firewalker Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ένα άλλο που δεν μπορώ να καταλάβω είναι ο διαχωρισμός των ακροαριστερών από τους ακροδεξιούς... Ίδιοι είναι. Όντως, φαίνεται να τον μάγκωσαν. Έβγαλαν το όνομα του; 2
liopyr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Έχει και άλλους το indυmedia εκτός από τέτοιους; Κι όμως, ακόμα και στο indymedia, ανάμεσα σε διάφορες κραυγές και ανοησίες, βρίσκονται θαμμένες πολύ αξιόλογες πολιτικές αναλύσεις. Αν θες μπορώ να σου στείλω σχετικό παράδειγμα σε pm, καθώς καθώς η θεματολογία του πέφτει πάνω σε κομματικές αναλύσεις. Μίντι, γιατί πιστεύεις πως ο καθένας έχει την ανάγκη να σε πείσει για κάτι; Μαγειρεύεις τρομοκρατικές οργανώσεις - μπάχαλους - διαδηλωτές - αναρχικούς - "αναρχικούς" κλπ., βγάζεις μία σούπα, και περιμένεις να πεταχτεί ο καθένας ξεχωριστά και να φωνάξει "απεταξάμην"; Δε ξέρω με ποιους μιλάς και τι σου λένε, η εντύπωση που σχηματίζω απ'όσα γράφεις πάντως είναι πως η μοναδική επαφή σου με το συγκεκριμένο χώρο είναι κάποια site στο internet και κάποια συνθήματα σε τοίχους. 2
firewalker Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Κι όμως, ακόμα και στο indymedia, ανάμεσα σε διάφορες κραυγές και ανοησίες, βρίσκονται θαμμένες πολύ αξιόλογες πολιτικές αναλύσεις. Αν θες μπορώ να σου στείλω σχετικό παράδειγμα σε pm, καθώς καθώς η θεματολογία του πέφτει πάνω σε κομματικές αναλύσεις. Ναι, το γνωρίζω. Ίσως έπρεπε να βάλω και ένα emoticon στην παραπάνω σχόλιο μου (π.χ. ). Από ένα σημείο και μετά έχασε εντελώς τον δρόμο του site αυτό.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 λιοπυρ, γενικα αναφερθηκα σε παλαιοτερα ποστ μελων που φορουν το πεπλου του καλου και ιδεολογου ακροαριστερου, τα οποια ωστοσο αναιρουν πληρως την μετριοπαθη-μακρια-απο-βια εικονα που βγαζουν σημερα ελεω γεγονοτων...Ειναι χρηστες που συμετεχουν στο θρεντ, θα επρεπε να καταλαβεις ποιοι. Κατα τ'αλλα δεν χρειαζεται να μπει στη διαδικασια να με πεισει καποιος, ιδιαιτερα δε, αν δυσκολευεται να το κανει για διαφορους λογους. Για να καταλαβεις τι εννοω. Και ο ακροδεξιος που δεν σφαζει θα σου πει "αλητεια να σκοτωνουν λαθρομεταναστες, ΑΛΛΑΑΑΑΑΑ αφου το κρατος δεν κανει τιποτα για την εγκληματικοτητα τους κατι πρεπει να γινει". Οποτε και πεντακαθαροι απο τα αιματα, αλλα και προσαρτημενοι απολυτα στην αρρωστη ιδεολογια τους και δεν μπορεις να τους πεις και τιποτα. Ε το ιδιο βλεπω κι εδω κατα καιρους, και εκει παει το δεν πειθομαι και οχι για να βαλω καποιον να με πεισει. ΥΓ. Η επαφη μου με ατομα της ακρας αριστερας ιδεολογιας, ιδιαιτερα κατα το παρελθον ηταν σχεδον σε καθημερινη βαση. Πλεον ναι επειδη εχω παψει να ασχολουμαι με τα πολιτικα δεν εχω και δεν επιδιωκω να εχω συζυτησεις, περα απο αυτα που διαβαζω κατα καιρους στο παρον φορουμ και μονο (το indymedia εχει μπλοκαριστει με policy απευθειας απο το ρουτερ εδω και χρονια ). 1
Cossutius. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Προσωπικά πιστεύω οτι ο συγκεκριμένος άνθρωπος ενέργησε παρορμητικά και δυστυχώς το πλήρωσε με τη ζωή του. Δε μπορούμε να ξέρουμε ποιός ηταν ο σκοπός του. Το κείμενο με τις απόψεις ανθρώπων απο το σάιτ που πόσταρε ένα παλικάρι εδώ, δείχνουν κάποιες ακραίες απόψεις, οι οποίες φυσικά προσβάλουν τη μνήμη του ανθρώπου αυτου, μιας που κανεις, πέρα από ανθρώπους που τον γνωριζαν προσωπικά, δε γνωρίζει το λόγο που λειτούργησε έτσι. Μπορει να ήταν απλά πολύ καλός άνθρωπος και να θεώρησε οτι οι ληστές θα σκοτώσουν κόσμο μελλοντικά. Ποιός ξέρει? Τέτοιες ακραίες αποψεις, μου θυμίζουν τη περίπτωση της 15χρονης Ρεθυμνιώτισσας που 3 ατομα, Ελληνες ηλικίας 17-24, μέθυσαν και προσπάθησαν να βιάσουν και εν τέλη το κορίτσι πέθανε στο νοσοκομείο. Αυτό που ειπώθηκε μετά, ήταν οτι η κοπέλα τους προκάλεσε...ελεος δηλαδη!! Φανταστείτε λοιπόν να γινόταν το ίδιο με τη 15χρονη απ τη Πάρο...να έλεγε ο Πακιστανός, οτι με προκάλεσε.. Το να προσπαθήσεις να σωσεις κάποιον που κινδυνεύει η ζωή του, φίλου σου, αδελφού σου, συνάνθρωπού σου, ειναι μια πράξη αυτοθυσίας. Τα λεφτά, όσο και αν μπορει να φέρουν κάποιον σε τρομερά δυσκολη θέση, έρχονται δεύτερα.
firewalker Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Γιατί δεν αναφέρετε πουθενά το όνομα του συλληφθέντα;
tehAllantin Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Περιμένουν τις ειδήσεις των 8, Prime time φάση
PavelX Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Γιατί δεν αναφέρετε πουθενά το όνομα του συλληφθέντα; Αυτός δεν είναι; http://www.zougla.gr/greece/article/to-profil-tou--tasou-8eofilou 2
tehAllantin Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Την γαμησε! (αν και το ότι έπεσε το καπέλο μου φαίνεται πολύ βολικό, σαν την βόμβα που έσκασε στα χέρια του Ξηρού και τυχαία είχε πάνω του ΟΛΑ τα κλειδιά από ΌΛΕΣ τις γιάφκες κλπ)
kage Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) 1.οι τραπεζες τα χουν ασφαλισμενα τα λεφτα...δεν χανουν τιποτα. Οποτε ΠΟΣΟ χαζος πρεπει να σαι για να ριψοκινδυνεψεις ή ακομη χειροτερα να χασεις την ζωη σου για μια ληστεια τραπεζας? δεν αναφερομαι στον εκλιποντα που δεν γνωριζω καν τις προθεσεις του 2.τωρα το κουκουλωμα βρισκω καποιον και φορτωνω οτι δεν εχω αξιωθει να βρω μονος μου ειναι γνωστη τακτικη στην αστυνομια/κρατος Συγνωμη αυτες τις κωλοπορτες ασφαλειας που ειναι ακρως εκνευριστικες,τι τις εχουν βαλει? Τι εξυπηρετουν? δεν ειναι παντου.. Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2012 από kage
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Την γαμησε! (αν και το ότι έπεσε το καπέλο μου φαίνεται πολύ βολικό, σαν την βόμβα που έσκασε στα χέρια του Ξηρού και τυχαία είχε πάνω του ΟΛΑ τα κλειδιά από ΌΛΕΣ τις γιάφκες κλπ) Φυσικα και να την γαμησει, δεν καταλαβα ? Οσο για την παρενθεση σου: Αρα οι αστυνομικοι ριξαν ενα καπελο κατω για να συλλαβουν εναν αθωο πολιτη επειδη ειναι αριστεριστης και να πουν οτι διαλευκανθηκε η υποθεση. Μιας και ο αντιεξουσιαστικος χωρος δεν φημιζεται για τις εγκληματικες του δραστηριοτητες, τις ληστεις και τις δολοφονιες. Προφανως περα απο το DNA (που ειναι υπεραρκετο παντως) υπαρχουν κι αλλα στοιχεια. Επισης να αλλο ενα πολυ βολικο γεγονος που φτιαξαν οι μπατσοι γνα προσβαλλουν τον παρθενο αντιεξουσιαστικο χωρο http://www.e-go.gr/n...pubid=129085574 Σε αυτην την περιπτωση το καταγεγραμενο βιντεο ηταν απο αλλη δολοφονια και το ειχανε στειλει οι μπατσοι στην Κυπρο να ειναι standby αμα γινει καμια εγκληματικη ενεργεια για να πιασουν αντιεξουσιαστες στην Ελλαδα. Οπως και οι μαρτυριες των αυτοπτων. Κι εκεινο στη μαρφιν με τους 3 νεκρους απο μολοτωφ, μπατσοι-ασφαλιτες το κανανε. Μαλλον αλλοι ψαχνουν βολικες σκεψεις και δικαιολογιες για τους συντροφους-"αγωνιστες". Γνωστο το παραμυθακι. 1.οι τραπεζες τα χουν ασφαλισμενα τα λεφτα...δεν χανουν τιποτα. Οποτε ΠΟΣΟ χαζος πρεπει να σαι για να ριψοκινδυνεψεις ή ακομη χειροτερα να χασεις την ζωη σου για μια ληστεια τραπεζας? Η αντιδραση για καποιους, πολλες φορες ειναι ενστικτωδης. Οταν βλεπει κλεφτη δεν καθεται να σκεφτει αν ειναι ασφαλισμενα τα λεφτα, ουτε αν ειναι αντιεξουσιαστης η φασιστας ο ληστης για να επιχειρησει να τους σταματησει. Λαθος? Λαθος. Αλλα αυτο απεχει απο το να τον βγαλουμε ηλιθιο τον καθε ανθρωπο που πταν βλεπει 1-2 τυπακια να ληστευουν κατι, ειτε τραπεζα, ειτε σπιτι, ειτε μια γυναικα στο δρομο. Φανταζομαι σε αυτον που αντιδρα ενστικτοδως και με ανδρεια, δεν υπεισερχονται διακρισεις τυπου "τραπεζα-ας κατσω στα αυγα μου, γυναικα-ορματεεε". 1
kage Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) καθε βδομαδα βλεπουμε στις ειδησεις για ληστειες σε τραπεζες(σε αυτες αναφερομαι μονο) και τραυματισμους ή θανατους απο καποιους περαστικους ή securitades που πηγαν να τους σταματησουν!!! Δηλ.ειναι γνωστο το στορυ.δεν συνεβει 1η φορα στα ιστορικα... Τεσπα rip στον ανθρωπο και στην οικογενεια του.ειναι κριμα να καταστραφει μια οικογενεια ετσι... Επισης να αλλο ενα πολυ βολικο γεγονος που φτιαξαν οι μπατσοι γνα προσβαλλουν τον παρθενο αντιεξουσιαστικο χωρο http://www.e-go.gr/n...pubid=129085574 Σε αυτην την περιπτωση το καταγεγραμενο βιντεο ηταν απο αλλη δολοφονια και το ειχανε στειλει οι μπατσοι στην Κυπρο να ειναι standby αμα γινει καμια εγκληματικη ενεργεια για να πιασουν αντιεξουσιαστες στην Ελλαδα. Οπως και οι μαρτυριες των αυτοπτων. <<Δύο ήταν τα λάθη που έκαναν οι δράστες: είχαν μισθώσει ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο με τα πραγματικά τους στοιχεία και είχαν κλείσει δωμάτια σε απόσταση λίγων μόνο μέτρων από το σημείο συμπλοκής>> το βρισκεις λογικο για εναν επαγγελματια δολοφονο?ή πιο απλα για καποιον που του κοβει λιγο? υ.γ. δεν παιρνω το μερος κανενος ,ουτε αστυνομιας ουτε εγκληματιων .απλα γραφω σε οτι με την 1η ματια, μου καθεται στραβα Επεξ/σία 19 Αυγούστου 2012 από kage
HERTHAN Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Περισσοτερο μισος βλεπω απο μερικους για τις τραπεζες και τις επιχειρησεις παρα για τους ληστες. Well done.... 5
mphxths Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Περισσοτερο μισος βλεπω απο μερικους για τις τραπεζες και τις επιχειρησεις παρα για τους ληστες. Well done.... Οι τραπεζες κανουν την δουλεια τους...κανεις απο μας δεν μπαινει στις τραπεζες με το ζορι....δεν εχω δει κανεναν να τον τραβανε σερνοντας να μπει.... Δεν υπαρχει κακο δανειο , κακια πιστωτικη κλπ..μην κοροιδευομαστε. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι πανω στην δουλεια τους οι τραπεζες δεν ειναι αμειλικτες...Δεν σημαινει οτι δεν εχουν τα λεφτα τους ασφαλισμενα και δεν σημαινει οτι το κρατος κανει τα παντα να τις στηριζει.
HERTHAN Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Οι τραπεζες κανουν την δουλεια τους...κανεις απο μας δεν μπαινει στις τραπεζες με το ζορι....δεν εχω δει κανεναν να τον τραβανε σερνοντας να μπει.... Δεν υπαρχει κακο δανειο , κακια πιστωτικη κλπ..μην κοροιδευομαστε. Αυτο δεν σημαινει ομως οτι πανω στην δουλεια τους οι τραπεζες δεν ειναι αμειλικτες...Δεν σημαινει οτι δεν εχουν τα λεφτα τους ασφαλισμενα και δεν σημαινει οτι το κρατος κανει τα παντα να τις στηριζει. Στο μυαλο μου εισαι? Με προλαβες ακριβως αυτα ηθελα ν'αναφερω κι εγω για να μην νομιζουν μερικοι οτι οι τραπεζες ειναι το μεγαλο κακο και κλεβουν τους πολιτες.Την δουλεια τους κανουν απλα. Σε οποιον δεν αρεσει ας προσπαθησει να τις κλεψει κι'αυτος στα χαρτια οπως θεωρουν οτι κανουν κι'αυτες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα