Προς το περιεχόμενο

Apple wireless keyboard on Windows 7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά,

καλησπέρα. Πρόσφατα αγόρασα ένα apple wireless keyboard και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στον υπολογιστή: Καθώς το χρησιμοποιώ κανονικά, αποσυνδέεται και επανασυνδέεται από μόνο του.

Έψαξα στο internet για το συγκεκριμένο πρόβλημα και βρήκα τα εξής:

* Να χρησιμοποιήσω τους drivers απο το bootcamp της apple. Δοκίμασα αυτή τη λύση, αλλά δεν οδήγησε πουθενά, καθώς δε μπορούσα να χρησιμοποιήω καθόλου το πληκτρολόγιο στη συγκεκριμένη περίπτωση.

* Να κατεβάσω τους drivers που δίνει η apple χωρίς να εκγαταστήσω το bootcamp, με manual installation των drivers, λύση που επίσης δεν κατέληξε πουθενά.

* Να αλλάξω τα power settings του υπολογιστή ώστε να μην απενεργοποιεί τη συσκευή ώστε να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Το έκανα και αυτό, αλλά χωρίς να βλέπω κάποια διαφορά.

Έχετε να προτείνετε καμία λύση;

Δημοσ.

Ο ενδεδειγμένος τρόπος είναι να κατεβάσεις το bootcamp και να κάνεις εξαγωγή τον driver τον οποίο κ θα εγκαταστήσεις,απο εκεί κ πέρα αν σου κάνει προβλήματα φταίει ο BT adapter οπότε πρέπει να βρεις έναν όσο πιο κοντά γίνεται στα standar της Apple.

Δημοσ.

Κάτι που δε θα ήθελα να κάνω γιατί το bluetooth είναι πάνω στην κάρτα δικτύου του laptop.

Κάποιος unattended τρόπος δεν υπάρχει;

Δημοσ.

Δύσκολο η κάτι που εγώ δεν ξέρω,αλλά νομίζω ότι ήταν να κάνεις το έχεις κάνει ήδη.. ίσως όμως να μπορείς να πάρεις ένα συμβατό micro usb bt και να ζευγαροποιησεις μόνο με αυτό τις bt συσκευές σου απενεργοποιώντας απλά το ενσωματωμένο.6-10 ευρώ κάνει της belkin και είναι συμβατό με το πρότυπο που ψάχνεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...