duffyduck Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Αν εχεις μικρο case (tower ή desktop) μαλλον θα πρεπει να το αλλαξεις και να βαλεις μεγαλυτερο. Οι θερμοκρεασιες στην καρτα γραφικων ειναι πολυ υψηλες για την συγκεκριμενη gpu. Δηλαδη αμα η GeForce GT 230 καιγεται τοτε σε οσους εχουν GTX 285 θα επρεπε να εχουν λιωσει ολα μεσα στο κουτι. Και η θερμοκρασιες του επεξεργαστη ειναι τσιμπιμενες. Οποτε θα προτεινα να παρεις μια καλυτερη ψυκτρα. Πες μας ομως πρωτα απ'ολα τι κουτι (case) εχεις? tower ή desktop? και ποιο συγκεκριμενα?
ninos30 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ότι λέει ο Duffy. Και φαντάσου είναι σε Windowed mode. Που να πάει και full-screen... Tα 100 θα τα έχει για πλάκα. Και πιστεύω και πως και η CPU αρπάζει 5-6 βαθμούς λόγω της θερμότητας που εκλύει η VGA. Αν και βλέποντας αυτές τις θερμοκρασίες της VGA, μάλλον ο ανεμιστήρας δεν γυρνάει καν... τώρα είτε κάηκε είτε έχει πιάσει κανα μπουρί οπότε κόλλησε...
dimos47ki7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 οταν καθαρισες το εσωτερικου του υπολογιστη σου 1 μηνα πριν καθαρισες και την καρτα γραφικων? συνηθως πιανουν πολυ βρωμα εκει μεσα και δεν καθαριζει ευκολα
bivis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 ΠΑΙΔΙΑ, και φίλε Patrickis θα χρησιμοποιήσω το θέμα σου μήπως και βοηθηθείς και εσύ τελικά οκ ? το πρόβλημά μου είναι ότι μόλις αγόρασα το GUILD WARS 2 και αφού το έβαλα στο λαπιτόπι μου μετά απο 5 λεπτά το πολύ κάνει ένα "τσακ" και σβήνει !!! το λαπτοπ είναι ένασ DELL INSPIRON 15R και έχει κάρτα γραφικών την ΑΤΙ 5650. Τα minimum requirements του παιχνιδιού είναι: Minimum System Requirements* * Due to potential changes, system requirements may change over time, and you may be required to upgrade your current system (or obtain a new system) to continue to play the game. Windows® XP Service Pack 2 or better Intel® Core™ 2 Duo 2.0 GHz, Core i3, AMD Athlon™ 64 X2 or better NVIDIA® GeForce® 7800, ATI Radeon™ X1800, Intel HD 3000 or better (256MB of video RAM and shader model 3.0 or better) 25 GB available HDD space Broadband Internet connection Keyboard and mouse to laptop είναι τοποθετημένο σε ψήκτρα και έχει παρουσιάσει το πρόβλημα άλλες 5-6 φορές λόγω υπερθέρμανσης (μάλλον). έχω πρόβλημα με το σύστημα-κάρτα ή η 5650 που έχω είναι υποδεέστερη απο τις minimum απαιτήσεις του παιχνιδιού ???
kosegdit Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2012 Δεν ξέρω αν η 5650 είναι αρκετή για να παίξεις το παιχνίδι, το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτό δεν έχει καμία σχέση με το ότι κλείνει το laptop. Αν είχες και παλαιότερα πρόβλημα με θερμοκρασίες, τότε είναι ηλίου φαεινότερο ότι αυτό είναι και πάλι το πρόβλημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα