revolver1990 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Ρώτησα έναν φίλο μου που έχει σπουδάσει εκεί και μου είπε ότι επειδή τα δικά τους προπτυχιακά διαρκούν 3 χρόνια αν έχεις τελειώσει το 3ο έτος εδώ σε δέχονται...λίγο μπακαλίστικο μου φαίνεται αυτό και δεν νομίζω να ισχύει κιόλας...απλά σκέφτονται ότι αν κάποιος στο 4ο έτος δεν μπορεί να χαλάσει την βαθμολογία του τόσο ώστε να μην τον δεχθούν..εξάλλου έχω ακούσει ότι παρακολουθούν την πορεία σου μέχρι το προτελευταίο εξάμηνο... χεχε και εγω εκανα αιτηση την δευτερα... 2015 θα με παρουν... Για που πας αν επιτρέπεται?
viper2005 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 μόλισ έστειλα ενα μηνυμα (στο φβ μη φανταστειτε) στο π.χ. Kings College για το ποτε αρχιζουν οι αιτησεις για τα μαστερ του 2013 και μου απαντησαν : ''applications for master's programmes generally run throughout the year, so you can apply for 2013 any time from September/October''... ωραια Ρώτησα έναν φίλο μου που έχει σπουδάσει εκεί και μου είπε ότι επειδή τα δικά τους προπτυχιακά διαρκούν 3 χρόνια αν έχεις τελειώσει το 3ο έτος εδώ σε δέχονται...λίγο μπακαλίστικο μου φαίνεται αυτό και δεν νομίζω να ισχύει κιόλας...απλά σκέφτονται ότι αν κάποιος στο 4ο έτος δεν μπορεί να χαλάσει την βαθμολογία του τόσο ώστε να μην τον δεχθούν..εξάλλου έχω ακούσει ότι παρακολουθούν την πορεία σου μέχρι το προτελευταίο εξάμηνο... Για που πας αν επιτρέπεται? ετσι οπως το κοβω, και με αυτα που διαβαζω εδω μεσα... πουθενα...
revolver1990 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Καλά μην ακούς τον καθένα .ένα μεγάλο ποσοστό πετάει μπαρούφες εντυπωσιασμού-ανωτερότητας
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Ρώτησα έναν φίλο μου που έχει σπουδάσει εκεί και μου είπε ότι επειδή τα δικά τους προπτυχιακά διαρκούν 3 χρόνια αν έχεις τελειώσει το 3ο έτος εδώ σε δέχονται...λίγο μπακαλίστικο μου φαίνεται αυτό και δεν νομίζω να ισχύει κιόλας...απλά σκέφτονται ότι αν κάποιος στο 4ο έτος δεν μπορεί να χαλάσει την βαθμολογία του τόσο ώστε να μην τον δεχθούν..εξάλλου έχω ακούσει ότι παρακολουθούν την πορεία σου μέχρι το προτελευταίο εξάμηνο... ? σε δέχονται ως προπτυχιακό? δηλαδή transfer student και καλά...?
marmagia Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Όχι καμία σχεση. Απλα απο τη στιγμη που κανείς τωρα αίτηση για ένα προγράμμα που ξεκινάει του χρόνου σου κάνουν conditional offer και αν πιάσεις τα στάνταρ που ζητάνε τότε η θέση είναι δικη σου. Αν όχι Σπιτι σου η βρες αλλου. Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με Το ότι τα πτυχία στην Αγγλία είναι 3ετη γιατι φίλη μου ΝΟΜΙΖΩ χωρίς ωστόσο να το λέω με απολυτη σιγουριά ότι για βα ξεκινησει αμέσως το Μετάπτυχιακο έκανε την αίτηση όταν Ήταν 2 έτος Sent from my iPhone using Insomnia
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Όχι καμία σχεση. Απλα απο τη στιγμη που κανείς τωρα αίτηση για ένα προγράμμα που ξεκινάει του χρόνου σου κάνουν conditional offer και αν πιάσεις τα στάνταρ που ζητάνε τότε η θέση είναι δικη σου. Αν όχι Σπιτι σου η βρες αλλου. Δε νομίζω ότι έχει να κάνει με Το ότι τα πτυχία στην Αγγλία είναι 3ετη γιατι φίλη μου ΝΟΜΙΖΩ χωρίς ωστόσο να το λέω με απολυτη σιγουριά ότι για βα ξεκινησει αμέσως το Μετάπτυχιακο έκανε την αίτηση όταν Ήταν 2 έτος Sent from my iPhone using Insomnia εγω ξέρω πωσ μπορει να σου στειλουν και unconditional offer εαν ας πουμε δεν εχεισ τελειωσει με τα αγγλικα σου ή σου λείπουν κάποια χαρτιά απο την αίτηση...πριν λάβεισ τη τελική απάντηση δηλαδή..κάτι που δεν σημαίνει όμως οτι σε απορρίπτουν.... ας μιλήσει κάποιος που τα έχει περάσει αυτά..τ΄οσοι σπουδάζουν στην αγγλία εδω μεσα...
revolver1990 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) conditional εννοείς δηλαδή υπό όρους...to unconditional σημαίνει ότι σε παίρνουν χωρίς όρους...δηλαδή έχεις καπαρώσει την θέση και δεν μπορούν να την πάρουν πίσω Μετάπτυχιακο έκανε την αίτηση όταν Ήταν 2 έτος 2ο έτος ε? ε τότε είναι όπως τα φανταζόμουν θα τον πάρουν edit http://apofoitos.com...tai_oi_eggrafes δεν θα με παραξενέψει αν του χρόνου ρίξουν τα standards τους γιατί δεν νομίζω οι παραδόπιστοι Άγγλοι να δεχθούν να χάνουν χρήματα από την βαριά βιομηχανία τους Επεξ/σία 25 Αυγούστου 2012 από revolver1990
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 conditional εννοείς δηλαδή υπό όρους...to unconditional σημαίνει ότι σε παίρνουν χωρίς όρους...δηλαδή έχεις καπαρώσει την θέση και δεν μπορούν να την πάρουν πίσω ναι μωρε αυτο εννοουσα sorry...
viper2005 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 conditional εννοείς δηλαδή υπό όρους...to unconditional σημαίνει ότι σε παίρνουν χωρίς όρους...δηλαδή έχεις καπαρώσει την θέση και δεν μπορούν να την πάρουν πίσω 2ο έτος ε? ε τότε είναι όπως τα φανταζόμουν θα τον πάρουν edit http://apofoitos.com...tai_oi_eggrafes δεν θα με παραξενέψει αν του χρόνου ρίξουν τα standards τους γιατί δεν νομίζω οι παραδόπιστοι Άγγλοι να δεχθούν να χάνουν χρήματα από την βαριά βιομηχανία τους διπλασιαστηκαν τα διδακτρα και οι αιτησεις επεσαν μονο 7.4%... xmmm
marmagia Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 σε μερικά είναι τόσό υψηλά τα δίδακτρα που διαφημίζουν οοι έμειναν σταθερά. αυτό έλειπε. μέχρι και δωράκια ξεκίνησαν του στυλ δωρο ενα ipad 1
revolver1990 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Κάτσε να σφίξουν λίγο ακόμα τα πράγματα και θα δεις...οι έλληνες έχουν πέσει πολύ στην Αγγλία κάπου στο 65%-70% αυτών που πήγαιναν και δεν είμαστε μόνο εμείς....ακόμα και οι ίδιοι οι Άγγλοι πηγαίνουν Σκανδιναβία,Γερμανία,usa κτλ.....σε λίγα χρόνια που θα φτιάξουν και οι κινέζοι σωικά πανεπιστήμια και δεν θα αναγκάζονται να πηγαίνουν UK για έναν αξιοπρεπή τίτλο σπουδών θα δούμε τι θα κάνουν με τα δίδακτρα οι Εγγλέζοι .
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 conditional εννοείς δηλαδή υπό όρους...to unconditional σημαίνει ότι σε παίρνουν χωρίς όρους...δηλαδή έχεις καπαρώσει την θέση και δεν μπορούν να την πάρουν πίσω 2ο έτος ε? ε τότε είναι όπως τα φανταζόμουν θα τον πάρουν edit http://apofoitos.com...tai_oi_eggrafes δεν θα με παραξενέψει αν του χρόνου ρίξουν τα standards τους γιατί δεν νομίζω οι παραδόπιστοι Άγγλοι να δεχθούν να χάνουν χρήματα από την βαριά βιομηχανία τους τα 9000 ειναι για προπτυχιακο προγραμμα ομως ετσι? επίσης τι θα κάνει τελικά ο ξάδερφος..θα στείλει από το χειμώνα? νωρίς δεν είναι? και ποιa uni θέλει?
revolver1990 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Εμένα τα προγράμματα που με ενδιαφέρουν σε LSE,Edinburgh,Bath έχουν 21000,5700,10000 λίρες αντίστοιχα αν και στο Εδιμβούργο λένε ότι από του χρόνου θα αυξήσουν τα δίδακτρα οπότε κρατάω μια επιφύλαξη όσον αφορά το συγκεκριμένο.Ο ξάδερφος ενδιαφέρεται για UCL,Imperial computing architecture (προσπαθώ να τον πείσω μπας και κάνει τπτ οικονομικό σε προγραμματιστικό περιβάλλον μπας και είμαστε στο ίδιο uni αλλά θέλει μαθηματικά και δεν του αρέσουν )....είχε σκοπό να στείλει τις αιτήσεις τον φλεβάρη και να δώσει τα αγγλικά τον Δεκέμβρη αλλά τώρα θα την στείλει κατά τον Νοέμβρη για να καπαρώσει καμμιά θέση γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Αν τώρα δεν τον δεχθούν με conditional τότε θα δηλώσει του χρόνου με ολοκληρωμένο πτυχίο
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Εμένα τα προγράμματα που με ενδιαφέρουν σε LSE,Edinburgh,Bath έχουν 21000,5700,10000 λίρες αντίστοιχα αν και στο Εδιμβούργο λένε ότι από του χρόνου θα αυξήσουν τα δίδακτρα οπότε κρατάω μια επιφύλαξη όσον αφορά το συγκεκριμένο.Ο ξάδερφος ενδιαφέρεται για UCL,Imperial computing architecture (προσπαθώ να τον πείσω μπας και κάνει τπτ οικονομικό σε προγραμματιστικό περιβάλλον μπας και είμαστε στο ίδιο uni αλλά θέλει μαθηματικά και δεν του αρέσουν )....είχε σκοπό να στείλει τις αιτήσεις τον φλεβάρη και να δώσει τα αγγλικά τον Δεκέμβρη αλλά τώρα θα την στείλει κατά τον Νοέμβρη για να καπαρώσει καμμιά θέση γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Αν τώρα δεν τον δεχθούν με conditional τότε θα δηλώσει του χρόνου με ολοκληρωμένο πτυχίο 21000 και 10000 για MBA μονο τόσο ακριβά νομίζω...το 5700 καλο ακούγεται για edinburgh...επίσης νομίζω πως ένας ακόμη παραγοντας που πρέπει να εξεταστεί είναι η ζήτηση ανά τομέα...τα οικονομικά προφανώς έχουν τρελή ζήτηση οποτε από νωρίς νωρίς oi applications...gia τα μαθηματικά δεν έχω ιδέα...
marmagia Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Πάλι καλα αυτα.. Το imperial σε όλα όσα με Ενδιαφέρουν θελει 29500 Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα