mithrid Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ξερει κανενας που πουλανε φθηνη ξυλεια εκτος απο Praktiker,leroy merlin και φτιαξτο μονος σου(ειναι και τα τρια λιγο ακριβα)? Θελω να φτιαξω κατι κουτια για επιπλο συνθετο και πιθανον απο νοβοπαν φυσικο 16μμ ή 18μμ και να το βαψω μονος μου. Καποιος μου ειχε πει παλιοτερα για ενα μαγαζι που τα φτιαχνει σε πολυ χαμηλες τιμες,αλλα δεν το θυμαμαι,και οτι απο κει αγοραζουν και οι μαραγκοι. Καμια υποδειξη?Οποιος εχει ασχοληθει με τετοιες κατασκευες ας μου απαντησει παρακαλω.Ευχαριστω
kfyros Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2012 Ξεκινάμε από τα βασικά . Με νοβοπάν σκέτο δεν φτιάχνεις έπιπλο. Με μελαμίνες (μιας ή 2 όψεων) φτιάχνεις.. Επίσης, δεν θα πάρεις ποτέ τις ίδιες τιμές για να σου κόψει κάποιος 1-2 φύλα μελαμίνη με αυτές που παίρνει ο μαραγκός που θα κάνει τζίρο 200 χιλιάρικα το χρόνο. Αν βρεις καμιά αποθήκη που πουλάει τίποτα παλιόξυλα και τα πάρεις φθηνά , μαγκιά σου. Ένα τύπο - αποθήκη που στα κόβει και στα μέτρα σου ξέρω στη Ν. Ιωνία, στην Κασταμονής λίγο πριν τη διασταύρωση με την Λεωφ. ηρακλείου. Φθηνό δεν τον λες όμως.. Ούτε τα μαγαζιά που αναφέρεις είναι φθηνά. Η πιο φθηνή λύση δεν είναι ούτε οι σαβούρες που πουλάνε τα ικεα και τα ληρόυ και η νεοσέτ κλπ. Είναι να βρεις κάποιο έλληνα μαραγκό , να του δώσεις κάποια σχέδια και να σου κάνει προσφορά με διάφορα υλικά, και τοποθέτηση.. Το μεγάλο κόστος είναι τα υλικά και όχι η εργασία.
mithrid Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2012 κυκλοφορουν πολλες κατασκευες με απλο νοβοπαν(χωρις μελαμινη)τα οποια τα βαφουν με ρεπουλινη νερου και γινονται επιπλα. Βλεπω σε λαθος κατευθυνση μηπως?επειδη σκεφτομαι να φταιξω ενα επιπλο χαμηλο με πορτακια και ενα ραφι του ενος μετρου και να το βαψω με χρωματα της αρεσκειας μου...
jek20 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2013 Παιδιά, υπάρχει site με ξυλεία που να μπορείς να βάσεις πλάτος,ύψος,πάχος και να σου δίνει τελική τιμή; Επίσης αν γίνεται να υπάρχει μεγαλή ποικιλία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα