GOAKIAS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Καλησπέρα,διότι έχω έναν υπολογιστή για τιμολόγιση ο οποίος έβγαλε προβλήματα και λόγο παλαιότητας θέλω να τον αλλάξω και να αγοράσω έναν καινούριο με περίπου 600-700 ευρω. Το ποσο που διαθέτω είναι:600-700 ευρώ πάνω κάτω. Ο υπολογιστής θα λειτουργεί για τιμολόγιση(τιμολόγια πελατών) και απλά ιντερνετ. Στην σύνθεση χρειάζεται:Οθόνη,πληκτρο Απο Θεσσαλονίκη είμαι. Μπορώ να τον συναρμολογίσω μόνος μου τον υπολογιστή αλλά διότι είναι για επαγγελματική χρήση καλύτερα να το φτιάξουν απο το κατάστημα ώστε να τα βάλουν ομοιόμορφα.Προσωπικά το κατάστημα visionstudio είναι πολύ καλό και αξιόπιστο οπότε θα έλεγα απο εκεί να φτιαχτεί. Λειτουργικό θα το βάλω εγώ. Παράκληση:Θέλω ο υπολογιστής να μην έχει πρόβλημα με τις θερμοκρασίες και να έχει καλύ ψύξει γιατί είναι σε μέρος που δεν είναι πολύ ανοιχτός ώστε να παίρνει πολύ αέρα. Ευχαριστώ εκ τον προτέρον.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 πες μας το παλιο σου συστημα.... +1 Και για ποιά χρήση προορίζεται το νέο.
GOAKIAS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Κουτί:http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQFzgDJbGyWjMAT_wq5GNtAWXMGo3Au-PnQnbukU-er7mTgv4e8ChVjgELr Μητρική:http://www.asus.com/.../AMD_AM2/M2AMX/ Επεξεργαστής:AMD Athlon 64 X2 5600+ Μνήμη:DDR2 2GB Καρτα Γραφικών:ATI Radeon X1200 Series Στον καινούριο Θα μπούν Windows 7 οπότε ο υπολογιστής να κάνει καλά την δουλειά του. Το κουτί όπως ανάφερα θα είναι για την ίδια χρήση δηλαδή τιμολόγιση.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Στον καινούριο Θα μπούν Windows 7 οπότε ο υπολογιστής να κάνει καλά την δουλειά του. Ποιά δουλειά είναι όμως το θέμα. Θα χρησιμοποιήσεις συγκεκριμένα προγράμματα? Είναι για gaming? Είναι μόνο για surfing και ταινίες? Θα επεξεργαστείς βίντεο? Θα δουλέψεις photoshop?
GOAKIAS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Κουτί:http://t1.gstatic.co...mTgv4e8ChVjgELr Μητρική:http://www.asus.com/.../AMD_AM2/M2AMX/ Επεξεργαστής:AMD Athlon 64 X2 5600+ Μνήμη:DDR2 2GB Καρτα Γραφικών:ATI Radeon X1200 Series Στον καινούριο Θα μπούν Windows 7 οπότε ο υπολογιστής να κάνει καλά την δουλειά του. Το κουτί όπως ανάφερα θα είναι για την ίδια χρήση δηλαδή τιμολόγιση. Επισης και απλα πραγματα στο ιντερνετ,δηλαδη τιμολογιση μαζι με το προγραμμα του και ιντερνετ
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Ο υπολογιστής θα λειτουργεί για τιμολόγιση(τιμολόγια πελατών) και απλά ιντερνετ. + αυτόν τον ανεμιστήρα για πίσω: http://www.visionstu...&step=undefined
GOAKIAS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Επειδή ρώτησα και αυτόν που θα βάλει το πρόγραμμα για τα τιμολογια και κατι αλλα, μου είπε ότι αν βάλουμε SSD μονο τοσα λιγα gb δεν θα έχει χόρο ο σκληρός για αν χρειαστεί κάτι άλλο.Εκτός αν βάζαμε ssd με παραπάνω gb έτσι ώστε να είμαστε καλυμένει απο όλες τις απόψεις.Τώρα στο θέμα του υπολογιστή θα ήθέλα αν μπορούσες να μου έφτιαχνες κάτι καλύτερο και αξιόπιστο διότι μελοντικά το προγραμμα μπορεί να το αναβαθμίσουμε και να μην χρειαστει και ο υπολογιστης αναβαθμιση και έλεγα κάτι σε intel i3
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 120 GB έιναι λίγα? Υπάρχει κάποιο λινκ με το πρόγραμμα αυτό? Πιστεύω ότι είναι πολύ καλό και πολύ αξιόπιστο αυτό που σου έκανα. Αν θέλεις τώρα i3 στην παραπάνω σύνθεση αλλάζεις απλά τον επεξεργαστή, απλά δεν βρίσκω το λόγο.
GOAKIAS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Επειδή ρώτησα και αυτόν που θα βάλει το πρόγραμμα για τα τιμολογια και κατι αλλα, μου είπε ότι αν βάλουμε SSD μονο τοσα λιγα gb δεν θα έχει χόρο ο σκληρός για αν χρειαστεί κάτι άλλο.Εκτός αν βάζαμε ssd με παραπάνω gb έτσι ώστε να είμαστε καλυμένει απο όλες τις απόψεις.Τώρα στο θέμα του υπολογιστή θα ήθέλα αν μπορούσες να μου έφτιαχνες κάτι καλύτερο και αξιόπιστο διότι μελοντικά το προγραμμα μπορεί να το αναβαθμίσουμε και να μην χρειαστει και ο υπολογιστης αναβαθμιση και έλεγα κάτι σε intel i3 +Οθόνη 22' ιντσες. Απλα θέλω να γίνει καλός σχετικα για να μην χρειάζεται μετα τίποτα. Το πρόγραμμα είναι της singular logic(logicdis) Για σκληρό πχ σε 180gb.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Τα προγράμματα τιμολόγησης που έχω υπόψιν μου, δούλευαν και σε 386. Αν έχουν αλλάξει τόσο πολύ τα πράγματα, δεν μπορώ να το ξέρω γι αυτό ζήτησα το λινκ. Μου φαίνεται απίθανο πάντως να ιδρώσει στο ελάχιστο ο G620 με τη χρήση που θα κάνεις και τώρα αλλά και στα επόμενα χρόνια. Μονιτορ έβαλα.
GOAKIAS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Για οθόνη το είδα ναι συγνώμη. Απλα λέω να αλλάξουμε τον G620 με εναν ι3 και τον ssd απο 128gb σε 180gb.Χρειάζεται μήπως τίποτα άλλο στο θέμα της θερμοκρασίας ; ωστε αν χρειαζεται να το συμπληρώσουμε και να είναι έτοιμος.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Την γνώμη μου σου την είπα. Απο κει και πέρα, δικιά σου η απόφαση.
kostas.K Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Για οθόνη το είδα ναι συγνώμη. Απλα λέω να αλλάξουμε τον G620 με εναν ι3 και τον ssd απο 128gb σε 180gb.Χρειάζεται μήπως τίποτα άλλο στο θέμα της θερμοκρασίας ; ωστε αν χρειαζεται να το συμπληρώσουμε και να είναι έτοιμος. http://www.skroutz.gr/s/2257548/OCZ-Agility-3-2-5-SSD-256GB-SATA-III.html αν θες πες και τ προβληματα σου εβγαζε ο παλιος...
GOAKIAS Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Τώρα στα τελευταία έσβηνε λόγο θερμοκρασίας και γενικά το λέω και το τονίζω διότι είναι σε χόρο χωρίς πολύ αέρα οπότε μην έχω κάποιο πρόβλημα,επίσης στον παλιό εχει ενα πλαστικό που κουμπώνει στον ανεμιστηρα του επεξεργαστή και με την τρύπα στο καπάκι ώστε να έχει αέρα.Τώρα εσείς ξέρετε για αυτό σας το λέω κιόλας. Για σκληρό προτίνεις αυτόν; Τώρα στα τελευταία έσβηνε λόγο θερμοκρασίας και γενικά το λέω και το τονίζω διότι είναι σε χόρο χωρίς πολύ αέρα οπότε μην έχω κάποιο πρόβλημα,επίσης στον παλιό εχει ενα πλαστικό που κουμπώνει στον ανεμιστηρα του επεξεργαστή και με την τρύπα στο καπάκι ώστε να έχει αέρα.Τώρα εσείς ξέρετε για αυτό σας το λέω κιόλας. Για σκληρό προτίνεις αυτόν; Τον σκληρό τον έχει και στο visionstudio οποτε καλύτερα.http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=25933&cat=6&sub=318&pmanuf=0&sort=3&step=2 Μπορείς μόνο να μου βάλεις την σύνθεση την τελική δηλαδή και με αυτά που αλλάξαμε και ποιον ι3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα