Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω εαν εχω να πω κατι για ενα θεμα θα το πω χωρις φλυαρίες. Εαν παλι δεν εχω να πω γιατι πολυ απλα δεν με ενδιαφέρει, δεν θα πω τιποτα. Το οτι δεν φλυαρώ οταν μιλαω σε καμια περιπτωση δεν με κανει λιγομίλητο. Οπως και στις Πανελλήνιες εκθεση εγραψα δυο παραγράφους αλλα ΤΕΛΕΙΕΣ και εντος θεματος και πήρα 18. Αυτο σημαίνει οτι ειμαι λιγομίλητος;

Στις πανελλήνιες, δε ξέρω για όταν έγραψες εσύ, αλλά θέτουν όριο λέξεων. Π.χ. σου ζητάνε 600 λέξεις και +- πρέπει να γράψεις εκεί.

Αν δε τις φτάσεις και εφόσον το κείμενο σου δεν είχε τα απαραίτητα τα οποία έπρεπε να γραφούν οπωσδήποτε, τότε θεωρούν ότι είχες "έλλειψη ιδεών". Αν εσύ κατάφερες σε 2-3 παραγράφους μαζί με πρόλογο και επίλογο να γράψεις τα πάντα και να πάρεις 18, τότε συγχαρητήρια.

Και πάλι όμως, δε μου φαίνεται λογικό. Θες τουλάχιστον 4-5 παραγράφους.

Πρόλογο

Κυρίως θέμα (θετικά σε μία παράγραφο, αρνητικά σε άλλη κ.λπ.)

επίλογο

Με όλο το θάρρος, νομίζω, απ'όσο σε έχω "κόψει" και από άλλα θέματα τουλάχιστον, έχεις τεράστια ιδέα για τον εαυτό σου. Και αυτό είναι κακό. Πολύ κακό.

• Απαντ. 129
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από τις απαντήσεις συμπεραίνω ότι οι περισσότεροι τείνετε μάλλον να ενοχλείστε από το άλλο άκρο, τους φλύαρους, και να μην παρεξηγείτε τόσο τους λιγομίλητους. Αυτό που εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω είναι πως γίνεται να περνάτε καλά με άτομα που το έχουν μονίμως ραμμένο που κάνετε τάμα για να τους βγάλετε κουβέντα. Δηλαδή πως περνάτε μαζί τους την ώρα σας, εφόσον δεν μπορείτε να μιλήσετε;

Δημοσ.

" Κράτα το στόμα σου κλειστό και άσε τους άλλους να σε θεωρούν βλάκα, παρά ανοίγοντάς το να μην τους αφήνεις καμιά αμφιβολία γι' αυτό"

Δημοσ.

Από τις απαντήσεις συμπεραίνω ότι οι περισσότεροι τείνετε μάλλον να ενοχλείστε από το άλλο άκρο, τους φλύαρους, και να μην παρεξηγείτε τόσο τους λιγομίλητους. Αυτό που εξακολουθώ να μην καταλαβαίνω είναι πως γίνεται να περνάτε καλά με άτομα που το έχουν μονίμως ραμμένο που κάνετε τάμα για να τους βγάλετε κουβέντα. Δηλαδή πως περνάτε μαζί τους την ώρα σας, εφόσον δεν μπορείτε να μιλήσετε;

Οχι καλε, μιλαμε απλα δεν φλυαρουμε. Λεμε την αποψη μας και τελος. Τωρα το αρχιζουμε να λεμε περι ανεμων και υδατων στην ερωτηση "Πως σε λενε" δεν νομιζω να θεωρείται καλο.....
Δημοσ.

Καλά αυτό δεν στέκει γιατί στις πανελλήνιες "πλέον" βαθμολογούν με βάση την δομή και όχι το τι γράφεις. Περιμένουν να δουν ένα μεγάλο κείμενο καλά χωρισμένο, καλές αρχές, καλά τέλη, και μετά κοιτάνε την ουσιά. Βέβαια μπορεί εσύ να έδωσες το '70 οπότε πάσο.

Εγώ όταν έδωσα το '08 αντί για 500-600 λέξεις έγραψα 300 και πήρα 16,7 πάντως. Από δομή έσκιζα, απλά δεν μου ερχόντουσαν οι σάλτσες και έτσι βγήκαν 300.

• 3 χρόνια αργότερα...
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...