zoranb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Χρησιμοποιώ τους πολύ καλούς χάρτες για την Ελλάδα αυτούς της Road, ναι αυτούς που δίπλώνουν κ τελικά γίνονται ένα μάτσο χάλια, σκίζονται κλπ. Μου κάνει πραγματικά εντύπωση γιατί δεν έχουν φτιάξει βιβλιαράκι σπιράλ, σαν αυτούς της ΕΛΠΑ, που επίσης έχω πάνω απο 15ετία κ δεν έχουν πάθει τίποτα! Έχει δεί κανείς χάρτες τέτοιου είδους έστω κ της road (δεν έχω κάτι με τους χαρτες της εκτός το ότι εύκολα σκίζοναι) αλλά σε βιβλιαράκι;
ΠάρηςΓ Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Εχουν βγαλει για σκληρη χρηση καποιους αλλα και παλι. Εγω ειχα κατι ορειβατικους και σκιζονται σε χιλια κομματια και ειναι πανακριβοι..
kage Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 πλεον μεχρι και για ορειβασια εχουν βγει gps χαρτες... οι χαρτινοι ειναι old school
zoranb Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μέλος Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Εχουν βγαλει για σκληρη χρηση καποιους αλλα και παλι. Εγω ειχα κατι ορειβατικους και σκιζονται σε χιλια κομματια και ειναι πανακριβοι.. Για σκληρή χρήση εννοείς σε βιβλιαράκι και εάν ναι ποιός οίκος; πλεον μεχρι και για ορειβασια εχουν βγει gps χαρτες... οι χαρτινοι ειναι old school old school ίσως αλλά το έντυπο δεν θα πεθάνει ποτέ, είναι ζωντανό αντικείμενο, το πιάνεις, το γυρίζεις, το μυρίζεις, έχει άλλη χάρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα