geowizard Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Το ρωτάς? είναι τόσο γλυκούλια αυτή η φατσούλα τους αυτά τα πόδια τους αυτές οι πατούσες τους αυτά τα μάτια τους αυτά τα μουστάκια τους αυτή η μουσουδα τους τρέλα τρέλα γουτσου γουτσου... και τα σκυλιά είναι τρέλα, προσωπικά μου αρέσουν τα σκυλιά(νομίζω) περισσότερο... ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΡΩΠΟΥ!!!! εγώ όταν ήμουν μικρός (13-14) είχα μια γάτα και την έπαιρνα συχνά αγκαλιά στο κρεβάτι (μην παει το μυαλό σας στο κακό) Do not mess with me boy Εκτελεση επιτοπου! Ο διπλανος εχει καμια 5αρια γατια που συνεχεια σκουζουν και ερχονται και γρατζουνανε τις σιτες του σπιτιου μου. Καμια μερα θα βρει καμια κρεμασμενη. Οι γάτες είναι γάτες ρε! Τα άλλα ζώα τι είναι; Τα σκυλια σκυλια, τα πτηνα πτηνα, οι γατες σκατοζωα. Με ολη μου την αγαπη! 1
ennoeitai Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Τα σκυλια σκυλια, τα πτηνα πτηνα, οι γατες σκατοζωα. Με ολη μου την αγαπη! ωραία επιχειρήματα 1
UncleBens Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Τι συγκεκριμένη γάτα όταν την βλέπω μελαγχολώ γιατί μου θυμίζει μια παλιά μου αγάπη που την αποκαλούσα και κουνελάκι μου
geowizard Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 ωραία επιχειρήματα Ευχαριστω! Εσεις επιχειρήματα για το ποσο ωραια ειναι τα γατια δεν ειδα να βαλατε; Και αυτο μετα θα μεγαλωσει θα γκρινιαζει θα γρατζουναει τα παντα και θα καταστρεφει οτι βρει μπροστα του και εσεις θα λετε "Αχου το!"
UncleBens Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 αχ μακάρι ακόμη να μου γκρίνιαζε να με γρατζουνουσε και να έκανε ζημιες......
KilliK Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Οτι λεει ο τιτλος. Ειλικρινά πιο σιχαμερα ζωα απο τις γατες και τα φιδια δεν υπαρχουν, αλλα πολλοι απο εσας εχετε ενα κόλλημα με τα γατια. Γιατι; Γιατι οχι τα σκυλια π.χ. ; 1
pournaras Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Ευχαριστω! Εσεις επιχειρήματα για το ποσο ωραια ειναι τα γατια δεν ειδα να βαλατε; Δεν υπαρχουν επιχειρηματα. Δεν ειναι ωραια η ασχημα. Απλα ειναι θεμα αρεσκειας. Εσενα δε σου αρεσουν, σε καποιον αλλον αρεσουν. Τελος. Ουτε πως ουτε γιατι. Ειναι καθαρα υποκειμενικο θεμα, και οσα δηθεν επιχειρηματα και να ακουστουν και απο τις δυο πλευρες, παλι θα ειναι υποκειμενικες επιλογες και τιποτε αλλο.
IHateLove Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 όποιος αγαπάει τις γάτες αγαπάει και τα σκυλιά όποιος αγαπάει τα σκυλιά αγαπάει και τις γάτες
evabb Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δεν εχω δει κανα πουλι να σου κάνει χαρές και να παιζει μαζί σου. Άσε που δεν έχουν και εκφραστικές μουσουδες! !!! δεν θες να δεις μινι παπαγαλο να ειναι αμολυτος μεσα σε διαμερισμα και να σου ανεβαινει στο κεφαλι. 1
geowizard Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 όποιος αγαπάει τα σκυλιά αγαπάει και τις γάτες don't think so δεν θες να δεις μινι παπαγαλο να ειναι αμολυτος μεσα σε διαμερισμα και να σου ανεβαινει στο κεφαλι. Πλακα εχει
kirdou Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Η γάτες είναι κακά ζώα ρε σείς.Ζηλιάρες και ύπουλες.Ασε που μαδάνε και καταστρέφουν έπιπλα,κουρτίνες,χαλιά με τα νύχια τους.Προτιμώ σκύλο πολύ πιο καλόψυχα ζωάκια
status Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2012 Δεν εχω δει κανα πουλι να σου κάνει χαρές και να παιζει μαζί σου. Άσε που δεν έχουν και εκφραστικές μουσουδες! !!! Δεν είχες ποτέ love bird από ότι φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις