marmagia Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Ερώτηση ποτέ είναι η αποφοίτηση στα μεταπτυχιακά Μάιο η Οκτώβριο; Τα 9μηνα Μάιο και τα 12 μήνα Οκτώβριο;κάποιος που τελειώνει Οκτώβρη σε 12μηνο έχει διακοπές καλοκαιρινές η τα μαθήματα συνεχίζονται; Sent from my iPhone using Insomnia Επεξ/σία 26 Αυγούστου 2012 από marmagia
revolver1990 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Λοιπόν δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά στα πιο πολλά τελειώνεις με τις εξετάσεις τον Ιούνιο και το καλοκαίρι κάνεις την διπλωματική σου....δηλαδή άμα θέλεις φέυγεις και τον Ιούνιο και παραδίδεις την εργασία ηλεκτρονικά όπως επίσης σου στέλνουν το πτυχίο μέσω ταχυδρομείου τέλη Σεπτέμβρη με Οκτώβρη 29000 για imperial μου φαίνονται πολλά ...μπας και έχεις δει το overseas?αν και άμα βγούμε από την EE τόσα θα πληρώνουμε και μεις
UncleBens Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δεν υπάρχουν όμως σχετικά δάνεια και για μεταπτυχιακά στην αγγλία?
viper2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 επαγγελματικα δανεια το δεχομαι δανεια για aggressive M&A το δεχομαι δανεια για σπουδες δεν μπορω να το κατανοησω...
UncleBens Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 απλό πληρώνεις για να έχεις μια καλύτερη και πιο βέβαιη επαγγελματική αποκατάσταση κάτι σαν επένδυση ένα πράμα τώρα αν το μεταπτυχιακό είναι ναχαμε να λέγαμε και δεν σου προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο πέρα από το να ικανοποιήσει την δικη σου περιέργεια πάνω στον συγκεκριμένο τομέα και πάρεις δάνειο είναι άλλο θέμα... και όχι memto πάλι...
revolver1990 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Τα συγκεκριμένα δάνεια είναι βολικά αφού αρχίζεις να τα ξεπληρώνεις όταν έχεις εισόδημα πάνω από 21000 λίρες και η δόση είναι ανάλογα το εισόδημα σου ....άλλη δόση θα πληρώσει αυτός που βγάζει 35000 και άλλη αυτός που βγάζει 50000. απλό πληρώνεις για να έχεις μια καλύτερη και πιο βέβαιη επαγγελματική αποκατάσταση κάτι σαν επένδυση ένα πράμα Μα αυτό είναι το θέμα γι αυτό εξάλλου στόχος είναι ένα όσον το δυνατό καλύτερο πανεπιστήμιο...δεν νομίζω να πηγαίνει κανείς για τουρισμό και να σκάει τόσα χρήματα
viper2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 απλό πληρώνεις για να έχεις μια καλύτερη και πιο βέβαιη επαγγελματική αποκατάσταση κάτι σαν επένδυση ένα πράμα τώρα αν το μεταπτυχιακό είναι ναχαμε να λέγαμε και δεν σου προσφέρει τίποτα το ιδιαίτερο πέρα από το να ικανοποιήσει την δικη σου περιέργεια πάνω στον συγκεκριμένο τομέα και πάρεις δάνειο είναι άλλο θέμα... και όχι memto πάλι... εχεις ακουσει το ρητο: "mba is a curious beast, it makes you very desirable for employers but it doesn't teach you how to do business"...? αυτο μπορει ευκολα να συνδεθει με πολλα χρυσοτιμολογημενα διδακτρα σε διαφορες σχολες...
Αφροδιτη 2 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Πάλι καλα αυτα.. Το imperial σε όλα όσα με Ενδιαφέρουν θελει 29500 Sent from my iPhone using Insomnia τι master είναι αυτό πια που θέλει 30.000lires? το phd στον αντίστοιχο τομέα ποσο πάει δηλαδή?
marmagia Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Τα περισσότερα του business school Edit: μειώθηκαν από πέρσι και 2000 τα δίδακτρα πλέον είναι 27500 Πχ αυτό http://www3.imperial.ac.uk/business-school/programmes/msc-risk-management Το διδακτορικό ίσως να είναι πολύ λιγότερα η ίσως να πληρωνεσαι κιόλας δε πανε αναλογικά τα δίδακτρα Άρα λογικά εώς Ιούνιο θα είναι κάποιος Αγγλία άσχετα αν είναι 9μηνο η 12μηνο; Sent from my iPhone using Insomnia
viper2005 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Τα περισσότερα του business school Edit: μειώθηκαν από πέρσι και 2000 τα δίδακτρα πλέον είναι 27500 Πχ αυτό http://www3.imperial...risk-management Το διδακτορικό ίσως να είναι πολύ λιγότερα η ίσως να πληρωνεσαι κιόλας δε πανε αναλογικά τα δίδακτρα Άρα λογικά εώς Ιούνιο θα είναι κάποιος Αγγλία άσχετα αν είναι 9μηνο η 12μηνο; Sent from my iPhone using Insomnia γελω... £27,500 This fee is the same for UK, EU and international students.
revolver1990 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Έλεος....ωραίο τμήμα btw αν και δύσκολο....έχει ζόρικα μαθηματικά μέσα και πολύ προγραμματισμό
marmagia Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 υπάρχουν άλλα χειρότερα πχ το public policy της οξφόρδης που θέλει αν θυμάμαι καλά 30.000. τώρα το κατα πόσον αξίζει είναι μεγάλη κουβέντα. το letter of interest περίπου πόσες λέξεις πρέπει να είναι; κάποιος μου είχε πει περίπου 1000..
UncleBens Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 εχεις ακουσει το ρητο: "mba is a curious beast, it makes you very desirable for employers but it doesn't teach you how to do business"...? αυτο μπορει ευκολα να συνδεθει με πολλα χρυσοτιμολογημενα διδακτρα σε διαφορες σχολες... συγκεκριμένα εγώ έχω αυτή την άποψη για ολόκληρο τον κλάδο των οικονομικών.... τα μισά είναι μαθηματικά και τα αλλα μισά είναι μυαλό όλα τα υπόλοιπα είναι μπλα μπλα και εφέ άχρηστα πράματα... γιατί είτε αν έχεις το μυαλό είναι αυτονόητα είτε είναι λεπτομέρειες της λεπτομέρειας που δεν κάνει την διαφορα
revolver1990 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 υπάρχουν άλλα χειρότερα πχ το public policy της οξφόρδης που θέλει αν θυμάμαι καλά 30.000. τώρα το κατα πόσον αξίζει είναι μεγάλη κουβέντα. το letter of interest περίπου πόσες λέξεις πρέπει να είναι; κάποιος μου είχε πει περίπου 1000.. όχι βρε συνήθως είναι μια σελίδα http://jobsearch.abo...erinterest2.htm googlare κιόλας για να δεις αλλά νομίζω ότι μια σελίδα δλδ 250-350 λέξεις είναι καλά περαιτέρω παραδείγματα http://www.accp.com/docs/stunet/compass/LetterOfIntent.pdf http://www.docstoc.com/docs/8813365/Sample-Letter-of-InterestCover-letter-for-education
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα