Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το "λιγάκι" μου άρεσε. Στο έκλεισε και στα μούτρα η κυρία ε; Nice.

Αν πάθει όμως κάτι αντιστοιχο η ίδια ή ο κανακάρης της, εκει θα δεις εντελώς διαφορετική αντίδραση.

Δημοσ.

Back,πηρα αντικατασταση.(Mybook live) ο μονος 3.5" που ειχαν.Λοιποοοοοοοοοοοοοον,πηγαινω μου δινει κατευθειαν ο τεχνικος την αποδειξη για αντικατασταση κλπ ,παιρνω τον hdd παω ταμειο.Η μια (δεν εξυπηρετουσε εμενα) ηταν και αυτη που σηκωνε τα τηλεφωνα(αμα πειτε π.χ στο τηλ συνδεστεμε με το the mall).Λοιποοοον,παω στην κοπελα δινω αποδειξη κλπ κλπ κανει 3 ωρες να κοψει 20 αποδειξεις.Και ενω περιμενα χτυπαει το τηλεφωνοοο.Και ηταν προφανως καποιος φουκαριαρης ο οποιος ειχε μπλεξει με αποδειξεις απο τραπεζα εγγυηση και λοιπα (απο οτι καταλαβα) και εβριζε.Γιατι ακουσα την τυπισσα να λεει"δεν με εχουν αποκαλεσει ποτε ξαναετσι"/"ελατε ας βρισουμε ολοι μαζι τον κοτσοβολο" κλπ κλπ(αρα δεν ειμαι ο μονος).και επειδη στην ταμεια που πηγα εγω ηταν απο οτι καταλαβα καινουρια ζητουσε βοηθεια που και που απο αυτην που σηκωνε τα τηλεφωνα(δεν της φεροταν καλα btw(αυτη που σηκωνε τα τηλ)).Και την ακουω να λεει "ααα εχει μεγαλη διαφορα στην τιμη ο παλιος απο τον καινουριο πες του να πληρωσει την διαφορα".το ακουω και λεω (σορρυ για το rage)."TO EMAIL ΕΛΕΓΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ,οπως και το χαρτι που εδωσε ο τεχνικος".Παει η ταμειας στον τεχνικο ο τεχνικος(πως εγινε αυτο δεν ξερω) λεει πως ειναι οκ ξερω γω.Και eventually μου τον εδωσαν......

Θελω να ευχαριστησω ολα τα παιδια απο εδψ για το support.Και κυριως τον φιλο που δουλευε στον κοτσο και μου ειπε/ειπατε να επιμεινω.

Δημοσ.

Μπράβο σου ρε Ultron. Καλά έκανες. Παρόλη την ταλαιπωρία, τουλάχιστον πήρες καινούργιο σκληρό.

Είχε ευτυχή κατάληξη η όλη ιστορία.

• Like 1
Δημοσ.

Μπράβο σου ρε Ultron. Καλά έκανες. Παρόλη την ταλαιπωρία, τουλάχιστον πήρες καινούργιο σκληρό.

Είχε ευτυχή κατάληξη η όλη ιστορία.

Ήρθα παλι να σας σπασω τα νευρα :-D αυτην την φορα για τα προιοντα που πουλανε.Ο WD που πηρα απο την αντικατασταση ηταν ανοιγμενος απο κατω λειπει το ενα το λαστιχακι (γερνει δηλαδη),εχει γρατζουνιες.Το καλο ειναι πως ο δισκος μεσα φαινεται καινουριος....Λεω να μην ΞΑΝΑ-παω για αντικατασταση η κατι τετοιο γιατι θα βρω τον μπελα μου.

Δημοσ.

Παρε τον δισκο και τρεχα. Ελπιζω οταν αυξηθουν οι αγορες απο το εξωτερικο να στρωσουν, αλλιως ας κλεισουν. Δεν προσφερουν τιποτα, απλα παρασιτουν.

Δημοσ.

Αρχικά να σαι καλα και καλη υπομονή να έχεις .

Δεύτερον για μένα μην αφήνεις τέτοια έτσι δε ξέρεις που μπορεί να ήταν πεταμενος αυτός πρόσεχε έχεις κάθε δικαίωμα να τον γυρίσεις μην βλέπεις τα ξινισμενα μούτρα και φοβάσαι τους ξέρω κάτι τέτοιους. Αυτη τη φορά πήγαινε απευθείας στον ύπευθυνο και όχι στους ηλίθιους που παριστάνουν τους εργαζόμενους και έχουν καταντήσει όλοι δημόσιο.

Παιδιά ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ

Τα λεφτα που έχεις δώσει τα έδωσες με δικο σου κόπο έχεις κάθε δικαίωμα να απαιτήσεις κλειστό σκληρο .

Αυτός μπορει να τον είχε για δοκιμές και να τον πέταξε στην άκρη και να στον έδωσε .και γι αυτο ειπε Οκ και για την τιμη.

;)

Αν θες να το κρατήσεις κρατά το

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Παίδες,στο μαλλ που πηγα για αντικατασταση ειχε ΜΟΝΟ εναν 3.5"1ΤΒ και αυτος ειναι δικτυακος,απο οτι ειδα απο το σμαρτ που εψαξα ελεγε power on time 3 ωρες(μαλλον ηταν οι δικες μου).Αλλα ξενερωνω λιγο επειδη και γερνει και ειναι λιγο γρατζουνισμενος.Και να το παω πισω δεν νομιζω να γινει κατι καλυτερο διοτι ηταν ο ΜΟΝΟΣ σε 3.5" που ειχαν....Δεν ξερω αν μπορω πχ να τους πω να φερουν απο αλλο καταστημα η κατι τετοιο....Γιατι στην αποδειξη δεν εγραφε κατι ξερω γω οτι ειναι ανοιγμενος(ωστε να εχει χαμηλοτερη τιμη) κλπ οποτε ο ανιποψιαστος(αν γραφετε ετσι) θα την παταγε.Εχει διπλα στην αποδειξη και το τηλ της αντιπροσωπειας μαλλον.Τι λετε να κανω?

Δημοσ.

Εαν δεν βαριεσαι τον παιρνεις στο χερι,πας ως εκει και τους δειχνεις πως ειναι ο δισκος.μιλας με τον τεχνικο τους η με καποιον υπευθυνο και τους λες οτι θελεις αντικατασταση.εαν σου αρχισει τα μαμου του λες...ωραια αλλα εαν αυτος σε ενα μηνα χαλασει και σου τον φερω εδω για αντικατασταση (αληθεια ποση εγγυηση σου ειπαν οτι εχει ακομα ο δισκος) στην κατασταση που ειναι,θα τον δεχτουν πισω να σου τον αλλαξουν?

Δημοσ.

Εαν δεν βαριεσαι τον παιρνεις στο χερι,πας ως εκει και τους δειχνεις πως ειναι ο δισκος.μιλας με τον τεχνικο τους η με καποιον υπευθυνο και τους λες οτι θελεις αντικατασταση.εαν σου αρχισει τα μαμου του λες...ωραια αλλα εαν αυτος σε ενα μηνα χαλασει και σου τον φερω εδω για αντικατασταση (αληθεια ποση εγγυηση σου ειπαν οτι εχει ακομα ο δισκος) στην κατασταση που ειναι,θα τον δεχτουν πισω να σου τον αλλαξουν?

Δεν ρωτησα για εγγυηση φιλε μου,αλλα στο σαιτ τις WD που τσεκαρα λεει μεχρι 2014

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...