astra_mh_me_malwnete Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 καλησπέρα σε όλους σας και καλώς σας βρήκα !!! για να μην μακρυγορώ θα περάσω κατευθείαν στο θέμα που έχει να κάνει με το paypal: λοιπόν ... χθες μπήκα στο λογαριασμό μου στο paypal και πρόσεξα πως μου έχουν στέιλει μια σημειωση που έπρεπε να δω (Provide information about your account. Check status or resolve) ! έτσι και έκανα !!! (δεν έλαβα βέβαια στο μαιλ μου καμία προηδοποίηση γιαυτό) όταν μπήκα εκεί είδα ότι μου χουν ένα μήνυμα που έλεγε : "You have 134 days to resolve before your account becomes restricted." και πιο κάτω έγραφε πως έχει να κάνει με "lift limits" και πως έπρεπε να κάνω "resolve" ! πήγα λοιπόν εκεί και είδα πως έπρεπε να κάνω "Identify account holder/Provide identification" ! όταν πάτησα να δω τί ήταν αυτό ..... είδα πως μου ζητούσαν να τους στέιλω προσωπικά μου στοιχεία (A valid photo ID for account holder + Proof of address) δηλαδή ταυτότητα , επαλήθευση διέυθνυνσης κτλπ κτλπ κτλπ ! ο λόγος ήταν ο παρακάτω : "You have received €1,800 or more in total payments to your PayPal account in this calendar year and are therefore approaching our annual receiving limit of €2,500. PayPal is required by law to comply with European Union Anti-Money Laundering regulations by collecting information from customers when they reach this limit. Please go to the Resolution Centre for more information on what you need to do." τώρα λοιπόν , μέτα από ένα ψάξιμο στο google γιαυτό το θέμα έχω καποιες βασικές ερωτήσεις και θα θελα τη βοήθεια σας , γιατί ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω : 1) τα χαρτία που ζητούν είναι πολυ σημαντικα .... πιστεύετε πως πρέπει να τα στείλω ??? για ποιο λόγο να τους εμπιστευτώ ? αν δεν το κάνω τι θα γίνει ? 2)τι σημαίνει οτι ο λογαριασμός μου θα γίνει "restricted account" ??? τι θα σημαίνει αυτό για μένα ? έγω δεν έχω πρόβλημα και να μου μπλοκάρουν τον λογαριασμό στο paypal .... άλλα τι αλλό μπορεί να σημαίνει ? υπάρχουν κάποιες άλλες κυρώσεις που θα μου επιβληθούν ? 3)δεν χρησιμοποιώ το paypal σαν επιχείρηση το χρησιμοποιώ σαν άτομο ...... τα λεφτα που μου ρχονταν μέσα ήταν από φίλους στους οποίους έδεινα λεφτα και μου τα βαζανε μέσα απο δικό τους λογαριασμό για να κάνω καποιες αγορές ή απο αλλους φίλους που τους έκανα μια εξυπηρέτηση και τους έλεγα αν είναι δυνατον αντί να μου δώσουν τα λεφτα στο χέρι να μου τα βάλουν στο paypal για να κάνω πάλι αγορες ! στο paypal o λογαριασμός μου είναι "personal" ... δεν έχω καμία επιχείρηση , web site κτλπ ! θέλω να ρωτήσω λοιπόν , μήπως με αύτα που μου ζητάνε να τους στείλω θα χω κανένα πρόβλημα με εφορία κτλπ ??? 4)επειδη έχω δεί στο ιντερνετ ότι πολλοί είχαν ή έχουν αντίστοιχο πρόβλημα .... κανένας όμως δεν έδεινε μια λύση ....... μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ρε παίδια , για να ηρεμήσω λίγο ? ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!!
NikosKallithea Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2012 1.Nα τα στείλεις 2.Δεν μπορείς να κάνεις συναλλαγές με το παυπαλ 3.Σε υποτιθέμενη περίπτωση που το χρησιμοποιείς για ξέπλυμα μαύρου χρήματος, θέλουν να ξερουν ποιανού ειναι ο λογαριασμός για να τον δώσουν στις αρχές Αν δεν κάνεις αυτά που σου λενε απλα θα χάσεις τα χρήματα σου, να πεις στους φίλους σου να σου καταθέτουν τα χρήματα στην τράπεζα γιατί το παυπαλ εχει και προμήθεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα