Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια. Μολις εκανα μια μετακομιση και εφυγα απο τη πολη που φοιτουσα και γυρισα στο χωριο μου.

Μολις ξανασυνδεσα το PC και παταω να ανοιξει, η οθονη δε δινει σημα και δε δουλευουν ουτε πληκτρολογιο/ποντικι. Να πω πως οταν εφευγα για διακοπες και γυρνουσα μετα απο 1-2 μηνες παντα ετρωγε σκαλωμα για να ποσταρει...

Αλλα τα usb της μητρικης παντα εδιναν ρευμα. Παιζοντας με τη μπαταρια, κανα clear cmos και αλλαζοντας θεσεις στις μνημες το καταφερνα να ανοιξει. Αυτη τη φορα δε γινεται τιποτα. Και αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι τα usb δεν παιρνουν ρευμα.

Εχω ξεσυνδεσει ολους τους ανεμιστηρες σκληρους αντλιες απο υδροψυξη κτλ και εχω αφησει μονο cpu-vga αλλα τιποτα. Υπαρχει κατι να δοκιμασω η παμε για μητρικη??

Δημοσ.

Το pc ακούγεται να ανοίγει η δεν ανοίγει καθόλου..?

Αν ισχύει το δεύτερο, τότε κατα 95% το τροφοδοτικό σου τα χει παίξει.

Δανείσου από κάποιον ένα και δοκίμασε το για να σιγουρευτούμε..!

Δημοσ.

το pc ανοίγει κανονικά, απλά δεν βγάζει σήμα στην οθόνη και δεν δουλέυουν τα usb της μητρικής. Τώρα δεν ξέρω αν κάνει post γιατί δεν έχω speaker, πάντως το τροφοδοτικό δουλέυει και δίνει ρευμα παντού

Δημοσ.

Το ότι γυρνάνε οι ανεμιστήρες δεν σημαίνει ότι δουλεύει ΣΩΣΤΑ τα τροφοδοτικό. Η τάση που θέλουν να γυρίσουν αυτοί είναι ελάχιστη. Δοκίμασε με άλλο αν μπορείς.

Δημοσ.

Μούχει τύχει ακριβώς το ίδιο πρόβλημα, να μην δίνει σήμα στην οθόνη και να μη δουλέυει πληκτρολογιο και ποντίκι, αλλα τα ανεμιστηράκια στο pc να γυρνάνε κανονικά... Μούχε κλατάρει το τροφοδοτικό όταν το πήγα να το δούνε... Οπότε για κάτι τέτοιο μου ακούγετε...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδευόμουν με το ίδιο πρόβλημα χθες. Τελικά με το βγάλε -βάλε τα καλώδια τροφοδοσίας -μνήμες- κάρτας γραφικών κάποια στιγμή ξεκίνησε.δεν μπορώ να πώ ότι κατάλαβα τι έφταιγε ακριβώς αλλά κάτι από όλα δεν είχε κουμπώσει καλά (μάλλον!).

Επεξ/σία από STRS1992

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...