Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσο για κάρτα γραφικών που αναφέρατε το θεωρώ αδύνατον απ' την στιγμή που δεν έτρεχε γραφικά ώστε να ζεσταθεί πολύ συν ότι είχα βάλει τον υπολογιστή σε 15 λεπτά να κλείσει η οθόνη οπότε ουσιαστικά δεν έτρεχε... και εφόσων υπάρχει ηχείο αν είχε καει η κάρτα γραφικών ξεκίναγαν όλα θα έκανα ήχο και μετά θα έκλεινε πράγμα που δεν γίνετε. Κάτι άλλο υπάρχει περίπτωση να είναι επεξεργαστής? απ' ότι κατάλαβα είναι θέμα ή της μητρική ή του Τροφοδοτικού σωστά?

Δημοσ.

καμια φορα δεν ειναι τοσο απλα :P.μια αυξομιωση στην ταση μπορει να εκαψε οτιδηποτε.εγω στη θεση σου α)θα δοκιμαζα να τον αφησω κλειστο για καμια ωρα χωρις μπαταρια (βιος ρεσετ) β)θα δοκιμαζα ενα σιγουρο τροφοδοτικο γ)θα δοκιμαζα αλλες ραμ δ)θα δοκιμαζα αλλη καρτα γραφικων ε)θα δοκιμαζα μια αλλη μητρικη στ)θα δοκιμαζα εναν αλλο επεξεργαστη. η καρτα γραφικων τωρα παιζει crysis 5 @ 4k x 2k resolution .στο επομενο boot δεν ανοιγει.ηλεκτρονικα ειναι αυτα μην το σκευτεσαι οτι δεν την ζωρισες.απλα παρ τα με την σειρα για να αποκλισεις περιπτωσεις.επισης κατι που ισως καικε μπλοκαρει το υπολοιπο συστημα απ το να σου ΄χτυπησει΄ τα μπιπ, η τα ledακια.μπορει απλα με ενα ξεστησιμο και ενα στησιμο το μηχανακι να ξαναπαρει μπροστα, μου εχει συμβει ετσι στα καλα καθουμενα.αρχισε απο τα ευκολα και μετα πανε στα δυσκολα

Δημοσ.

καμια φορα δεν ειναι τοσο απλα :P.μια αυξομιωση στην ταση μπορει να εκαψε οτιδηποτε.εγω στη θεση σου α)θα δοκιμαζα να τον αφησω κλειστο για καμια ωρα χωρις μπαταρια (βιος ρεσετ) β)θα δοκιμαζα ενα σιγουρο τροφοδοτικο γ)θα δοκιμαζα αλλες ραμ δ)θα δοκιμαζα αλλη καρτα γραφικων ε)θα δοκιμαζα μια αλλη μητρικη στ)θα δοκιμαζα εναν αλλο επεξεργαστη. η καρτα γραφικων τωρα παιζει crysis 5 @ 4k x 2k resolution .στο επομενο boot δεν ανοιγει.ηλεκτρονικα ειναι αυτα μην το σκευτεσαι οτι δεν την ζωρισες.απλα παρ τα με την σειρα για να αποκλισεις περιπτωσεις.επισης κατι που ισως καικε μπλοκαρει το υπολοιπο συστημα απ το να σου ΄χτυπησει΄ τα μπιπ, η τα ledακια.μπορει το συστημα απλα με ενα ξεστησιμο και ενα στησιμο το μηχανακι να ξαναπαρει μπροστα, μου εχει συμβει ετσι στα καλα καθουμενα.αρχισε απο τα ευκολα και μετα πανε στα δυσκολα

Για να τα κάνω όλα αυτά ή πρέπει να έχω το multirama σπίτι μου ή Internet cafe (Χωρις τον ιδιοκτήτη) :P θα δοκιμάσω τροφοδοτικό να δώ τι θα γίνει και θα το στείλω σε τεχνικό για τα υπόλοιπα. Ευχαριστώ όλους για την βοηθειά σας για οποιδήποτε εξέλιξη θα σας ενημερώσω!

Δημοσ.

ελα ρε απλα ειναι τα πραγματακια. :) αν μπορεις να βρεις εναν υπολογιστη με 775 μητρικη κανεις τις τραμπεσ και σε λιγοτερο απο 2 ωρες εχεις βρει το προβλημα.παντως και πριν απ ολα αυτα δοκιμασε να ξεκουμποσεις τα παντα και να τα ξανακουμπωσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...