alan2 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Το χαράτσι σας ήρθε? ήρθε η πρώτη δόση στο λογαριασμό της ΔΕΗ, μου κάνει εντύπωση που αυξήθηκε κιόλας 50% στα ιδια τετραγωνικά, σε σχέση με την εισφορά του Δεκέμβρη.
kakofonixx Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 μου ηρθε η πρωτη δοση το συνολικο ποσο ακριβως ιδιο με το περυσινο
konsioan2 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 εγω το περιμενω πως και πως γιατι μου ελειψε το καημενουλι!!!!!!!!!!!!
Jason13 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Συμφωνα με τον Σαμαρα, το νεο συστημα φορολογησης των ακινητων θα ειναι πιο δικαιο.
spyroskonst Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 μου ηρθε ακριβως το ιδιο με την προηγουμενη φορα (αναλογικα). Τωρα ομως δεν θα το πληρωσω, ας παει και αυτο στην εφορια που μου ηρθε και επαθα εγκεφαλικο. Στερεψε το πουγκι με τα λεφτα. Το ποσο της ΔΕΗ ομως εννοειται πως το πληρωσα κανονικα.
kfyros Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2012 μου ηρθε ακριβως το ιδιο με την προηγουμενη φορα (αναλογικα). Τωρα ομως δεν θα το πληρωσω, ας παει και αυτο στην εφορια που μου ηρθε και επαθα εγκεφαλικο. Στερεψε το πουγκι με τα λεφτα. Το ποσο της ΔΕΗ ομως εννοειται πως το πληρωσα κανονικα. το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να πας στη δεη και να τους πεις ότι πληρώνεις το λογαριασμό εκτός από το χαράτσι. με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, πληρώνεται πρώτα το χαράτσι και μετά τα υπόλοιπα. έτσι , μπορεί να στο κόψουν, αλλά πιθανότατα δεν θα το κάνουν γιατί θα μαζευτούν εκατοντάδες χιλιάδες αγωγές για αποζημιώσεις , που θα συνέφερε τη δεη να δίνει τσάμπα ρεύμα σε όλους αυτούς..
spyroskonst Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 το πληρωσα μεσω ebanking, αρα θα εγινε οπως λες, δηλ να πληρωθηκε πρωτα το χαρατσι & μετα οτι περισεψε να πηγε στην ΔΕΗ. Δεν με απασχολει ουτε με νοιαζει να σου πω την αληθεια. Βαζω τα λεφτα που μπορω & ας τα κανουν οτι θελουν. Το πολυ πολυ οταν με το καλο τελειωσει το πανηγυρι με το 2ο χαρατσι, να πληρωνω παλι την ΔΕΗ και μεχρι εκει. Ολα θα γινονται με τον δικο μου οικονομικο ρυθμο ομως και οχι με τον δικο τους.
Luxx Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μου ηρθε και εμενα το 4μηνο 205 ευρω. Το χαρατσι ειναι 49 ευρω, δλδ υποτιθεται οτι εκαψα μεσα σε 4 μηνες 156 ευρω; Εχει αυξηθει τιποτα αλλο με το ρευμα; Ισως να φταινε και τα δυο air-condition που εχω και ανοιχτα αρκετες ωρες την ημερα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα