Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φετος εφτασε και η σειρα μου να παω 3η λυκειου και πρεπει να διαλεξω με τι πτυχιο θα ανοιξω γυραδικο!! :P Ενδιαφερομαι για 3 σχολες: μηχανικων η/υ και πληροφορικης, Ηλεκτρολογων Μηχανικων κ μηχανικων η/υ(τεχνολογιας υπολογιστων), και πληροφορικης!! Οποιος γνωριζει ας πει καμια συμβουλη!!

Thank you!!

Δημοσ.

Φετος εφτασε και η σειρα μου να παω 3η λυκειου και πρεπει να διαλεξω με τι πτυχιο θα ανοιξω γυραδικο!!

απορώ γιατί πολλοί σνομπάρουν τα γυράδικα.

αν υπάρχουν κάποιες επιχειρήσεις που την παλεύουν ακόμα είναι τα φαγάδικα.

Δημοσ.

απορώ γιατί πολλοί σνομπάρουν τα γυράδικα.

αν υπάρχουν κάποιες επιχειρήσεις που την παλεύουν ακόμα είναι τα φαγάδικα.

Δεν τα σνομπαρω φιλε μ!! απο αυτα ζουμε :) απλα προτιμω να ασχοληθω με κατι σχετικο με αυτο που θα σπουδασω!!

(εχουμε ακομα...)

κανε μια αναζητηση και θα βρεις πολλά παρόμοια θέματα...

Ευχαριστω κατι βρηκα...

Δημοσ.

Όποιο και να επιλέξεις το ίδιο είναι

Ιωάννινα, ΑΠΘ, Πατρα, σε καμιά σχολή στην Αθήνα (ΕΜΠ)

Πάτρα δεν σε βλέπω να μπαίνεις, άρα κάτι σε Ιωάννινα/ΑΠΘ(Καλύτερα) σε κόβω

Να πας σε δυνατό όνομα και χέσε το πρόγραμμα σπουδών, όλα τα ίδια είναι πάνω κάτω άσε που θα συναντήσεις πολλούς αγράμματους καθηγητές.

θέλω να σου πω, μην ενθουσιάζεσαι πολύ με το πρόγραμμα σπουδών.

Δημοσ.

Όποιο και να επιλέξεις το ίδιο είναι

Ιωάννινα, ΑΠΘ, Πατρα, σε καμιά σχολή στην Αθήνα (ΕΜΠ)

Πάτρα δεν σε βλέπω να μπαίνεις, άρα κάτι σε Ιωάννινα/ΑΠΘ(Καλύτερα) σε κόβω

Να πας σε δυνατό όνομα και χέσε το πρόγραμμα σπουδών, όλα τα ίδια είναι πάνω κάτω άσε που θα συναντήσεις πολλούς αγράμματους καθηγητές.

θέλω να σου πω, μην ενθουσιάζεσαι πολύ με το πρόγραμμα σπουδών.

Για Πατρα το βλεπω, αν γραψουμε πρωτα... Εχω ακουσει καλα λογια και για το πανεπιστημιο!!

Δημοσ.

Για Πατρα το βλεπω, αν γραψουμε πρωτα... Εχω ακουσει καλα λογια και για το πανεπιστημιο!!

αν είσαι φυτό και πάρεις 19.000++ μόρια τότε ναι

Δημοσ.

αν είσαι φυτό και πάρεις 19.000++ μόρια τότε ναι

Σιχα εχει και με 15.600 μηχανικων η/υ καλα ειναι κ εκει! Εχω κ ειδικη κατηγορια για Πατρα..

Δημοσ.

Σιχα εχει και με 15.600 μηχανικων η/υ καλα ειναι κ εκει! Εχω κ ειδικη κατηγορια για Πατρα..

Άμα έχεις σκοπό να πας χαλαρά και να γράψεις κοντά στο 15, ναι θα μπείς... άγνωστο όμως σε πόσο καιρό και αν το βγάλεις

Δημοσ.

Το σημερινό 15 είναι κατα πολύ ανώτερο του 15 του 2009 και πίσω(2011 και πίσω βασικα, αλλά στο 2009 φαίνεται η διαφορά).

Κοίτα τις βάσεις που είχαν οι σχολές τα προηγούμενα χρόνια και κοίτα τις περσινές.

Δημοσ.

Άμα έχεις σκοπό να πας χαλαρά και να γράψεις κοντά στο 15, ναι θα μπείς... άγνωστο όμως σε πόσο καιρό και αν το βγάλεις

Ναι ρ τα τελευταια χρονια εχουν πεσει ολες οι σχολες...Εγω παω για περισσοτερο, απο κει και περα οτι κατσει :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...