zazik Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2012 Ελα να βλέπω τα Δυτικά προάστιαααα.... Πετρούπολη , Λιόσια , Μενίδι , Περιστέρι , Αιγάλεω , Χαιδάρι,Άγιοι Ανάργυροι , Καματερό κλπ Εδώ είναι το κονάκι μας....! http://www.youtube.com/watch?v=EZuojmzvABQ 1
aledjo Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Τι σόι περιοχές ειναι αυτές? παμε για καφε να σου δειξω! ΜΕΝΙΔΙ
stavi Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 έμενα ένα μήνα Περιστερι τον Απρίλη, πολύ μου άρεσε... να κάνω βόλτες στις γειτονιές, να μυρίζω τα μαγειρεμένα φαγητά, να αράζω στα πάρκα.... να πηγαίνω στο βουνό στην Πετρούπολη... να παίζω με τις γάτες, να χαζεύω τα σκυλιά.......
green gordon Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Εμενα δε μου αρεσει να μυριζω μαγειρεμενα φαγητα. Μου αρεσει να τα τρωω.
nicoc89 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 τι west coast ρε wiggers. μου θύμισες κάτι πιτσιρικάδες που λένε yo ma dawg! Patra's west coast! :lol:
Doug21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 "west coast"= οτι πιο fail διαβασα σημερα... και χτες... και προχτες.... 1
kostas_dr Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Τουλάχιστον είναι σωστό γεωγραφικά. Θα μπορούσε να γράφει και east coast
zazik Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μαλλον δεν έχετε και πολύ χιουμορ εδω μέσα ε...
Doug21 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 χιουμορ εχουμε και γεωγραφια ξερουμε και αγγλικα ξερουμε. Και που εισαι ακομα, ακομα λυνουμε την αθλια παρομοιαση των προαστιων με τις coast. σε λιγο θα φτασουμε και στην χαζη διαφοροποιηση και διαμαχη ετων μεταξυ των συνοικιων και προαστιων
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Οτι το Μπουρναζι θα φτασουν οι Ελληνες να το λενε west coast λες και μιλανε για κανα TEXAS ξερω γω, ε ηταν περα απο καθε φαντασια Βυσσ'νι θυελλα σουζα τ'αλογακ. Και υποψιαζομαι οτι δεν ειναι μονο η αισθηση χιουμορ του ts , αλλα συνολικοτερο φαινομενο στις εκει περιοχες... 1
snik Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Με τις περιοχες δεν εχω τιποτα αλλωστε και εγω στο Ιλιον μεγαλωσα και τωρα πια μενω στο Μενιδι αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο των κατοικων ειναι λιγο οτι να'ναι. Οχι και τιποτα αλλο αλλα εχω αρχισει να πιστευω οτι ολα τα ενδιαφερονται ενος 20-25χρονου ειναι πως θα κανει πιο γρηγορο το παπι/αμαξι του, το ποτε θα κατεβει το torrent με την δισκογραφια του Γονιδη και με ποια γκομενα θα καψουρευτει 1
slipknot Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Well, if it ain't the West Coast Massive inside their precious topic... East Side is the best, you batty boys. http://www.youtube.com/watch?v=QyCMxDBGqF4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα