτα στο αριστερό χέρι (νομίζω) και μετά στην κοιλιάκη χώρα. Έκανα λιγο googling και διάβασα οτι το μπατσικό οχημα ήταν σταματημένο και πάνω του έπεσε όχημα που οδηγούσε 17χρονος χωρίς άδεια. ΔΕΝ κάνω κριτική ούτε εκφέρω γνώμη, προσπαθώ να δω τα γεγονότα. Τουλάχιστον εσύ προσπαθείς να καταλάβεις τι έγινε πριν μιλήσεις. Δεν δικαιολογώ την πράξη αλλα ο νεκρός με την καρέκλα είναι το ίδιο γκάου με τον μπάτσο μόνο που δεν κρατάει όπλο. Τρακάρισμα έγινε μεταξύ αυτών και της αστυνομίας και επιτέθηκε στον ένοπλο αστυνομικό με την καρέκλα για να τον πίσει οτι αυτός φταίει! Σαν κούρδος μου φαίνεται....Η δικαιολογία του μπάτσου ήταν οτι φοβήθηκε οτι ήταν τρομοκράτες που μπορεί να οπλοφορούσαν και έκανε οτι έκανε απο φοβο. Τα γουρούνια πάντα ίδια είναι. Δεν ξέρετε τι κάνουν οι κούρδοι. Ούτε τι εστι κούρδος. Φανταστείτε λίγο να τρακάρατε εσείς με αυτόν, θα τραβούσατε τα πάθη του Χριστού
insomniaK Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Γιατί όχι τα πάθη του λύκου στην κοκκινοσκουφιτσα;
Hael Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ίσως είναι λίγο περίεργο το θέμα που ανοίγω, είδα τυχαία το παρακάτω βίντεο και έπαθα πλάκα. Εν ψυχρώ εκτέλεση; Και μάλιστα (απότι διάβασα) ο αστυνομικός δεν δέχτηκε καμία τιμωρία. Αυτό δεν ξέρω αν ισχύει αλλά αν ισχύει τότε το επίπεδο σεβασμού των ανθρώπινων δικαιωμάτων σε αυτή τη χώρα είναι αιώνες πίσω. Το συμβάν έγινε στη Σμύρνη και όχι σε πόλη ή χωριό της ανατολικής Τουρκίας. Προειδοποίηση: Όποιος δεν αντέχει ας μην το δει. http://www.youtube.com/watch?v=h5-8E5gT_ac Το Site: infognomonpolitics πάντως αναφέρει ότι το θύμα ήταν κουρδικής καταγωγής και ότι οι τέσσερις αστυνομικοί που παραβρίσκονταν στο συμβάν, όχι μονο δεν τιμωρήθηκαν... αλλά πήραν και έπαινο για την στάση τους!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα