liakjim Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2012 Εχουμε βγει εντελως offtopic αλλα ετσι οπως το βλεπω οταν λες οτι η εταιρια Χ ειναι κορυφαια , σημαινει οτι ειναι η κορυφαια , διοτι στον χωρο των υπολογιστων / υποτμημα φορητων που προφανως συζηταμε η κορυφη ειναι οντως μια.
Kostas93 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Εχουμε βγει εντελως offtopic αλλα ετσι οπως το βλεπω οταν λες οτι η εταιρια Χ ειναι κορυφαια , σημαινει οτι ειναι η κορυφαια , διοτι στον χωρο των υπολογιστων / υποτμημα φορητων που προφανως συζηταμε η κορυφη ειναι οντως μια. θα συμφωνήσω ότι εχουμε φύγει εκτός θέματος,αλλά θα διαφωνήσω για μία ακόμη φορά σχετικά με τη κορυφή, γιατί μπορεί εγώ πχ να υποστηρίζω " η toshiba είναι η καλύτερη εταιρία" αλλά θα έρθει κάποιος άλλος και θα μου πει " ποια toshiba ρε συ, η apple είναι μακραν καλύτερη" και η διαφωνία δε θα μπορούσε να λυθεί ποτέ γιατί και οι δύο ανήκουν "στον χωρο των υπολογιστων / υποτμημα φορητων" αλλά δεν έχει καμία σχέση η μία εταιρία με την άλλη, αλλού υπερτερεί η μία και αλλού και άλλη, συνεπώς πως θα συγκρίνω ένα macbook με ένα alienware (dell) για παράδειγμα? με βάση την απόδοση το alienware θα είναι πολύ καλύτερο, με βάση τη ποιότητα κατασκευής, την οθόνη κ.α θα υπερτερεί το macbook, άρα ποιο είναι το μέτρο σύγκρισης? τα benchmarks ? η ποιότητα κατασκευής ? η ποιότητα της οθόνης ? η ποιότητα του ήχου ? η αξιοπιστία ? το service ? η αυτονομία ? η φορητότητα ? το value for money ? κ.α Να τα βρεις όλα σε ένα λίγο δύσκολο, αν το κάνεις πες μου και μένα να ξέρω. αναγκαστικά θα χάσεις κάποια από αυτά για να κερδίσεις τα υπόλοιπα, το θέμα είναι ποια είναι τα ποιο σημαντικά?(δεν υπάρχει μονομερής απάντηση) πως μπορώ να συγκρίνω δύο λάπτοπ που απευθύνονται σε διαφορετικές κατηγορίες? θα ήθελα όμως να ακούσω ποια θεωρείς εσύ ως κορυφαία και γιατί αφού φαίνεται ότι εχεις κατασταλάξει...
liakjim Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 To θεμα δεν ειναι ποια θεωρω κορυφαια αλλα το οτι καποια μελη (εδω ενα/δυο) αλλα κ στο παρελθον , λενε το "η ταδε μαρκα ειναι κορυφαια" ή "η αλλη μαρκα" ειναι μουφα , ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΟΛΟΓΙΑ. Εκει σταθηκα. Τσαμπα εγραψες ολα τα παραπανω. Οσο για την κορυφαια δικια μου εταιρια , θα σου πω πολυ απλα οτι δεν υπαρχει κ ουτε με απασχολει. Ολοι οι παραπανω παραγοντες που πολυ ομορφα εθεσες , λαμβανουν εναν συντελεστη βαρυτητας κ ακολουθως βαθμολογουνται. Ετσι στο τελος βγαινει ενα κ μονο νουμερο. Ο φορητος που θα λαβει την μεγαλυτερη βαθμολογια επιλεγεται , ανεξαρτητα την εταιρια που ανηκει. Ετσι κι αλλιως το τελευταιο , με τον συντελεστη του αποτελει ακομα ενα παραγοντα. Τελος πολυ θα ηθελα να μου πεις ποια ειναι για μενα η κορυφαια εταιρια κ απο που το συμπερανες αυτο... Υ.Γ. Αν είχα λεφτα πάντως θα έπαιρνα κάποιο Alienware
Kostas93 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2012 (επεξεργασμένο) Τελος πολυ θα ηθελα να μου πεις ποια ειναι για μενα η κορυφαια εταιρια κ απο που το συμπερανες αυτο... κυρίως από το γεγονός πως επέμενες πως η κορυφή είναι μία,όσο για το ποια είναι, δε θα μπορούσα να το ξέρω,μόνο υποθέσεις θα μπορούσα να κάνω, και δε μου αρέσει να κάνω υποθέσεις έχοντας λίγα επιχειρήματα Υ.Γ. Αν είχα λεφτα πάντως θα έπαιρνα κάποιο Alienware θα συμφωνήσω στα alienware,και μένα μου αρέσουν ιδιαίτερα, από τη στιγμή που είδα το πρώτο σε ένα κατάστημα, αλλά είναι ακριβά τα άτιμα... *edit ασχετο αλλά ρίξε μια ματιά εδώ http://us.toshiba.com/computers/laptops/qosmio/X870/X875-Q7291 αλλο ένα ωραιο μηχάνημα. Επεξ/σία 28 Αυγούστου 2012 από Kostas93 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα