IHateLove Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Είχα πάρει αυτές τις πράσινες που λένε ότι είναι οικονομικές και φιλικές προς το περιβάλλον, κάπως έτσι μωρέ. Είναι λίγο ακριβές 4-5ε/1 αλλά OK, μου κάηκαν σε 2 μήνες περίπου βασικά θέλω να ρωτήσω αν αξίζουν δηλαδή υπάρχει κέρδος πραγματικά?, τώρα πήρα κάτι άλλες κανονικές που φωτίζουν και περισσότερο αλλά το ξανασκέφτομαι γιατί αν υπάρχει ικανοποιητικό κέρδος με τις άλλες λέω να τα αλλάξω ξανα.
Doug21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Τα πραγματα ειναι απλα. ΟΙ απλες λαμπες πυρακτωσης, οι παλιες δηλαδη, καινε πχ 100 W, ενω οι καινουριες οι οικονομικες που λες για το ιδιο φως καινε 20-25 W. το οποιο αμεσως σημαινει 4-5 φορες πιο οικονομικες. το οτι σου καηκαν τοσο γρηγορα, σημαινει οτι μαλλον πηρες μαρκα μ'εκαψες
skiabox Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Μεγάλη ποικιλία έχει το Leroy Merlin πάντως.
kfyros Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Τα πραγματα ειναι απλα. ΟΙ απλες λαμπες πυρακτωσης, οι παλιες δηλαδη, καινε πχ 100 W, ενω οι καινουριες οι οικονομικες που λες για το ιδιο φως καινε 20-25 W. το οποιο αμεσως σημαινει 4-5 φορες πιο οικονομικες. το οτι σου καηκαν τοσο γρηγορα, σημαινει οτι μαλλον πηρες μαρκα μ'εκαψες δεν υπάρχουν πλέον πυράκτωσης στα περισσότερα μαγαζιά. υπάρχουν οι ηλεκτρονικές οικονομικές συνήθως και κάποιες που μοιάζουν με πυράκτωσης είναι αλογόνου πλέον (λιγότερο οικονομικές από τις ηλεκτρονικές αλλά η παλιά κατοστάρα είναι περίπου 70w αλογόνου πλέον). το ότι καίγονται συνήθως σημαίνει : είτε προβληματική εγκατάσταση (πχ. χαλασμένα -λερωμένα ντουί που κάνουν βραχυκυκλώματα - υγρασίες κλπ.) ή μπουρδέλα ρεύματα της δεη (αυξομειώσεις τάσης).. γενικά είναι πιο ευαίσθητες οι οικονομικές σε εξωτερικές συνθήκες και τα παιχνίδια του δικτύου της δεη.. τώρα πήρα κάτι άλλες κανονικές που φωτίζουν και περισσότερο η φωτεινότητα δεν έχει καμία σχέση με την τεχνολογία.. θα πρέπει να κοιτάς πόσο θερμό (κίτρινο) ή ψυχρό (λευκό) είναι το φως που βγάζει κάθε λάμπα και τι watt θέλεις (έχουν και αντιστοιχίες παλιές με καινούργιες), και να διαλέγεις αυτή που σου αρέσει περισσότερο, ανάλογα και το χώρο..
Doug21 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 τις ταλαιπωρει πολυ το αναψε-σβησε μωρε αμα ειναι καλη η εγκατασταση και η λαμπα, τιποτα δεν τις ταλαιπωρει. Στο παλιο σπιτι ειχαμε παντου τις καινουριες. Ε οι 4 κρατησαν 2 χρονια μεχρι που μετακομισαμε κι ακομα δουλευουν ενω σε ενα συγκεκριμενο δωματιο καιγοταν καθε μηνα δεν υπάρχουν πλέον πυράκτωσης στα περισσότερα μαγαζιά. σε πολλα εχει αρκει καποιος να θελει να ψαξει. Απλα δεν υπαρχει κανενας λογος πια
Adon1s Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Εγω 2 χρόνια έχει που πήρα λάμπα εξοικονόμησης ενέργειας απο το ΙΚΕΑ και ακόμα δουλεύει κανονικά .
traganeus Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Εγώ είχα δώσει καμια 50αρια€ και είχα πάρει GALUX και είχα βάλει σε όλο το σπίτι το 2007 και τις έχω ακόμα και φοτάνε τέζα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα