Manos5686 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα,εχθές έκανα format στον υπολογιστή μου...όλα μια χαρά.Σήμερα που τον άνοιξα μετά απο λίγη χρήση μου ακούγετε ένας πολύ παράξενος θόρυβος μέσα απο το κουτί(Να φανταστείτε κάτι σαν σειρήνα περιπολικού).Βέβαια ο υπολογιστής δουλεύει μια χαρά αλλά ο θόρυβος εκεί..και είναι και πολύ δυνατός!!!Τι να κάνω??
Thanos1972 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Προσπαθησε να εντοπισεις τι μπιπ ειναι αυτα?μακροσυρτα η κοφτα.ας πουμε μπιπ μπιιιιπ μπιπ μπιπ. κατι τετοιο θα ειναι σαν κωδικας μορς και μετα πες μας ποια ειναι η μητρικη σου για να δουμε τι σημαινουν αυτα. αν και βεβαια το πιθανοτερο ειναι να εχεις βαλει καποιο utility της μητρικης που βλεπει θερμοκρασιες η τις στροφες απο τα ανεμιστηρακια και βαραει συναγερμο γιατι δεν το εχεις σεταρει.
Manos5686 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 νομίζω μακρόσυρτα,χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος.Utility έβαλα απο το cd της μητρικής...(μετράει θερμοκρασίες απο cpu και fans).Επίσης η μητρική μου είναι αυτή
Manos5686 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Καμία γνώμη για το πως θα το φτιάξω? edit:Μήπως άμα κάνω unistall τα utilities να ησυχάσω?
ninos30 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δεν διεκρινίζεις πότε ακούγονται. Φαντάζομαι μέσα στα Windows αφού μιλάς για utility. οπότε οι σειρήνες είναι από εκεί. Τώρα συμβαίνουν 2 πράγματα. Είτε διαβάζει ότι ναναι και βαράει είτε έχεις πρόβλημα με temps. Βάλε μας ένα screenshot από HWMonitor, αφού παίξεις πρώτα κανα 5λεπτο κάποιο game (και φυσικά να τρέχει το HWMonitor). Οπότε πριν το κάνεις unistall, ας ρίξουμε μια ματιά.
Manos5686 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Καταρχήν ευχαριστώ για το ενδιαφέρον...έκανα unistall τα utilities και το πρόβλημα λύθηκε!
ninos30 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 To μπιπ-μπιπ δεν το πρόβλημά σου. Οι θερμοκρασίες μπορεί να είναι όμως...
Manos5686 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 θα σου ανεβάσω φοτο με θερμοκρασίες σε λίγο...Αλλά πιστεύω οτι έχω φυσιολογικές θερμοκρασίες! Ορίστε η φότο:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα