panoss80 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 καλησπερα παιδια βαζω το dvd των win 7 και οταν ξεκιναει ο υπολογιστης για να του κανω format και παταω f12. ομως μου εχει ανενεργο το πληκτρολογιο για να επιλεξω τον δισκο που θελω... τι μπορω να κανω ?(λιγο αναλυτικα παρακαλω) Ευχαριστω
thelos257 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Να αγορασεις ενα πληκτρολογιο το οποιο να ειναι ps2 και οχι usb.
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Αν το πληκτρολογιο ειναι ασυρματο μπορει να εχεις αυτο το προβλημα. Βαλε ενα usb σε πισω usb θυρα αμμεσα στο pc.
panoss80 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 ειναι usb παιδια... αρα δν εχω αλλη λυση ? χθες που εκανα στου αδελφου μου μεUsb το εκανα κανονικα ...μηπως εχει προβλημα η θυρα να την αλλαξω ?
Γιάννης Platano Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 ειναι usb παιδια... αρα δν εχω αλλη λυση ? χθες που εκανα στου αδελφου μου μεUsb το εκανα κανονικα ...μηπως εχει προβλημα η θυρα να την αλλαξω ? Αλλη θυρα δεν εχει το pc να δοκιμασεις ?
panoss80 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Παιδια δοκιμασα και τις 4 θυρες το πληκτρολογιο λειτουργη κανονικα οταν μπαινει μεσα στα win μονο στην εκκινηση ειναι ανενεργο
zarzonis Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2012 Κοίτα... Είναι ρύθμιση του BIOS... Υπάρχει μια επιλογή που λέγεται USB Keyboard support και σε εσένα κατά 99,9% είναι απενεργοποιημένη... Το είχα και εγώ αυτό το πρόβλημα παλιότερα... Αν δεν μπορείς να μπεις ούτε στο BIOS, τότε θα χρειαστείς ένα PS2 πληκτρολόγιο μόνο για να μπεις στο BIOS και να αλλάξεις αυτή την ρύθμιση και μετά δεν θα ξαναέχεις πρόβλημα...
άδικος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Αν δεν έχεις USB keybord support ενεργοποίησε το USB legacy support.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα