Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, μια ερώτηση.

Έχω έναν σκληρό, τον οποίο ο υπολογιστής (και ο κάθε υπολογιστής δηλαδή) δεν τον διαβάζει με τίποτα.

Όταν τον έχω πάνω με κλειστό το pc, αυτό δεν ανοίγει καν, κολλάει μια μαύρη οθόνη πριν το bios.

Όταν τον συνδέω μέσα απ τα windows, ούτε καν που τον αναγνωρίζει σαν νέο υλικό.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να τον διαβάσει, έστω να πάρω τα αρχεία από μέσα, και μετά να τον πετάξω;

Δημοσ.

Αυτά τα συμπτώματα τον καθιστούν τελείως νεκρό,σε αυτούς τους δίσκους όχι δεν υπάρχει δυνατότητα να πάρεις τα δεδομένα, μόνο αν όλα αυτά έχουν προκληθεί από χαλασμένη πλακέτα και μπεις στην διαδικασία να την βρεις και να την αλλάξεις και πάλι με αμφίβολα αποτελέσματα..

Δημοσ.

Το θέμα φίλε μου είναι πως μου το έκανε και παλιότερα αυτό, συγκεκριμένα το 2010, και κάπως τον κατάφερα, μπόρεσε και τον διάβασε το pc, και με το HDD Regenerator λειτούργησε ξανά κανονικά χωρίς προβλήματα.

2 χρόνια μετά πάλι το ίδιο και χειρότερα (και ξαφνικά, έτσι; ). Εν γνώση μου του περνούσα μέσα αρχεία που απλά κατέβαζα απ το ίντερνετ, δηλαδή πράματα που μπορώ να ξαναβρώ και όχι αρχεία δικά μου.

Δεν επίγει δηλαδή το backup, απλά ρώτησα για να μην μπαίνω στην διαδικασία να κατεβάσω πάλι.

Ο δίσκος είναι ο Western Digital AAKS-500.

Δημοσ.

Άκου θα πάς να παρεις ενα usb to ide sata atapi bridge και μετά θα βάλεις τον σκληρό στον μετασχηματιστή για 5 λεπτά και μετα τα 5 λεπτα τότε θα συνδέσεις το usb στον υπολογιστή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...