gusmoker Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Καλημέρα. 'Εχω μαγαζί με υλικά οικοδομών και θα ήθελα να μου πείτε κάποιο πρόγραμμα -αν υπάρχει- ώστε να περάσω τα υλικά που έχω, στον υπολογιστή και να βρω κάποιο υλικό πατώντας το και να μου βγάζει το υλικό με την τιμή του. Ή αν μπορώ να φτιάξω μόνος μου. Ευχαριστώ.
nilosgr Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μπορείς είτε να βάλεις κάποιο πρόγραμμα crm, είτε (το κλασικό) να περάσεις τα υλικά και τις τιμές στο excel ;-) * αν δε ξέρεις τι είναι crm ή τι είναι excel, πες μας να σου εξηγήσουμε, Μη ντρέπεσαι!! 1
gusmoker Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Το crm δεν γνωρίζω τι είναι αλλα θα το google-αρω.. Τωρα για το excel.. Ασ πουμε οτι περναω ολα τα υλικα.. αν θέλω να μου εμφανισει ασ πουμε μονο τις "σιτες" απο ολα τα υλικα.. αυτο γινετε??
georgemarios Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Τωρα για το excel.. Ας πούμε ότι περνάω ολα τα υλικα.. αν θέλω να μου εμφανισει ασ πουμε μονο τις "σιτες" απο ολα τα υλικα.. αυτο γινετε?? Ναι, γίνεται, με τη δημιουργία φίλτρου. Παράδειγμα οργάνωσης υλικών, με Όνομα, Τύπο και τιμή (και ότι άλλο θες) Αν πατήσεις από το μενου Data > Filter , η πρώτη γραμμή (αυτή που έχει τις επικεφαλίδες, ΟΝΟΜΑ, ΤΥΠΟΣ, ΤΙΜΗ κτλ) θα γίνει φίλτρο (εμφανίζονται και κάτι βελάκια δίπλα σε κάθε επικεφαλίδα) Πατώντας κάθε βελάκι, μπορείς να ορίσεις τις τιμές που θέλεις να εμφανίζονται ....και έτσι βλέπεις εσύ ότι θες (οι υπόλοιπες τιμές δεν χάνονται, μπορείς να απενεργοποιήσεις το φίλτρο ξανά) Συμβουλή: Μη ξεχνάς να κρατάς αντίγραφα ασφαλείας τακτικά 3
gusmoker Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια :-D Τοσο ευκολο και απλο!!! Καλο ΣΚ ευχομαι.. Καλημερα! Α!!! και κατι ακομα (αν γινετε..). Εκτος απο το φιλτρο, μπορει να γινει η ευρεση καποιου υλικου ή ονοματος, ενω το γραφω? δηλαδη.. να ξεκιναω να γραφω τη λεξη σιτα ας πουμε και να μου βγαζει τις λεξεις που ξεκινανε απο τα γραμματα που γραφω?? ευχαριστω..
georgemarios Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Αμα δεις την 3η εικονα που παρεθεσα πιο πάνω, έχει ένα search box. Κανει ΑΚΡΙΒΩΣ αυτο που θες..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα