Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην κοινότητα! Σκέφτομαι σοβαρά για την αγορά ενός smartphone.. Μέχρι πριν λίγο ήμουν σχεδόν έτοιμος να κάνω την παραγγελία από το Πλαίσιο του Galaxy Nexus στα 370 ευρώ, αλλά με λίγο ψάξιμο βρέθηκα σε ένα σταυροδρόμι. Εξηγώ:

1η επιλογή: Αγορά του Galaxy Nexus στα 370 ευρώ. (Ξέρει κανείς μέχρι πότε ισχύει η προσφορά;)

2η επιλογή: Αναμονή για το Huawei Ascend D Quad και αναλόγως την τιμή του βλέπουμε.

3η επιλογή: Αγορά του Xiaomi Mi2

Οι ενδοιασμοί μου προκύπτουν από την "καταγωγή" της 2ης και της 3ης επιλογής (Κίνα). Σαν χαρακτηριστικά είναι με διαφορά ανώτερα από το Galaxy Nexus και -τουλάχιστον το Xiaomi Mi2 από εδώ- υπερισχύει και σε τιμή. Όμως με προβληματίζει το made in China. Θα έχουν χάλια κατασκευή; Θα είναι κολλημένα με τσίχλες και καλή θέληση; Θα λιώσει το πλαστικό την πρώτη ώρα; Θα μου λιώσει το κεφάλι από το SAR την πρώτη ώρα;

Βοηθήστε με να καταλήξω κάπου!

Δημοσ.

Το nexus τρεχει ομως ηδη jelly bean 4.1!!!!!για σκεψου το..παντα τα nexus περνουν πρωτα την αναβαθμιση λογισμικου...

Αποστολή από το LG-P970 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Αν είναι έτσι να πάρει το xperia s που θα παίρνει και αυτό aosp μαζί με το nexus. Και galley s3 και HTC one x άχρηστα και γενικότερα ότι δεν είναι nexus πέταμα...

Η ποιότητα των παραπάνω κινεζικών θα είναι το πιθανότερο ανώτερη από Samsung.

Η τιμή φαίνεται αρκετά χαμηλή αλλά πρώτων ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει από οκτώβριο και δεύτερον στην Ελλάδα θα έρθουν αρκετά πιο πάνω

Δημοσ.

Η ποιότητα των παραπάνω κινεζικών θα είναι το πιθανότερο ανώτερη από Samsung.

Η τιμή φαίνεται αρκετά χαμηλή αλλά πρώτων ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει από οκτώβριο και δεύτερον στην Ελλάδα θα έρθουν αρκετά πιο πάνω

Για την ποιότητα είμαστε σίγουροι;

Για τις τιμές SAR ξέρουμε τίποτα;

Από το site που έγραψα (εδώ) βρίσκεις το xiaomi στα 399$. Είναι πιθανό να ανεβαίνει η τιμή του λόγω τελωνείου;

Δημοσ.

Ανάλογα πως θα στο στείλουν και απο πού. Αν στο στείλουν απο Ευρώπη δεν περνάει τελωνίο , αν στο στείλουν απο αμερική, κίνα κτλπ κατα πάσα πιθανότητα θα περάσει τελωνείο αλλα δεν πιστεύω να σε χρεώσουν πολλά.

Εμένα για ενα macbook μου χρεώσανε 150ε τελωνείο...

Δημοσ.

Και αυτό με το nexus ότι παντα παίρνουν αναβαθμηση πρώτα απο την google μη το δενετε και κομπο. Για 18 μήνες, 2 χρονια, κάτι τέτοιο είχε υποσχεθεί η google. Έ αυτή η περίοδος σχεδόν περασε. Κανείς δεν σου εγγυατε ότι θα παρει άλλες αναβαθμησεις. Αν βγει το επόμενό nexus, τοτε ναι θα ξέρεις ότι εκείνο θα παίρνει πχ για 2 χρονια ενημερωσεις.

Πολυ παραπληροφόρηση πέφτει σε κάθε τοπικ ότι τα nexus αναβαθμηζονται μόνιμα.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1
Δημοσ.
Και αυτό με το nexus ότι παντα παίρνουν αναβαθμηση πρώτα απο την google μη το δενετε και κομπο. Για 18 μήνες' date=' 2 χρονια, κάτι τέτοιο είχε υποσχεθεί η google. Έ αυτή η περίοδος σχεδόν περασε. Κανείς δεν σου εγγυατε ότι θα παρει άλλες αναβαθμησεις. Αν βγει το επόμενό nexus, τοτε ναι θα ξέρεις ότι εκείνο θα παίρνει πχ για 2 χρονια ενημερωσεις.

Πολυ παραπληροφόρηση πέφτει σε κάθε τοπικ ότι τα nexus αναβαθμηζονται μόνιμα.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App[/quote']

Ξερουμε ποτε σκοπευει να βγαλει καινουργιο μοντελο η google?

Ηδη κοντευει να κλεισει χρονο αυτο και δεν φαινεται να ακολουθει την 10 - 12 μηνη αλλαγη που κανει η apple/samsung

Sent from my GT-I5800 using Insomnia

Δημοσ.
2 χρόνια ήταν το ανώτερο όριο που είχε πει η Google; και μετά τι γίνεται;

Κανείς δεν ξέρει σίγουρα. 2 χρονια στο εγγυατε. Μετα αν σου πει δεν βγάζω update, δεν δικαιούσαι να βρίζεις. Τώρα αμα σε υποστηρίξει και για λίγο παραπάνω, κανεις δεν το αποκλείει εντελώς. Οι εταιριες κάνουν ότι μπορούν να μη αναβαθμίσουν τα παλαια για να αγοράσει ο κόσμος τα νεα. Δε νομίζω να κανει κάτι διαφορετικό η google.

Αποστολή από SGS2 με τη χρήση Insomnia App

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...