Cossutius. Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Κάποιοι πιστεύουν οτι οι τραπεζες τους κλέβουν. Η τράπεζα οπως ολοι ειπατε κάνει απλά τη δουλειά της. Το κακό με αυτές ειναι οτι παρουσιάζουν με έναν πολύ όμορφο τρόπο τα προιόντα τους, τα οποια στο παρελθόν ήταν οι πιστωτικές κάρτες, τα διακοποδάνεια, τα καταναλωτικά κτλ κτλ. Σίγουρα θα έπρεπε να έχει μεριμνήσει το ΕΡΣ σε ορισμένες εκ των διαφιμήσεων που παραπλανούσαν τον κόσμο. Ακόμα και για τα στεγαστικά, παρουσιαζόντουσαν ως "ανθρώπινες" τράπεζες που "ακόμα και να χάσεις τη δουλειά σου, δε χάθηκε ο κόσμος...θα τα κανονισουμε", πράγματα δηλαδή που δεν ίσχυαν τελικά. Φυσικά σε αυτό φταίει ο ευκολόπιστος Ελληνας (και όχι μόνο γιατι στις ΗΠΑ υπάρχουν εκατομμύρια κατασχέσεις τα τελευταία 20 χρόνια..μόνο το τρίμηνο Απριλίου-Μαίου, είχαν λέει 310.000 κατασχέσεις σπιτιών για χρέη) που ουσιαστικά δεν κάθεται να διαβάσει τους όρους, ή που θεωρεί οτι η δουλειά του είναι μόνιμη. Εκεί που ΔΕΝ φταιει κανείς, παρα μόνο αυτοι που βρίσκονται στην εξουσία, ειναι όταν κάποιος ειναι μόνιμος υπάλληλος, έχει πάρει ένα στεγαστικό ο άνθρωπος (τι πιο φυσιολογικό), το πληρωνει άνετα και ξαφνικά μένει χωρίς δουλειά. Ουτε η τράπεζα φταίει που απαιτεί χρήματα, ούτε ο άνθρωπος που δε μπορει να πληρώσει. Το θέμα ειναι να καταλάβουν όλοι, οτι παίρνοντας ένα δάνειο απο μία τράπεζα, υπάρχει ρίσκο. Ειδικά στην Ελλάδα που είμαστε σε τραγική οικονομική κατάσταση.
leecherman Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Πως θα αντιδρούσατε αρχικά στη θέα μιας α)ληστείας τραπεζας,και μετέπειτα σε περίπτωση β)ληστείας του μπακάλικου της γειτονιάς, γ)στο πέσιμο 2 μαντραχαλαδων σε μια κοπέλα στον ηλεκτρικό για να της πάρουν το πορτοφόλι, δ)στο άκουσμα "βοήθεια κλέφτες" από το σπίτι του διπλανού σας, κτλ κτλ α)Αν είχα άδεια οπλοφορίας-οπλοχρησίας (δεν έχω),θα τους άδειαζα μια γεμιστήρα.Υποτίθεται ότι θα ήμουν αρκετά εκπαιδευμένος+ψυχολογικά έτοιμος γι αυτό.Σε άλλο χωροχρονικό συνεχές...β)Αν είμαι μέσα και είναι ένας,θα του ριχνόμουνα και στα @@ μου είτε για τον εβγατζή είτε για τον μπουκαδόρο/ληστή.Όποιος φάει όποιον πρώτος.Ο επόμενος θα το θυμάται.Αν είναι καμπόσοι,θάκανα το μαλάκα. γ) Η καλύτερή μου άμα πρόκειται για αψιμαχία εκ του συστάδην.Μπορεί και να τους δάγκωνα πάνω στη βαβούρα,αλήθεια λέω.Αφού παλιά στις αλάνες άμα έβλεπα σκυλομαχίες,χωνόμουνα στα ίσα και οι συμπαθείς τετράποδοι κοπρούληδες κόβανε το πέρα με το που με βλέπανε.Σου λέει,ο άθρωπας είναι πιό χαζός από μας,μακρυά... Τώρα τους κοπρούληδες τους κάνανε οι τριτοκοσμικοί με πατατούλες στο φούρνο και όσοι έχουν υιοθετηθεί έχουν υποστεί υστερεκτομή (το λιγώτερο),οπότε πού περίσσευμα τεστοστερόνης για τσαμπουκά,με το δίκιο της ψαχνει η (σέρνουσα) έβα για γαμίκουλες... δ),τέλος,παρακαλάω να μου κάτσει είτε σπίτι μου,είτε (κατόπιν έκκλησης για βοήθεα) σε διπλανό,μια μικρούλα μπούκα.Δεμπανάχουνε ΑΚ 2012(πόσο έχει φτάσει το μοντέλλο),ας έχουν και uzi(και ούζο νάχουνε το ίδιο μου κάνει,ιδίως άμα είναι απ´ το βαρέλι το "12"),βουρ στο πατσά και πού ξέρεις,"δείρε-δείρε,θα ιδρώσει θ´ αρωστήσει θ´ αποθάνει". Θέλω να πω ότι και οι ληστείες είναι συστημικές και αποτελούν δεκανίκι επιβολής κοινωνικής απαξίωσης (που πας πιδάκιμ ικί όξου,δε γλιέπς τι γένετε; ),όσο δε θα σκύβουμε τόσο θα μας καβαλάνε.Ο κάθε χλιμίτζουρας,όταν εγώ μάζευα ένσημα αυτός κορδοπουτσαριζότανε,τώρα ήρθε να μου πάρει το κουμπαρά;Το ψύχο θα του φάω. Ουφ,επαναστατήσαμε και σήμερις...
Porg Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Για όποιον μπορεί να βοηθήσει, έχει και άλλες φωτογραφίες το link: http://www.astynomia...temid=950&lang= Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 29χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νάουσα της Πάρου και το θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου ημεδαπού, που έγιναν στις 10-08-2012 (σχετ. το από 10-08-2012 Δελτίο Τύπου). Πρόκειται για τον ΘΕΟΦΙΛΟΥ Αναστάσιο του Κωνσταντίνου και της Ευαγγελίας, ο οποίος γεννήθηκε στις 17-12-1982 στη Θεσσαλονίκη.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Παντως δεν καταλαβαινω σε τι ακριβως χρησιμευει το (γραφικοτατο) επιχειρημα στο παρον τοπικ οτι οι "τραπεζες ληστευουν τον κοσμο" περα απο το να δωσουμε ιδεολογικο αλλοθι σε κοινους και αδιστακτους εγκληματιες και φονιαδες, και σε καθε περιπτωση ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ για το κοινωνικο συνλολο . 1
tehAllantin Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 MiDi σορρυ που είμαι τόσο καχύποπτος με τις τακτικές της αστυνομίας, μακάρι να μην ήμουν αλλά έχω ακούσει πολλά και διάφορ (ναι τα περισσότερα ΔΕΝ γινεται να διασταυρωθουν, αλλά δεν ξεχνάω το παλικάρι με τα πράσινα σταράκια κλπ). Είτε είναι ακροαριστερός ιδεαλιστής είτε ακροδεξιός, είτε αλβανος είτε έλληνας είτα απο τον Άρη λήστεψε και σκότωσε, ΚΑΚΟ, ΜΗ ΤΖΙΖ. Το οι τράπεζες ληστεύουν τον κόσμο είναι μία άλλη μεγάλη ξεχωριστή συζήτηση..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δεν γινεται με φωτογραφικο υλικο, με μαρτυριες, με πληροφοριες για τις μετακινησεις με το πλοιο ή αεροπλανο κλπ κλπ και φυσικα η αστυνομια να ρισκαρει να ρεζιλευτει με ενα φιασκο σαν αυτο που υπονοεις. Επισης οταν υπεισερχεται θεμα DNA δεν πεφτει λογος στην αστυνομια για την ταυτοποιηση, αναλαμβανουν ιατροι-επιστημονες. Χλωμακι να ριψοκινδυνεψουν να πουν τετοιο ψεμα για να βαλουν εναν "αντιπαθητικο" ακροαριστερο μεσα επειδη το θελουν οι κακοι μπατσοι (που ωστοσο τον ειχαν ελευθερο τοσα χρονια ενω γνωριζαν τη δραση του). Τωρα αν υπονοεις οτι οι αστυνομοι ειχαν φυλαγμενο το καπελο με το γενετικο υλικο του τυπου απο παλια και ω συμπτωση, ο ληστης που φαινεται στην φωτο φορουσε ιδιο μοντελο καπελου με αυτο που ειχαν οι αστυνομοι φυλαγμενο για να του την φερουν, ε τοτε εκτος απο την τρελη σκευωρια που στησαν οι αστυνομικοι, εκτος απο τους επιορκους ιατρους που ταυτοποιησαν το DNA, εχει παιξει και η τυχη τρελο παιχνιδι στον... αυτοαποκαλουμενο (μη χεσω) συντροφο+μαχητη Θεοφιλου... Και φυσικα το γεγονος οτι ο εγκληματιας δεν συνεργαζεται με την αστυνομια μαλλον επιβαρυνει τη θεση του ως προς την αθωοτητα του. Δεν βλεπω πολλους λογους ενας αθωος να μην ειναι συνεργασιμος, σε αντιθεση με εναν ενοχο που εχει παραπανω πιθανοτητες να μην μιλησει για να καλυψει τους συνεργους του. Αλλα αυτο ειναι απλα μια ενδειξη που συνηγορει στα προφανη. 1
tehAllantin Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Well, δίκιο έχεις στην τοποθέτησή σου, απλά αν εμένα μου έπεφτε το καπέλο/μάσκα/καλσόν θα προτιμούσα να ριψοκινδυνέψω να με πιάσουν για να το πάρω πίσω, έτσι κ αλλιώς χαμένος θα πήγαινα. Εκεί μου φαίνεται το περίεργο.
firewalker Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Τα λεφτά από τις κλοπές τα έδιναν για κάποιο αγώνα (π.χ. έντυπο υλικό, όπλα κ.τ.λ.), τα μοίραζαν σε φτωχούς (με την μορφή τροφίμων κ.τ.λ.); btw, ωραία μάτια έχει.
viper2005 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 τραγικό λάθος Με αφορμή τον θάνατο ενός επαγγελματία αυτοκινητιστή στο νησί της Παρου, από πυρά ληστών τράπεζας (προσπάθησε να τους εμποδίσει με το αυτοκίνητό του) τραγικό λάθος
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 btw, ωραία μάτια έχει. Φιλαρακι, εχεις 2 κατοσταρικα? 1
xreokopia Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Με αφορμή τον θάνατο ενός επαγγελματία αυτοκινητιστή στο νησί της Παρου, από πυρά ληστών τράπεζας (προσπάθησε να τους εμποδίσει με το αυτοκίνητό του) και με τη μετέπειτα κουβέντα που έχει ξεκινήσει διαδικτυακά, θα ήθελα να ρωτήσω την άποψή σας, για τέτοιους είδους πράξεις αυτοθυσίας και φυσικά να το επεκτείνουμε σε άλλες περιπτώσεις. Πως θα αντιδρούσατε αρχικά στη θέα μιας ληστείας τραπεζας,και μετέπειτα σε περίπτωση ληστείας του μπακάλικου της γειτονιάς, στο πέσιμο 2 μαντραχαλαδων σε μια κοπέλα στον ηλεκτρικό για να της πάρουν το πορτοφόλι, στο άκουσμα "βοήθεια κλέφτες" από το σπίτι του διπλανού σας, κτλ κτλ Αυτο μπορουν να το απαντησουν ευκολα οι φιλοι που ηταν υπερ της οπλοκατοχης σε διπλανο θρεντ. Θα τους πυροβολουσαν στο ψαχνο, συννεφο θα πεφταν οι σφαιρες...
REDODIN7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Παιδια δεν ειμαστε σουπερμαν αν το εχεις τοτε κανεις τη κινηση αλλιως την παπια. Επισης εχω την απορεια αυτοι οι ανθρωποι θεως συνχορεστους που την πεφτουν σε οπλησμενους ληστες δεν σκεφτηκαν τα παιδια τους ???
Porg Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Σίγουρα σε τέτοιες περιπτώσεις όταν είναι μόνο για χρήματα κάνεις τη πάπια, πόσο μάλλον όταν είναι ασφαλισμένα η είναι μικρό κακό για όποιον τα χάσει Μη φτάσουμε όμως στο σημείο να τον κατηγορήσουμε επειδή προσπάθησε να τους σταματήσει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα