Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το χανεις το κορμι ή την πωληση

Φίλε μου, αν δεν το 'χεις με την "κινησεολογία" ως εναλλακτική λύση, λογικό είναι...

edit: Αν και στη πώληση, αρκεί να πείς τη "μαγική" τιμή και την έκλεισες τη συμφωνία

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε μου, αν δεν το 'χεις με την "κινησεολογία" ως εναλλακτική λύση, λογικό είναι...

edit: Αν και στη πώληση, αρκεί να πείς τη "μαγική" τιμή και την έκλεισες τη συμφωνία

και η τεχνικη του καθρεφτη δεν ειναι αρκετη σε αυτες τις περιπτωσεις

επισης

"who lives by the price dies by the price as well "...

Δημοσ.

Αν και θα με έλεγα λιγομίλητο αλλά έχω τέτοιες τάσεις

- Γενικά δεν κάνω εύκολα μεγάλες παρέες, γιατί πιστεύω ότι υπάρχει πολύ σαπίλα και πολύ λίγοι είναι αυτοί που αξίζουν

- Είμαι αρκετά ντροπαλός σε καινούργιες καταστάσεις

- Δεν μιλάω πολύ, δεν μπαίνω στον κόπο να αρχίζω να φλυαρώ όπως κάνουν αρκετοί

- και άλλα πολλά...

Είμαι σε θέση να ξέρω τι μου γίνεται, αυτό που μου συμβαίνει είναι

- Για την ηλικία μου (21) είμαι αρκετά ώριμος και δεν ασχολούμε με γελοιότητες

- Απαξιώ πράγματα και καταστάσεις (πχ αρκετά τα τραγούδια που βγαίνουν) επειδή πιστεύω ότι έχουν βρει την(μια) συνταγή , γι'αυτό αν προσέξετε αρκετά τραγούδια έχουν ίδιο στυλ...

γενικά μπορώ να πω ότι είναι καλό να είσαι ώριμος αλλά η ζωή θέλει καλοπέραση, προσπαθώ να συμβιβαστώ με όλη αυτή τη σαπίλα που υπάρχει... τι να κάνουμε αυτό είναι το σύστημα (έχουμε γίνει εργοστάσιο τραγουδιών)

ΥΓ: δύσκολα ένας ταλαντούχος προχωράει σήμερα αν δεν κάνει κάνα ψυχικό, και βγαίνουν όλες οι ατάλαντες και βγάζουν τραγούδια που τα παίζουν όλη μέρα (Στικούδη)

Κάτι τέτοια βλέπω και συχαίνομαι τα πάντα, αυτά τα πράγματα με κάνουν "ΕΜΟ"... δεν γουστάρω να ασχολούμε με κανέναν και με τίποτα.

Δημοσ.

@viper2005 Δε διαφωνώ, εξάλλου για να φτάσεις στη "πρακτική" θα πρέπει να προετοιμαστεί το έδαφος πρώτα...

Κρίνοντας απο τις δικές μου συναναστροφές, οι γυναίκες δένονται με τη κουβέντα, ενώ εμείς με τις δραστηριότητες

Για το άλλο, εδώ κολλάει το "ό,τι πληρώνεις, παίρνεις" :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον ρωτήσαμε και οι απαντήσεις του ήταν σχεδόν μονολεκτικές.

Δεν ξέρω το περιστατικό και να σου πω στη τελική δεν με ενδιαφέρει. Η κύρια απορία στην ερώτηση μου πριν ήταν να δω κατά πόσο μπήκατε στη διαδικασία να μιλήσετε για τα δικά του ενδιαφέροντα/επάγγελμα. Φυσικά η ερώτηση δεν ήταν πλήρης αφού φαντάστηκα ότι τόσο έξυπνοι άνθρωποι που αυτο-παρουσιάζεστε μερικοί, θα έχετε την ευρηματικότητα να σκεφτείτε ότι σε πχ τέτοια περίπτωση:

1) κάνεις ερωτήσεις,

2) μαθαίνεις πως αφιερώνει κυρίως τον χρόνο του,

3) επικεντρώνεσαι στα κοινά ενδιαφέροντα και ασχολείες,

4) ξανακάνεις ερωτήσεις δίχως να φανείς αγενής

Βέβαια ικανοί είστε να πείτε καμμιά κοτσάνα του στυλ "σιγά μην του χαϊδέψουμε και τα αυτιά" για αυτό προτιμώ να σας δώσω την επιλογή να με κάνετε ignore/report χωρίς να ανοίξετε το παρακάτω spoiler. Προβλέπεται εξαιρετικά πικάντικη κριτική αλλά τα καλά νέα είναι ότι έχετε την επιλογή να μην ασχοληθείτε (ενώ σε άλλη περίπτωση, πάλι μπορείτε να με κάνετε ignore/report).

Καλό είναι να επαναλάβω ότι έχετε την επιλογή να μην ασχοληθείτε με το spoiler.

Εσύ και ο άλλος ο mpixths πιο πάνω, τι άνδρακλες είστε εσείς. Άπειρες δόσεις εξυπνάδας, ευρηματικότητας και επιχειρηματολογίας. Θα πρέπει να είστε πολύ περήφανοι για το είναι σας, όχι μόνο γιατί προσπαθείτε αποτυχημένα να βγάλετε τρελο το διαφορετικό αλλά επειδή ήσαστε τυχεροί να γεννηθείτε σε μια χώρα που ο παραλογισμός επικρατεί άψογα. Μπράβο σας!!

Άντε τώρα να βγείτε στις γειτονιές να φωνάζετε ότι ανακαλύψατε τα πραγματικά προβλήματα μιας μικρής μερίδας ανθρώπων και να τους βγάλετε ελλατωματικούς επειδή είναι διαφορετικοί. Όχι τίποτα άλλο, αλλά μπορεί να διαβάσει τις μπούρδες αυτές (που θέλετε να περάσετε σαν γεγονός) κανένας αθώος νεαρός και να του δημιουργηθούν τίποτα ενοχές για αυτό που είναι και που νιώθει. Είτε είναι η φύση του τέτοια να συμπεριφέρεται ως introvert, είτε ωθείται από φυσιολογικότατες ανησυχίες άγχους, ντροπής, φόβου που μόνο προβληματικές δεν είναι αλλά μπορεί να επιδεινωθούν από την ανόητη επιμονή σας να υποβιβάζετε το διαφορετικό/φυσιολογικό. Βέβαια έτσι όπως το πάτε, στα τέτοια σας αν κάποιος νεαρός (ή και μεγαλύτερος) νιώσει χειρότερα από τα δικά σας λεγόμενα γιατί α) το πρόβλημα είναι δικό του, β) είχατε δίκιο (για την ακρίβεια νομίζατε) ότι αυτοί είναι οι προβληματικοί

Να δω τι άλλο θα σκαρφιστείτε για να στηρίξετε τον παραλογισμό επειδή κάποιος άλλος δεν μίλησε αρκετά. Το πρότυπο του overselling που αναφέρθηκε πιο πάνω, συν την αντίληψη της μοναδικής ή απόλυτης εκδοχής και τσουπ, συνεπάγεται το μοντέλο του παντογνώστη αλαζόνα που ό,τι δεν του κάνει κλικ θα του κάνει διάγνωση (χωρίς την κατάλληλη εξειδίκευση βέβαια) και θα το στολίσει με περιτεχνους χαρακτηρισμούς για να δέσει το γλυκό.

Η συζήτηση ξεκίνησε γενικά και αόριστα οπότε ξέφυγε από το "έχω την τάδε απορία για όσους δεν μιλάνε πολύ" και οδεύει σε κάτι του στυλ "θα σας πείσω ότι έχουν σοβαρά προβλήματα επειδή αυτό μου έχει κολλήσει" (άσχετα με τους λόγους που γίνεται). Δυστυχώς, μερικά σωστά πραγματάκια που γράφτηκαν από άλλους, τα έχετε περάσει στο ντουκου.

Αλλά μην μασάτε, ζείτε στη χώρα του overselling. Να έχετε να λέτε ό,τι βλακεία θέλετε και να σας καμαρώνουν που αποκτήσατε άποψη επί μηδενικής ουσίας. Τα ανίδεα κοριτσάκια να σας ακολουθούν και χέστηκε η φοράδα στο αλώνι αν δημιουργείτε πρόβλημα δημόσια.

Αν φτάσατε μέχρι εδώ, συγχαρητήρια. Μόλις διαβάσατε αυτό που ξέρατε πριν ανοίξετε το spoiler. Πικάντικη κριτική και φυσικά είχατε την επιλογή να μην το κάνετε. Τώρα ελπίζω να ξεκολλήσετε και να δείτε τα πράγματα λίγο διαφορετικά.

ΥΓ. Αν θιχτήκατε, στα τέτοια μου. Κριτική πήρατε για τον παραλογισμό που προωθείτε.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

@IHateLove Κοίταξε, όντας απλά "emo" και απορρίπτοντας το κόσμο επειδή μυρίζει σαπίλα, σε κάνει συνυπεύθυνο για τη κατάντια(κατά εσένα) γιατί μου δίνεις να καταλάβω πως έχεις εγκαταλήψει τη μάχη και με αφήνεις να παλεύω με τα θηρία μόνος μου...

Αυτό που θέλω να πω, είναι ότι μέσω της ανταλλαγής απόψεων και της αφηρημένης σκέψης, μπορεί να καλυτερέψει το περιβάλλον μου! Πώς; Απλά αλληλεπιδρώντας με κόσμο, επιλέγω (ανεπιτήδευτα-απλά συμβαίνει) την παρέα που όταν είμαι μαζί της, θα νιώθω καλά και θα γίνομαι κι εγώ καλύτερος...

Αν το άφηνα στη μοίρα του το πράγμα, σίγουρα πιστεύω θα κολλούσα κι εγώ στη λάσπη...

@triapoulakiakathontan Mε τον τρόπο σου, με πρίζωσες να ανοίξω το spoiler! :P

Δημοσ.

Αναλογως το πως χαρακτηριζει καποιος το ολογομιλητος.

Για μια φιλη μου που μπορει να μιλαει 5 ωρες ασταματητα για γκομενους και ζωδια,ειμαι ολογομιλητη (και με 2 ντεπον μετα :Ρ)

Για μενα, θεωρω πως μιλαω εκει που πρεπει και ακουω οσο πρεπει. Απλα βλεποντας αυτην να μιλαει τοσο,με κουραζει και με πρηζει....

Δημοσ.

Αν είσαι όμως σε τετ α τετ, τί γίνεται;

Προφανως δεν γινεται απλα να κοιτιομαστε :lol: . Σε τετοια περιπτωση συμμετεχω ενεργα στη συζητηση.

Απλα αν τυχει να ειμαι με ατομο που ειναι επισης λιγομιλητο και πραγματικα δεν εχουμε τιποτα κοινο, η απλα τα εχουμε εξαντλησει ολα, καποια στιγμη θα ερθει και η στιγμη της παγερης σιωπης.

Δημοσ.

Αν και θα με έλεγα λιγομίλητο αλλά έχω τέτοιες τάσεις

- Γενικά δεν κάνω εύκολα μεγάλες παρέες, γιατί πιστεύω ότι υπάρχει πολύ σαπίλα και πολύ λίγοι είναι αυτοί που αξίζουν

- Είμαι αρκετά ντροπαλός σε καινούργιες καταστάσεις

- Δεν μιλάω πολύ, δεν μπαίνω στον κόπο να αρχίζω να φλυαρώ όπως κάνουν αρκετοί

- και άλλα πολλά...

Είμαι σε θέση να ξέρω τι μου γίνεται, αυτό που μου συμβαίνει είναι

- Για την ηλικία μου (21) είμαι αρκετά ώριμος και δεν ασχολούμε με γελοιότητες

- Απαξιώ πράγματα και καταστάσεις (πχ αρκετά τα τραγούδια που βγαίνουν) επειδή πιστεύω ότι έχουν βρει την(μια) συνταγή , γι'αυτό αν προσέξετε αρκετά τραγούδια έχουν ίδιο στυλ...

γενικά μπορώ να πω ότι είναι καλό να είσαι ώριμος αλλά η ζωή θέλει καλοπέραση, προσπαθώ να συμβιβαστώ με όλη αυτή τη σαπίλα που υπάρχει... τι να κάνουμε αυτό είναι το σύστημα (έχουμε γίνει εργοστάσιο τραγουδιών)

ΥΓ: δύσκολα ένας ταλαντούχος προχωράει σήμερα αν δεν κάνει κάνα ψυχικό, και βγαίνουν όλες οι ατάλαντες και βγάζουν τραγούδια που τα παίζουν όλη μέρα (Στικούδη)

Κάτι τέτοια βλέπω και συχαίνομαι τα πάντα, αυτά τα πράγματα με κάνουν "ΕΜΟ"... δεν γουστάρω να ασχολούμε με κανέναν και με τίποτα.

δεν το ξερα οτι ολος ο κοσμος γυριζει γυρω απο την μουσικη βιομηχανια.

Δημοσ.

Ίσως με τον όρο μουσική θέλει να θίξει την ματαιότητα του είναι και την ματαιοδοξία του ανθρώπου που θυσιάζει βαθύτερες έννοιες και υπάρξεις εις την αίγλην της εφήμερης δόξας/καλοπέρασης/στατους κβο.

Δημοσ.

Ίσως με τον όρο μουσική θέλει να θίξει την ματαιότητα του είναι και την ματαιοδοξία του ανθρώπου που θυσιάζει βαθύτερες έννοιες και υπάρξεις εις την αίγλην της εφήμερης δόξας/καλοπέρασης/στατους κβο.

δεν υπαρχουν βαθυτερες ενοιες και υπαρξεις. ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ειναι ματαια σε αυτον τον κοσμο απο την στιγμη που ειμαστε θνητοι, ακομα και ενοειες οπως η υστεροφημεια ειναι ματαιες.

Δημοσ.

Ντεν ήταν σοβαρό το ύφος μου. Φυσικά και η υστεροφημία είναι μάταιη εφόσον ΕΣΥ θα κοιτάς τα ραδίκια ανάποδα. Μπορεί να φαίνεται και εγωιστικό αλλά είναι παράλληλα και γαμάτο. ΟΛΟΙ ξέρουμε και θυμόμαστε άτομα που γράφτηκαν στην ιστορία, είτε είχαν βλέψεις στην υστεροφημία τους είτε όχι.

εδιτ στο εδιτ, και τι θα γίνει αν πεθάνεις και μετά από 1 μήνα ξυπνήσεις σαν μία πεταλούδα;

Δημοσ.

δεν υπαρχουν βαθυτερες ενοιες και υπαρξεις. ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ειναι ματαια σε αυτον τον κοσμο απο την στιγμη που ειμαστε θνητοι, ακομα και ενοειες οπως η υστεροφημεια ειναι ματαιες.

γιαυτο ας πλακωθουμε στο φαι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...