Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει δίκιο ο green αλλά στο τέλος το έχει θέσει λάθος γενικά η λειτουργία τους πάει κάπως έτσι όπως το λέει απλά η σύγκρισή με κλιματιστικά δεν είναι σωστή για πολλούς λόγους.

π.χ.

1. τιμή δεν έχει καμία σχέση το 50-60ε με το περίπου 200ε+ εγκατάσταση 30-40.

2. δεν μετακινητε οπότε όποιον χώρο διαλέξεις είναι αυτός τέλος

3. δεν μπορώ να το πω με σιγουριά αλλά νομίζω ότι στο ζεστό η απόδοση του κλιματιστικού δεν είναι η καλύτερη δυνατή και είναι για πολύ μικρότερο χώρο.

Δημοσ.

νομιζω η συγκριση σου και ο τροπος υπολογισμου ειναι τελειως λαθος.

Οι τιμές που δίνω είναι κατά προσέγγιση...

Οι μετρήσεις που έχω πάρει προσωπικά, για να είμαι πιο ακριβής, είναι με ενεργειακό μετρητή και οι συσκευές που έχω μετρήσει είναι ένα sharp 9αρι κλιματιστικό(όχι inverter) που έxω σε δωμάτιο 15τ.μ. καθώς και ένα delonghi καλοριφέρ λαδιού στον ίδιο χώρο. Οι τιμές που έχω πάρει αντιπροσωπεύουν τα λεγόμενα μου θέλω να πιστεύω.

Νομίζω ότι δεν κάνω κάποιο τραγικό λάθος, εκτός και αν έχω κάνει κάποιο λάθος στους υπολογισμούς μου που ούτως ή άλλως είναι μια χοντρική προσέγγιση όπως είπα και πιο πάνω.

Δημοσ.

αν το καλοριφερ καταναλωνει Χ watt τοτε αποδιδει Χ Watt θερμανσης

το AC στα Χ watt καταναλωσης εχει Χ+ αποδοση

• Like 1
Δημοσ.

Εγω πηρε ενα της Ντελονγκι με 200 Ευρω.. ισως ειναι το μεγαλυτερο που υπάρχει στην κατηγορία του.. στην αρχη μου μυριζε καμμενο λάδι αλλα μετα εστρωσε.. Καινε πολυ ρεύμα αλλα για ενα δωμάτιο συμφέρει..

Η πιο οικονομικη λύση ειναι η ξυλόσομπα ή τζάκι αλλα οπως και να το κανεις θα μυρίζει...

Δημοσ.

Εγω πηρε ενα της Ντελονγκι με 200 Ευρω.. ισως ειναι το μεγαλυτερο που υπάρχει στην κατηγορία του.. στην αρχη μου μυριζε καμμενο λάδι αλλα μετα εστρωσε.. Καινε πολυ ρεύμα αλλα για ενα δωμάτιο συμφέρει..

Η πιο οικονομικη λύση ειναι η ξυλόσομπα ή τζάκι αλλα οπως και να το κανεις θα μυρίζει...

Μπορείς να μου στείλεις ένα link ή να μου αναφέρεις το μοντέλο, καθώς και την τιμή του?

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Τελικά κατέληξα στη λύση του delonghi το οποίο ναι μεν είναι αρκετά αποδοτικό αλλά εξακολουθεί να μυρίζει ακόμη και μετά από 1 εβδομάδα συχνής χρήσης...

Τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

θα φύγει η μυρωδιά, μην ανησυχείς...

αν δεν φύγει σημαίνει ότι έχει πρόβλημα και πρέπει να το επιστρέψεις...

Δημοσ.

Τελικά κατέληξα στη λύση του delonghi το οποίο ναι μεν είναι αρκετά αποδοτικό αλλά εξακολουθεί να μυρίζει ακόμη και μετά από 1 εβδομάδα συχνής χρήσης...

Τι μπορώ να κάνω?

Ρώτα όλα τα τζιμάνια του forum που προτείνουν ανεπιφύλακτα καλοριφέρ λαδιού...αυτοί να σου πουν. Είναι και υγειηνό έγραψε ένας παραπάνω

Εγώ τα έχω ξαναγράψει σε άλλο νήμα. Εσύ κάνεις υπομονή. Οι υπόλοιποι ας βάλουν γυαλιά και ας διαβάσουν αλλιώς θα πρέπει να κάνουν και αυτοί υπομονή :-)

Για θέρμανση μέσω ρεύματος μπορείς να πάρεις μόνο 1) κλιματιστικό inverter για να λειτουργεί σε χαμηλές θερμοκρασίες 2) θερμοπομπό/convector. Το καλύτερο; Και τα 2 μαζί. Με ΟΛΑ τα άλλα θα έχεις προβλήματα

Δημοσ.

Τι μπορώ να κάνω?

πρεπει να το αναψεις στο full για 3-4 ωρες τουλαχιστον ,δεν στο ειπε αυτο ο πωλητης στο καταστημα που το πηρες ? :unsure:
  • 3 χρόνια αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...