Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πωπω δικε μου τι γλωσσα ειναι αυτη! Δεν καταλαβα Χριστο

Και εγώ αν κατάλαβα καλά το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 17 χρόνος χωρίς δίπλωμα οδήγησης τράκαρε το αστυνομικό όχημα,μάλλον ο τουρκος αστυνομικός χέστηκε από τον φόβο του κατέβηκε και τράβηξε το όπλο του.η συνέχεια επί της οθόνης. :P

Δημοσ.

Μην παίζεις με τις λέξεις.

Έχεις το βίντεο και έχεις και την περιγραφή του blog (ασχετα αν το εμπιστεύεσαι, υποστηρίζεις, συμπαθείς, κλπ). Η ερώτηση μου είναι:

Βλέποντας ΕΣΥ το βίντεο, κρίνεις οτι το blog φώτισε καλά το γεγονός ή φώτισε μόνο μια πλευρά του;

Άσχετο αν το εμπιστεύεσαι, η κριτική σου σκέψη τι λεει;

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θες τόσο πολύ να μάθεις ποια είναι η δική μου άποψη.

Εγώ είπα τι αναφέρει το infognomonpolitics που τυγχάνει να είναι και η μοναδική (και αρχική όλον των άλλων blogs) πηγή που βρήκα να αναφέρεται στο συγκεκριμένο περιστατικό. Δεν ανέφερα ποτέ ότι ότι αναφέρει το συγκεκριμένο blog είναι η μόνη, αδιαμφισβήτη και υπέρτατη αλήθεια.

Από κει και πέρα ο καθένας ας διαβάσει (αν βρει και άλλες πηγές ακόμα καλύτερα), ας δει και το βίντεο και ας βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.

Εγώ πάντως προσωπικά δεν περίμενα να δω πρώτα το συγκεκριμένο βίντεο για να βγάλω συμπεράσματα για την Τουρκία και την τουρκική αστυνομία.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

http://jungle-report...og-post_22.html Φυσικα ολα τα εγκυρα site-blog αναδημοσιευουν την ειδηση χωρις καν να το ψαξουν! Κ οσο για την Ελληνικη αστυνομια δεν ειναι κ πολυ "υψηλοτερου" επιπεδου...

Μπράβο στα παιδιά του jungle-report. Αντιστέκονται σθεναρά στη σαβουρο-blog-μόδα της εποχής. Αντί απλώς να γράψουν κάτι φαντεζί για να μαζέψουν κλικς (όπως το infognomonpolitics) ή απλώς να αντιγράψουν την είδηση, επέλεξαν να κάνουν έρευνα. Oh wait ξέχασα. Το να κάνεις καλή δουλειά είναι δύσκολο, ενω το να σαβουρο-γράψεις-αντιγράψεις ειναι εύκολο.

EDIT: Μόλις πρόσεξα οτι γράφουν και στο περιοδικό unfollow. Το jungle μολις απέκτησε ενα φανατικό αναγνώστη.

Επεξ/σία από isay
  • Like 1
Δημοσ.

Μπράβο στα παιδιά του jungle-report. Αντιστέκονται σθεναρά στη σαβουρο-blog-μόδα της εποχής. Αντί απλώς να γράψουν κάτι φαντεζί για να μαζέψουν κλικς (όπως το infognomonpolitics) ή απλώς να αντιγράψουν την είδηση' date=' επέλεξαν να κάνουν έρευνα. Oh wait ξέχασα. Το να κάνεις καλή δουλειά είναι δύσκολο, ενω το να σαβουρο-γράψεις-αντιγράψεις ειναι εύκολο.[/quote']

Ζούμε την νέα εποχή του κίτρινου τύπου, όπως στο αμερική το 1900~

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...