Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
λοιπον φιλε liakjim θα σε εμπιστευτω γιατι ειναι το καλυτερο απ'οτι ειδα στα λεφτα που ζητησα το συγκεκριμενο!!!! ευχαριστω

Κοιταξε το κιολας πρωτου το αγορασεις. Προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου η ποιοτητα κατασκευης του.

Δημοσ.

εννοειται οτι η ποιοτητα κατασκευης του ειναι η "φθηνοτερη", αλλα μου φαινεται η καλυτερη επιλογη γι αυτα τα λεφτα!απλα θελει λιγη προσοχη παραπανω στην μεταφορα του.μην νομιζεις σαν σταθερο θα το εχω περισσοτερο.δεν θα το πολυμεταφερω και θα τον ανοιγοκλεινω απλα η επιδοτηση ειναι καθαρα για λαπτοπ

Δημοσ.

Μεσα στον 1ο μηνα αν θυμαμαι καλα μπορεις να βαλεις επεκταση εγγυησης. Σε προτρεπω να βαλεις 3 χρονια να εχεις το κεφαλι σου ησυχο οτι κ αν συμβει. Ρωτα το. Πρεπει να εχει κοντα 80Ε? Μη το τσιγγουνευτεις.

Δημοσ.

http://www.plaisio.gr/Laptop-and-Tablet/Notebook/Support-Packs/Turbo-X-Extended-Guarantee-2-years-Turbo-X.htm

''Η αγορά του πακέτου μπορεί να πραγματοποιηθεί σε διάστημα 6 μηνών από την αγορά του φορητού σας υπολογιστή. ''

Αν την αγορασεις μαζι με τον υπολογιστη (εκεινη την ωρα) κοστιζει 90ευρω.

Αν πας οποιαδηποτε μερα μεσα στο εξαμηνο, κοστιζει 130ευρω.

Αθανατο Πλαισιο!

Δημοσ.

Αν πας στο Πλαισιο, στο καρτελακι με τα χαρακτηριστικα του λαπτοπ λεει (χαμηλα χαμηλα):

-επεκταση εγγυησης για +2 χρονια με 89ευρω..'' οκ λες.. ας την κανω σε κανενα μηνα!

Αν πας ομως μετα απο ενα μηνα το παιζουν χαζοι και οτι δεν ισχυει κατι τετοιο.. Και σου δειχνουν την τιμη απο το site.

Τα 129 ευρω δηλαδη.

(εχει τυχει σε φιλο μου)

Τρατζικ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...