ninos30 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 264w :fear: Νο comments όπως είπε και η Σαυρούλα από πάνω οκ απλως ηθελα ενημερωτηκα να ξερω ετσι και αλλιως οταν θα βαλω στο συστημα μου καρτα γραφικων θα παω να παρω ενα ποιοτηκο psu modular +1
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν το παίρνεις από τώρα? Μια σκέψη κάνω..
Red Devil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 no money :fear: δεν πιστευω να μου κανει ζημια αν δουλευει μονο mobo kai cpu φυσικα μολις μαζεψω λεφτα το πρςτο πραγμα που θα παρω ενα καλο τροφοδοτικο οπως ανεφερα
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Εσύ ξέρεις. Απλά προσωπικά μου φαίνεται περιέργο να επενδύσεις 240 σε gpu και πόσα ακόμα σε cpu-mobo και να μην δίνεις 60 ευρώ για τροφοδοτικό. Πέρα απ το γεγονός ότι μόλις το γκουγκλαρα βρήκα μόνο προβλήματα, δες τι λέει ο johnyguru για ένα αντίστοιχο με το δικό σου (ίδια μάρκα, άλλο μοντέλο): I am utterly unsurprised once I get the cover off. Once again, group regulation. Once again, caps of questionable pedigree (Fuhjyyu and Chhsi). Once again, not much input filtering. Once again, a lame looking fan. Once again, thin guage wiring. But, we do at least have a proper bridge rectifier in here and decent sized output filter chokes. Let's have us a table. Um... she's not doing so good. In fact, she's not even powering up for test one. 5VSB is there, but way below what it should be at 2.65V. Something is clearly wrong with this unit... we'll try to find out what in the autopsy phase. So, this unit will have to be excused from our competition to find the best of the worst. Or is it, the worst of the worst? Or the best of the cheapest of the worst? I'm so confusted.
Red Devil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 δεν καταλαβες καρτα γραφικων δεν θα βαλω τωρα
Δεινόσαυρος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Όντως δεν κατάλαβα. Πότε θα φτιάξεις καινούριο μηχάνημα?
Red Devil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2012 την τεταρτη μου ερχονται τα κομματια αυτο το τροφοδοτικο το κερδισα και για λογους καθαρα οικονομικους θα το χρησιμοποιησω μολις μαζεψω λεφτα το πρωτο πραγαμμα που θα παρω ειναι psu καταλαβες την κατασταση;;;;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Μήπως 264w είναι μόνο το ένα 12V? Και άλλα τόσα το άλλο και όλα μαζί 480? http://www.hardwaresecrets.com/article/Rosewill-RD600N-2SB-SL-BK-Power-Supply-Review/558/9
Red Devil Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια εχω εχω ενα premier psu green power eps 600w 80plus και αναφερει απο πισω 12V1 22A και 12V2 22A μπορει να σηκωσει τιποτα;;; ναι
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Κράτησε το. Είχες ανοίξει ένα σχετικό θέμα παλιότερα. Άλλο είπες νωρίτερα πάντως. Πόσα είναι combined σε ρώτησε ο Νίνος.
Red Devil Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 ναι αλλα δεν ηξερα αν σηκωνει καμια καρτουλα. τελικα ποια ειναι η γνωμη σου;;;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Άλλαξέ το όταν πάρεις κάρτα και κράτα το για καβάτζα.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό είναι: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PSU/Solytech-Solytech-600W-SL-8600-BTX-12V-cm-Fan-%CE%92-PSU-SOLY-600W.htm
ninos30 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2012 Όταν είπες 264 υποψιάστηκα ότι είναι για το ένα rail αφού αν το διαιρέσεις με το 12 σου δίνει 22. Αλλά; δεν υπάρχει ούτε μια στο εκατομύριο να σου δίνει 2x22 A το DEER. Γιαυτό σου ζήτησα τα combined. Φωτογραφία από το ταμπελάκι που έχει πάνω μπορείς να βγάλεις? Τεσπά πιστεύω γύρω στα 30 θα σου δίνει. Οπότε όπως σου είπα από την πρώτη στιγμή θα την σηκώσει και την 7870 ΑΛΛΑ ποιοτικώς είναι απαράδεκτο και να μην το αφήσεις πολύ εκεί μέσα. Στην πρώτη ευκαιρία αλλαγή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα