revolver1990 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2012 Λοιπόν.....ΚΑΙ ο ξάδερφος μου ενδιαφέρεται για μεταπτυχιακό στην Αγγλία αλλά αυτός είναι 3ο έτος και μπαίνει 4ο....μπορεί να δηλώσει τώρα τον Νοέμβριο για του χρόνου που θα έχει τελειώσει την σχολή ή δεν θα τον πάρουν επειδή έχει τελειώσει μόνο το 3ο έτος ?Εγώ του είπα ότι λογικά θα τον δεχτούν με contitional ..δεν ξέρω κιόλας
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Λοιπόν.....ΚΑΙ ο ξάδερφος μου ενδιαφέρεται για μεταπτυχιακό στην Αγγλία αλλά αυτός είναι 3ο έτος και μπαίνει 4ο....μπορεί να δηλώσει τώρα τον Νοέμβριο για του χρόνου που θα έχει τελειώσει την σχολή ή δεν θα τον πάρουν επειδή έχει τελειώσει μόνο το 3ο έτος ?Εγώ του είπα ότι λογικά θα τον δεχτούν με contitional ..δεν ξέρω κιόλας Προφανώς δεν το έχεις ψάξει και πολu...ούτε εσύ ούτε ο ξάδερφος....οι αιτήσεις ξεκινάνε από τέλη φεβρουαρίου έως τέλος μαρτίου, αρχές απριλίου....δεν είμαι sίγουρη το ποτε ακριβώς... πάντως υπάρχουν συγκεκριμένες ημερομηνίες...δεν δηλώνει ο καθένας οποτε θέλει...επίσης υπάρχει και το clearing τον αύγουστο ως λύση τελευταίας στιγμής.. εφόσον είναι σχεδόν σίγουρος ότι θα τελειώσει στην ώρα του τον ιούνιο και πληρεί τις προϋποθέσεις (2 συστατικές από καθηγητές, αγγλικά, βαθμοί κτλ) επικοινωνεί με το uni και ξεκινα αιτήσεις...
marmagia Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δε είναι απόλυτο ότι ξεκινανε Φεβρουάριο. Σε πολλα πανεπιστημια ξεκινάνε Οκτώβριο-Νοέμβριο αναλόγως. Ας το δει στο πανεπιστήμιο που τον ενδιαφέρει. Παντα κανείς αίτηση ( η σχεδόν παντα) Για το επόμενο Ακαδημαικο έτος. Άρα αν εκείνος θελει να ξεκινησει αμέσως μετα τη σχολη του και είναι βέβαιος πτι θα τελειώσει στην εξεταστικη του Ιουνίου (αν και έτσι ακόμα μπορει να αναβάλει για ένα χρόνο την έναρξη του μεταπτυχιακού αλλα αυτο είναι άλλη ιστορία) Τότε κάνει αιτησεις τωρα δίνει την αναλυτικη του κλπ και γράφει προσδοκώμενο βαθμο πτυχίου. Όπου στην υπό όρους πρόταση ένας εκ των όρων θα είναι να πιάσει τους βαθμούς που απαιτεί το πανεπιστήμιο Άσχετο, επειδη κανείς δε χωνεψε τους ξερολες ας ρωτήσω και εγω το clearing δεν είναι μόνο για τα προπτυχιακα μέσω ucas; Όπου μαθαίνεις κάπου τον Αύγουστο αν υπάρχει καμία κενή θέση; Η ισχύει κάτι τέτοιο και για τα μάστερ; Sent from my iPhone using Insomnia
viper2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δε είναι απόλυτο ότι ξεκινανε Φεβρουάριο. Σε πολλα πανεπιστημια ξεκινάνε Οκτώβριο-Νοέμβριο αναλόγως. Ας το δει στο πανεπιστήμιο που τον ενδιαφέρει. Παντα κανείς αίτηση ( η σχεδόν παντα) Για το επόμενο Ακαδημαικο έτος. Άρα αν εκείνος θελει να ξεκινησει αμέσως μετα τη σχολη του και είναι βέβαιος πτι θα τελειώσει στην εξεταστικη του Ιουνίου (αν και έτσι ακόμα μπορει να αναβάλει για ένα χρόνο την έναρξη του μεταπτυχιακού αλλα αυτο είναι άλλη ιστορία) Τότε κάνει αιτησεις τωρα δίνει την αναλυτικη του κλπ και γράφει προσδοκώμενο βαθμο πτυχίου. Όπου στην υπό όρους πρόταση ένας εκ των όρων θα είναι να πιάσει τους βαθμούς που απαιτεί το πανεπιστήμιο Άσχετο, επειδη κανείς δε χωνεψε τους ξερολες ας ρωτήσω και εγω το clearing δεν είναι μόνο για τα προπτυχιακα μέσω ucas; Όπου μαθαίνεις κάπου τον Αύγουστο αν υπάρχει καμία κενή θέση; Η ισχύει κάτι τέτοιο και για τα μάστερ; Sent from my iPhone using Insomnia μου Site: φαινεται
revolver1990 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Προφανώς δεν το έχεις ψάξει και πολu...ούτε εσύ ούτε ο ξάδερφος....οι αιτήσεις ξεκινάνε από τέλη φεβρουαρίου έως τέλος μαρτίου, αρχές απριλίου....δεν είμαι sίγουρη το ποτε ακριβώς... Wrong στα περισσότερα πανεπιστήμια οι εγγραφές αρχίζουν τέλη Οκτώβρη και γι αυτό ακριβώς τον λόγο προβληματίζεται ....επειδή αν αν ήταν Φλεβάρη-Μάρτη θα του είχε μείνει ένα εξάμηνο αλλά από ότι βλέπω τον Μάρτη γεμίζουν τα τμήματα ..αααα επίσης θα δώσει τα αγγλικά τον Δεκέμβρη οπότε στην δήλωση του απλώς θα πει την ημερομηνία που θα το δώσει...δεν νομίζω να αποτελεί πρόβλημα.Όσον αφορά τα μαθήματα είχε επίτηδες αφήσει λίγα για το 4ο έτος οπότε θα τα περάσει (λογικά )
viper2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 ερώτηση ποσες εβδομαδες κανουν για να μελετησουν την αιτηση σου και να σου απαντησουν? [στο περιπου]
revolver1990 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 15 με 30 μέρες το πολύ αν και δεν παίρνω όρκο..για μένα πχ στο lse κοίταξα ότι σε 15 μέρες σου λένε
marmagia Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 ίσως κάνουν και πολύ περισσότερο. εμένα μου είπαν όταν μίλησα τηλεφωνικά μαζί τους ότι κάνοντας την αίτηση τέλη σεπτέμβρη αρχές οκτώβρη θα πάρω απάντηση τέλη Μαρτίου
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δε είναι απόλυτο ότι ξεκινανε Φεβρουάριο. Σε πολλα πανεπιστημια ξεκινάνε Οκτώβριο-Νοέμβριο αναλόγως. Ας το δει στο πανεπιστήμιο που τον ενδιαφέρει. Παντα κανείς αίτηση ( η σχεδόν παντα) Για το επόμενο Ακαδημαικο έτος. Άρα αν εκείνος θελει να ξεκινησει αμέσως μετα τη σχολη του και είναι βέβαιος πτι θα τελειώσει στην εξεταστικη του Ιουνίου (αν και έτσι ακόμα μπορει να αναβάλει για ένα χρόνο την έναρξη του μεταπτυχιακού αλλα αυτο είναι άλλη ιστορία) Τότε κάνει αιτησεις τωρα δίνει την αναλυτικη του κλπ και γράφει προσδοκώμενο βαθμο πτυχίου. Όπου στην υπό όρους πρόταση ένας εκ των όρων θα είναι να πιάσει τους βαθμούς που απαιτεί το πανεπιστήμιο Άσχετο, επειδη κανείς δε χωνεψε τους ξερολες ας ρωτήσω και εγω το clearing δεν είναι μόνο για τα προπτυχιακα μέσω ucas; Όπου μαθαίνεις κάπου τον Αύγουστο αν υπάρχει καμία κενή θέση; Η ισχύει κάτι τέτοιο και για τα μάστερ; Sent from my iPhone using Insomnia Ισχύει και για τα μαστερ...εαν ακυρωθει αιτηση καποιου άλλου, εαν υπαρχουν θεσεις κτλ.
viper2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 ίσως κάνουν και πολύ περισσότερο. εμένα μου είπαν όταν μίλησα τηλεφωνικά μαζί τους ότι κάνοντας την αίτηση τέλη σεπτέμβρη αρχές οκτώβρη θα πάρω απάντηση τέλη Μαρτίου Ισχύει και για τα μαστερ...εαν ακυρωθει αιτηση καποιου άλλου, εαν υπαρχουν θεσεις κτλ. καταστροφη...
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Wrong στα περισσότερα πανεπιστήμια οι εγγραφές αρχίζουν τέλη Οκτώβρη και γι αυτό ακριβώς τον λόγο προβληματίζεται ....επειδή αν αν ήταν Φλεβάρη-Μάρτη θα του είχε μείνει ένα εξάμηνο αλλά από ότι βλέπω τον Μάρτη γεμίζουν τα τμήματα ..αααα επίσης θα δώσει τα αγγλικά τον Δεκέμβρη οπότε στην δήλωση του απλώς θα πει την ημερομηνία που θα το δώσει...δεν νομίζω να αποτελεί πρόβλημα.Όσον αφορά τα μαθήματα είχε επίτηδες αφήσει λίγα για το 4ο έτος οπότε θα τα περάσει (λογικά ) εμενα φίλοσ μου εστειλε γυρω στο πάσχα αίτηση και του απαντησαν ιουνιο...(για μαστερ).. μα καλα δεν ειναι πολυ νωρισ ο νοεμβριοσ για την επομενη χρονια?
viper2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 χεχε και εγω εκανα αιτηση την δευτερα... 2015 θα με παρουν...
revolver1990 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Τι να σας πώ δεν ξέρω και γω αρχικά νόμιζα ότι οι δηλώσεις αρχίζουν τον Γενάρη -Φλεβάρη αλλά στο Bath και στο LSE αρχιζουν 10 και 22-24 Οκτώβρη..λογικά για τα περισσότερα έτσι θα είναι απλώς αρχίζουν να γεμίζουν από μάρτη
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Τι να σας πώ δεν ξέρω και γω αρχικά νόμιζα ότι οι δηλώσεις αρχίζουν τον Γενάρη -Φλεβάρη αλλά στο Bath και στο LSE αρχιζουν 10 και 22-24 Οκτώβρη..λογικά για τα περισσότερα έτσι θα είναι απλώς αρχίζουν να γεμίζουν από μάρτη μόλισ έστειλα ενα μηνυμα (στο φβ μη φανταστειτε) στο π.χ. Kings College για το ποτε αρχιζουν οι αιτησεις για τα μαστερ του 2013 και μου απαντησαν : ''applications for master's programmes generally run throughout the year, so you can apply for 2013 any time from September/October''...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα