Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους,Αν μπορεί κάποιος να μου πει πως μπορώ να στείλω ένα βίντεο που τράβηξα με το κινητό μου σε mail αλλά από το lap top.Το κινητό μου δεν το στέλνει γιατί υπερβαίνει την χωρητικότητα λέει.

Δημοσ.

Μπορώ να σκεφτώ τρείς τρόπους για να γίνει αυτό που θέλεις:

1) Αν το laptop έχει ενσωματωμένο card reader με υποδοχή που να ταιριάζει στη κάρτα μνήμης του τηλεφώνου, κάνε το τοποθετώντας τη κάρτα ώστε να τη δεί ο υπολογιστής.

2) Αν και οι δυο συσκευές σου έχουν bluetooth, μετάφερε το βίντεο έτσι.

3) Αν το laptop δεν προσφέρει καμία απο τις παραπάνω δυνατότητες, δυστυχώς πρέπει να αποκτήσεις εξωτερικό card reader για να κάνεις αυτό που θέλεις...

Δημοσ.

Ο πιο απλός τρόπος για να μεταφέρεις το βίντεο στο λάπτοπ είναι με το καλώδιο USB του κινητού. Σχεδόν όλα τα κινητά έχουν τέτοια καλώδια, & όλα όσα έχουν κάμερα.

• Like 1
Δημοσ.

Ο πιο απλός τρόπος για να μεταφέρεις το βίντεο στο λάπτοπ είναι με το καλώδιο USB του κινητού. Σχεδόν όλα τα κινητά έχουν τέτοια καλώδια, & όλα όσα έχουν κάμερα.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.Το μετέφερα στο lap top,τωρα όμως μου ζητάει ρυθμίσεις για να το στείλω στο mail του παραλήπτη ,και δεν μπορώ να το στείλω.

Δημοσ.

Ποιος είναι ο πάροχος του e-mail σου; Κάποια δωρεάν υπηρεσία e-mail όπως Gmail ή Hotmail; Κάποιος άλλος; Συνήθως επιβάλουν περιορισμό στο συνολικό μέγεθος των αρχείων που μπορείς να επισυνάψεις σε ένα e-mail. Για παράδειγμα στο Gmail το όριο είναι μέχρι 25 Megabytes, σε άλλες υπηρεσίες συνήθως μικρότερο.

Δημοσ.

Υπομονή μόνο θέλει γιατί με τις κλασικές dsl συνδέσεις το upload μεγάλων αρχείων είναι γολγοθάς. Άστο να ανεβάζει & πήγαινε για καφεδάκι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...