insomniaK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Είναι εντυπωσιακό πως άνθρωποι που πήγαν να σταματήσουν με αυτοκίνητο, οπλισμένους ληστές που διαφεύγουν, έχουν επιζήσει 53 χρόνια. 1
kostas_dr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Αν πας με αυτοκίνητο να εμποδίσεις ληστές που διαφεύγουν και τους κτυπήσεις, ακόμα και αν είναι ατύχημα, μπλέκεις άσχημα.
benign Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Με αφορμή τον θάνατο ενός επαγγελματία αυτοκινητιστή στο νησί της Παρου, από πυρά ληστών τράπεζας (προσπάθησε να τους εμποδίσει με το αυτοκίνητό του) και με τη μετέπειτα κουβέντα που έχει ξεκινήσει διαδικτυακά, θα ήθελα να ρωτήσω την άποψή σας, για τέτοιους είδους πράξεις αυτοθυσίας και φυσικά να το επεκτείνουμε σε άλλες περιπτώσεις. Πως θα αντιδρούσατε αρχικά στη θέα μιας ληστείας τραπεζας,και μετέπειτα σε περίπτωση ληστείας του μπακάλικου της γειτονιάς, στο πέσιμο 2 μαντραχαλαδων σε μια κοπέλα στον ηλεκτρικό για να της πάρουν το πορτοφόλι, στο άκουσμα "βοήθεια κλέφτες" από το σπίτι του διπλανού σας, κτλ κτλ Αν ο παρανομος εχει πυροβολο οπλο,μενεις μακρια. http://www.youtube.com/watch?v=T6-fskZimu4
johnbond Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Στις περιπτώσεις που οι τράπεζες ληστεύουν πολίτες πώς αντιδράτε; Αν πιστεύεις οτι έχεις νοητικό πρόβλημα ή εξάρτηση σε δάνεια κάρτες κτλ,μπορείς να κάνεις αίτηση στις τράπεζες που να ζητάς απαγόρευση εισόδου αντίστοιχη με την αίτηση που κάνουν οι εξαρτημένοι στα καζίνο. Αλλιώς δε βλέπω πως ένας υγιής νοητικά πολίτης μπορεί να εξαπατηθεί απο μια τράπεζα.Οι όροι είναι γραμμένοι ξεκάθαρα και εσύ τους υπογράφεις. 20% επιτόκιο στην κάρτα; Γελάς και φευγεις αν δε σου αρέσει... Μόνο οι losers κατηγορούν τους άλλους για την κατάσταση τους. 6
liopyr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Νοητικό πρόβλημα φοβάμαι πως έχεις αν την εποχή που σε κυβερνούν τραπεζίτες νομίζεις πως στα παίρνουν οι κάρτες. 2
leecherman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Νοητικό πρόβλημα φοβάμαι πως έχεις αν την εποχή που σε κυβερνούν τραπεζίτες νομίζεις πως στα παίρνουν οι κάρτες. Δηλαδή "μάνα δε μου κολάν τα ένσημα" ένα πράμα,έ;Ή "μάνα μας κλέψαν το τρακτέρ κι έμειν' η πλατφόρμα χήρα". 'Ωρες-ώρες νομίζω πως βάζεις με το ζόρι ληγμένα στο πρωινό σου γάλα. Τέλος,ας κάτσουμε να μας το ακουμπήσουν οι παράνομοι,καλά είναι αφού η μάνα του φεύγα δεν έκλαψε ποτές.
liopyr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Γέροντα, αν δεν έγραφες μπούρδες θα δυσκολευόμουν να ξεχωρίσω το 67ο account σου.
johnbond Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Νοητικό πρόβλημα φοβάμαι πως έχεις αν την εποχή που σε κυβερνούν τραπεζίτες νομίζεις πως στα παίρνουν οι κάρτες. Αν στις εκλογές ο κυρίαρχος λαός εκλέγει τους εκπρσώπους των τραπεζών είναι δικαίωμα του.Αν έχεις πρόβλημα άλλαξε χώρα. 1
Νεφελιμ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Για όποιον μπορεί να βοηθήσει, έχει και άλλες φωτογραφίες το link: http://www.astynomia...temid=950&lang= Δίνονται στη δημοσιότητα, ύστερα από σχετική εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 29χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή στην ένοπλη ληστεία σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νάουσα της Πάρου και το θανάσιμο τραυματισμό του 53χρονου ημεδαπού, που έγιναν στις 10-08-2012 (σχετ. το από 10-08-2012 Δελτίο Τύπου). Πρόκειται για τον ΘΕΟΦΙΛΟΥ Αναστάσιο του Κωνσταντίνου και της Ευαγγελίας, ο οποίος γεννήθηκε στις 17-12-1982 στη Θεσσαλονίκη.
leecherman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Γέροντα, αν δεν έγραφες μπούρδες θα δυσκολευόμουν να ξεχωρίσω το 67ο account σου. Τα μετράς μωρή λουγκρίτσα;Ώρες είναι να μου πεις ότι έχω και ανεμυστήριους οπαδούς (funs).
leecherman Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Με συγκινείς,αλήθεια λέω. Όμως θα αισθανθώ ικανοποίηση αν μιά φορά καταλάβεις από πού πέφτει το ψωμί κάτω.
REDODIN7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Αν πιστεύεις οτι έχεις νοητικό πρόβλημα ή εξάρτηση σε δάνεια κάρτες κτλ,μπορείς να κάνεις αίτηση στις τράπεζες που να ζητάς απαγόρευση εισόδου αντίστοιχη με την αίτηση που κάνουν οι εξαρτημένοι στα καζίνο. Αλλιώς δε βλέπω πως ένας υγιής νοητικά πολίτης μπορεί να εξαπατηθεί απο μια τράπεζα.Οι όροι είναι γραμμένοι ξεκάθαρα και εσύ τους υπογράφεις. 20% επιτόκιο στην κάρτα; Γελάς και φευγεις αν δε σου αρέσει... Μόνο οι losers κατηγορούν τους άλλους για την κατάσταση τους. Οταν ομως εχεις αναγκη τι κανεις εεε ?Η τραπεζα αντι να σου βαλει ενα λογικο τοκο πχ 6% σου βαζει 18-20% με τοκους υπερημεριας και εξοφλας πρωτα τον τοκο και μετα το κεφαλαιο. Δεν ειμαι κανενα ψωνιο που τραβαει λεφτα απο πιστοτικη ασκοπα αλλα οταν χρειαστηκε για σοβαρο λογο το πληροσα πολυ ακριβα!
johnbond Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Οταν ομως εχεις αναγκη τι κανεις εεε ? Η τραπεζα αντι να σου βαλει ενα λογικο τοκο πχ 6% σου βαζει 18-20% με τοκους υπερημεριας και εξοφλας πρωτα τον τοκο και μετα το κεφαλαιο. Δεν ειμαι κανενα ψωνιο που τραβαει λεφτα απο πιστοτικη ασκοπα αλλα οταν χρειαστηκε για σοβαρο λογο το πληροσα πολυ ακριβα! Δυστυχώς είσαι απο τους λίγους που τραβάνε λεφτά για σοβαρό λόγο. Οι περισσότεροι φορτώνουν τις κάρτες τους λόγω καταναλωτισμού και βλακείας και εκεί βασίζονται οι τράπεζες και βαράνε τα επιτόκια.. Αν δεν πουλούσανε τα 20άρια επιτόκια, οι τράπεζες θα αναγκάζονταν να αλλάξουν τακτική και να τα κατεβάσουν. 1
REDODIN7 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δυστυχώς είσαι απο τους λίγους που τραβάνε λεφτά για σοβαρό λόγο. Οι περισσότεροι φορτώνουν τις κάρτες τους λόγω καταναλωτισμού και βλακείας και εκεί βασίζονται οι τράπεζες και βαράνε τα επιτόκια.. Αν δεν πουλούσανε τα 20άρια επιτόκια, οι τράπεζες θα αναγκάζονταν να αλλάξουν τακτική και να τα κατεβάσουν. Άσε τράβαγα λεφτά όταν ήμουν φοιτητής γιατί οι δικοί μου δεν είχαν και ερχόταν η δόση 40 ευρώ και κανένας από την τράπεζα δεν μου ξεκαθάρισε ότι η ελαχιστη καταβολή είναι μονο οι τόκοι. Στο μετάξι επειδή έβγαζα λεφτά και δεν έκανα αγορές παίζει αν θυμάμαι καλά το επιτόκιο να ήταν 22%
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα