Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

έμενα ένα μήνα Περιστερι τον Απρίλη, πολύ μου άρεσε...

να κάνω βόλτες στις γειτονιές, να μυρίζω τα μαγειρεμένα φαγητά, να αράζω στα πάρκα.... να πηγαίνω στο βουνό στην Πετρούπολη...

να παίζω με τις γάτες, να χαζεύω τα σκυλιά.......

Δημοσ.

τι west coast ρε wiggers.

μου θύμισες κάτι πιτσιρικάδες που λένε

yo ma dawg! Patra's west coast!

:lol: :lol:

Δημοσ.

χιουμορ εχουμε και γεωγραφια ξερουμε και αγγλικα ξερουμε. Και που εισαι ακομα, ακομα λυνουμε την αθλια παρομοιαση των προαστιων με τις coast. σε λιγο θα φτασουμε και στην χαζη διαφοροποιηση και διαμαχη ετων μεταξυ των συνοικιων και προαστιων

Δημοσ.

Οτι το Μπουρναζι θα φτασουν οι Ελληνες να το λενε west coast λες και μιλανε για κανα TEXAS ξερω γω, ε ηταν περα απο καθε φαντασια :devil: Βυσσ'νι θυελλα σουζα τ'αλογακ.

Και υποψιαζομαι οτι δεν ειναι μονο η αισθηση χιουμορ του ts , αλλα συνολικοτερο φαινομενο στις εκει περιοχες...

• Like 1
Δημοσ.

Με τις περιοχες δεν εχω τιποτα αλλωστε και εγω στο Ιλιον μεγαλωσα και τωρα πια μενω στο Μενιδι αλλα το μεγαλυτερο ποσοστο των κατοικων ειναι λιγο οτι να'ναι. Οχι και τιποτα αλλο αλλα εχω αρχισει να πιστευω οτι ολα τα ενδιαφερονται ενος 20-25χρονου ειναι πως θα κανει πιο γρηγορο το παπι/αμαξι του, το ποτε θα κατεβει το torrent με την δισκογραφια του Γονιδη και με ποια γκομενα θα καψουρευτει :wacko:

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...