Προς το περιεχόμενο

Unboxholics YouTube Channel


BraVeHeartGR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετώ την παρέα των Insomniacs!

Ανοίγω αυτό το θέμα για να σας γνωρίσω τους Unboxholics, ένα νέο κανάλι στο YouTube, μέσω του οποίου θα γίνονται unboxings και παρουσιάσεις προϊόντων gaming και τεχνολογίας, που στην πλειοψηφία τους θα έχουν άμεση σχέση με τα videogames. Ο απώτερος σκοπός αυτών των παρουσιάσεων είναι να μεταφέρουμε στο θεατή την πιο λεπτομερή απεικόνιση του εκάστοτε προϊόντος και με την αναφορά των βασικότερων χαρακτηριστικών του, να παραδίδουμε μία πλήρη ενημέρωση προς όλους τους υποψήφιους αγοραστές του.

Με τη βοήθεια ειδικού εξοπλισμού τελευταίας τεχνολογίας, θα αναδεικνύουμε τα "κάλλη" των προϊόντων, μέσω "εξωφρενικά" κοντινών και υψηλής ευκρίνειας λήψεων, ώστε να "ξεγυμνώνουμε" και την πιο κρυφή λεπτομέρεια. Από το άνοιγμα της συσκευασίας αγοράς, μέχρι και την τελευταία γωνία του προϊόντος, τα unboxing videos, κυριολεκτικά, περνούν σε άλλο επίπεδο.

Αν σας αρέσουν τέτοιου είδους παρουσιάσεις και θέλετε να δείτε περισσότερα videos από τους Unboxholics, δεν έχετε παρά να εγγραφείτε στο YouTube Channel μας. Likes, shares, favorites και subscribes θα βοηθήσουν εξαιρετικά στην ανάδειξη των προσπαθειών μας.

Ορίστε μερικά δείγματα από τη δουλειά μας

Tamron 60mm Macro Lens Unboxing / Test Video

Gears of War 3 Stereo Gaming Headset Unboxing / Review

Risen 2: Dark Waters Collector's Edition (Xbox 360) Unboxing

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...