ΑΝΝΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Καλημέρα σε όλους,Αν μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να στείλω ένα βίντεο που τράβηξα με το κινητό μου σε mail αλλά από το lap top.Το κινητό μου δεν το στέλνει γιατί υπερβαίνει την χωρητικότητα λέει.
sargio01 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μπορώ να σκεφτώ τρείς τρόπους για να γίνει αυτό που θέλεις: 1) Αν το laptop έχει ενσωματωμένο card reader με υποδοχή που να ταιριάζει στη κάρτα μνήμης του τηλεφώνου, κάνε το τοποθετώντας τη κάρτα ώστε να τη δεί ο υπολογιστής. 2) Αν και οι δυο συσκευές σου έχουν bluetooth, μετάφερε το βίντεο έτσι. 3) Αν το laptop δεν προσφέρει καμία απο τις παραπάνω δυνατότητες, δυστυχώς πρέπει να αποκτήσεις εξωτερικό card reader για να κάνεις αυτό που θέλεις...
άδικος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ο πιο απλός τρόπος για να μεταφέρεις το βίντεο στο λάπτοπ είναι με το καλώδιο USB του κινητού. Σχεδόν όλα τα κινητά έχουν τέτοια καλώδια, & όλα όσα έχουν κάμερα. 1
ΑΝΝΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ο πιο απλός τρόπος για να μεταφέρεις το βίντεο στο λάπτοπ είναι με το καλώδιο USB του κινητού. Σχεδόν όλα τα κινητά έχουν τέτοια καλώδια, & όλα όσα έχουν κάμερα. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Το μετέφερα στο lap top,τωρα όμως μου ζητάει ρυθμίσεις για να το στείλω στο mail του παραλήπτη ,και δεν μπορώ να το στείλω.
parsifal Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ποιος είναι ο πάροχος του e-mail σου; Κάποια δωρεάν υπηρεσία e-mail όπως Gmail ή Hotmail; Κάποιος άλλος; Συνήθως επιβάλουν περιορισμό στο συνολικό μέγεθος των αρχείων που μπορείς να επισυνάψεις σε ένα e-mail. Για παράδειγμα στο Gmail το όριο είναι μέχρι 25 Megabytes, σε άλλες υπηρεσίες συνήθως μικρότερο.
sargio01 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Στείλε το με wetransfer εύκολα & γρήγορα. Κορυφαία πρόταση!!!!!!! Καν δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο πράγμα!! Ευχαριστώ
ΑΝΝΑ ΒΟΓΙΑΤΖΗ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ναι φίλος σώζει καταστάσεις... Ευχαριστώ παιδιά.Όντως μου ζητάει συμπίεση, έχω gmail.θα δοκιμάσω το wetransfer.
άδικος Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Υπομονή μόνο θέλει γιατί με τις κλασικές dsl συνδέσεις το upload μεγάλων αρχείων είναι γολγοθάς. Άστο να ανεβάζει & πήγαινε για καφεδάκι...
isay Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Κορυφαία πρόταση!!!!!!! Καν δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο πράγμα!! Ευχαριστώ Και ευτυχώς δεν είναι η μόνη. Χρόνια τώρα χρήστης του http://www.filedropper.com/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα