Thanos1972 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Εγω παλι στον στρατο γνωρισα κατι παλικαρια πομακους που ηταν πιο Ελληνες απο τους Ελληναραδες....... Αλλα τερμα ο στρατος,αυτο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο. Δεν εχω ακουσει ακομα κατι να λεγετε για τα μειονοτικα σχολεια και τι τους μαθαινουν εκει η για την μπαρα που υπηρχε πηγαινωντας στα πομακοχωρια της Ξανθης οπου μετα της 9 το βραδυ δεν μπορουσες να πας γιατι εκλεινε ο δρομος.μεχρι το 93 κρατησε αυτη η ιστορια.
KilliK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δεν μπορώ ούτε να ξεκινήσω να μπω στη διαδικασία του πώς σκέφτηκες (; ) και κατέληξες ότι αυτός είναι ο σκοπός του μέτρου. ποιος ειναι ο σκοπος του μετρο; ρωταω για να μαθω.
KilliK Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 μογγολισμος. κανε κατι αλλο που κανουν μερικοι,πηγαινε κυπρο και δωσε απο εκει εξετασεις. θα περασεις με 5 στο πολυτεχνειο. βεβαια μετα θα γελανε ολοι. καλο το καφενειακο χιουμορ αλλα η απορια μου εχει να κανει με το πως θα μπορουσε καποιος να εκμεταλλευτει αυτον τον νομο προς οφελος του. μεχρι στιγμης δεν εχω παρει καποια ικανοποιητικη απαντηση.
REDODIN7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Εμ, πολλα ζητας, αμα δεν μπορεσαν οι δικοι σου ή οι δασκαλοι να παρουν χαμπαρι οτι οι κακες επιδοσεις σου μονο σε καποια μαθηματα ωφειλονται σε συγκεκριμενο προβλημα τοτε δεν σου φταιει το κρατος γενικα αλλα συγκεκριμενα ατομα. Μην πας ομως και συγκρινεις τους μουσουλμανους με την περιπτωση σου ειναι διαφορετικα θεματα.Αν ενας καθηγητης δεν εχει σωστα εφοδια να ασκησει το επαγγελμα του ποιος φταει αν οχι το κρατος ? Οσο για το ποσο εξυπνος ειναι καποιος με αυτισμο-δυσλεξια δεν το κρινω γιατι δεν εχω γνωσεις, οταν ομως υπαρχει στο τραπεζι το επιχειρημα "γιατι να σπουδαζει αυτος που περασε με 8.000 μορια αφου ειναι χαζος και δεν μπορει" τοτε μπορω και εγω να δηλωνω θιγμενος που οχι ο 1/150 αλλα οι 20/150 δυσλεκτικοι που περασαν ποιο ευκολα απο εμενα δεν θα επρεπε να περασουν. Αλλωστε μαιμου μουσουλμανος δυσκολα να περασει ενω απο μαιμου δυσλεκτικους ειναι γεματα τα πανεπιστημια. Εγω δεν ειπα να περνανε με κατω απο 10, εγω αν και δυσλεκτικος εδωσα κανονικα και εβγαλα 10+ χιλιαδες μορια και και 11.7 απολυτηριο σκεψου να εδυνα και σαν δυσλεκτικος! Για το υστερογραφο, δες ολο το νημα, εχω απαντησει και εγω και αλλοι, δεν υπαρχει λογος να καουμε loop το ιδιο θεμα. Θα ηταν πολυ ευχαριστω αν δεν σου κανει κοπο να το ξαναπεις ή να δωσεις λινκ. Επισης να πω οτι θεωρω ντροπη να μπαινουν γενικος ατομα σε ΤΕΙ-ΑΕΙ με κατω απο 10. Επειδη δεν ειμαι ρατσιστης αλλα δεν ειμαι και μλκς θα μου πει κανεις τη προνομια στις πανελληνιες εχουν αλλς παρομιες ομδες οπως πχ η ποντιοι και οι βορειοηπειροτες.
lary7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Αν ενας καθηγητης δεν εχει σωστα εφοδια να ασκησει το επαγγελμα του ποιος φταει αν οχι το κρατος ? Αντε ενας ετυχε στοκος, στους αλλους τι εφταιξε? Φυσικα παλι το κρατος φταιει για τα παντα συμφωνα με εσενα..... Εγω δεν ειπα να περνανε με κατω απο 10, εγω αν και δυσλεκτικος εδωσα κανονικα και εβγαλα 10+ χιλιαδες μορια και και 11.7 απολυτηριο σκεψου να εδυνα και σαν δυσλεκτικος! Ωραια και ερχομαι εγω που δεν ειμαι δυσλεκτικος και λεω, τι ρατσισμος ειναι προς εμας να περνανε οι δυσλεκτικοι απο το παραθυρο, και μαλιστα πολλοι περισσοτεροι απο τους μουσουλμανους? Γιατι αμα εδινες προφορικα και ειχες και κανενα γνωστο εκει μεσα θα εβγαζες 18.000 μορια ανετα και θα μου ετρωγες την θεση. Αρα το κρατος να μην εχει ευαιστθησιες, ολοι εξετασεις ιδιες και οποιος δεν μπορει στο χωραφι. Θα ηταν πολυ ευχαριστω αν δεν σου κανει κοπο να το ξαναπεις ή να δωσεις λινκ. Δες απο σελιδα 7 και μετα. Επισης να πω οτι θεωρω ντροπη να μπαινουν γενικος ατομα σε ΤΕΙ-ΑΕΙ με κατω απο 10. Αλλο θεμα αλλα αντι να λεμε να καταργηθουν αυτες η χαζες εξετασεις λεμε να περναει καποιος με 10 αλλα οχι καποιος με 9.9? Να μην σπουδαζει καποιος που εχει την δυνατοτη απλα επειδη δεν εγραψε καλα........
REDODIN7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Αντε ενας ετυχε στοκος, στους αλλους τι εφταιξε? Φυσικα παλι το κρατος φταιει για τα παντα συμφωνα με εσενα..... Οχι ενας τουλαχιστον 8 και βαζω μονο τους φιλολογους... Ωραια και ερχομαι εγω που δεν ειμαι δυσλεκτικος και λεω, τι ρατσισμος ειναι προς εμας να περνανε οι δυσλεκτικοι απο το παραθυρο, και μαλιστα πολλοι περισσοτεροι απο τους μουσουλμανους? Γιατι αμα εδινες προφορικα και ειχες και κανενα γνωστο εκει μεσα θα εβγαζες 18.000 μορια ανετα και θα μου ετρωγες την θεση. Αρα το κρατος να μην εχει ευαιστθησιες, ολοι εξετασεις ιδιες και οποιος δεν μπορει στο χωραφι.Νομιζω οτι μπευρδευεσε λιγο ειναι σαν να λες σε εναν τυφλο παρε διαβαασε τα θεματα!!! Και στην τελικη οι δυσλεκτικοι δεν μπαινουν με χαμηλοτερη βαθμολογια οπως οι μουσουλμανοι!!!! Αλλο θεμα αλλα αντι να λεμε να καταργηθουν αυτες η χαζες εξετασεις λεμε να περναει καποιος με 10 αλλα οχι καποιος με 9.9? Να μην σπουδαζει καποιος που εχει την δυνατοτη απλα επειδη δεν εγραψε καλα........ 9.9 μπορει να ειναι και στατιστικο λαθος που διορθωνεται το 5 και 4 ομως οχι! Οι μουσουλμανοι μεγαλωνουν σε ενα εκπαιδευτικο συστημα που ειναι χαλια ενω λογω των συνθηκων η Ελληνικη ειναι 2η ή 3η γλωσσα που μιλουν. Επειδη αποτελουν και ενα ευαισθητο εθνικα θεμα ηρθε αυτος ο νομος και τους βοηθαει ωστε να κρινονται μεταξυ τους και οχι με τους υπολοιπους Ελληνες που εχουν σε μεγαλυτερο βαθμο καλυτερες συνθηκες. Και εγω δεν καταλαιβαινω καλα τα ελληνικα λογω προβληματος αλλα συνεχεια μου τι "λες" και στη τελικη υπαρχουν και οι βοριοηπεροτες και οι ρωσοποντιοι αυτοι εχουν προνομια ? Ξεκολατε μερικοι, πολλες φορες ειναι καλυτερα οι μειονοτητες να εχουν λιγα παραπανω προνομια. Εδω ειναι γεματα τα πανεπιστημια απο μαιμου "δυσλεκτικους" φοιτητες(συνηθως παιδια καθηγητων) ή Ελληνες που μπαινουν σαν ομογενεις ενω εζησαν εξω λιγα χρονια και σας πειραξαν οι μουσουλμανοι, που στο κατω κατω αυτο εχει και μια διασταση εθνικου συμφεροντος. Εξω ολοι οσοι περνανε εις βαρος των αλλων και οι ψευτοδυσλεκτικοι και οι δηθεν ομογενεις και οι μουσουλμανοι!!!!
lary7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Οχι ενας τουλαχιστον 8 και βαζω μονο τους φιλολογους... Μηπως η δυσλεξια σου τοτε περιοριζονταν μονο στην ανορθογραφια? Anyway αυτη ειναι η χωρα που ζουμε, live with it, αυτο κανουμε ολοι με λιγοτερη γκρινια.Γιατι ξεχνας πως δεν πρεπει να ζητας απο το κρατος αλλα να προσφερεις και εσυ αυτο που εισαι υποχρεωμενος. Νομιζω οτι μπευρδευεσε λιγο ειναι σαν να λες σε εναν τυφλο παρε διαβαασε τα θεματα!!! Και στην τελικη οι δυσλεκτικοι δεν μπαινουν με χαμηλοτερη βαθμολογια οπως οι μουσουλμανοι!!!! Ενω να πεις σε εναν που δεν ξερει καλα Ελληνικα κατσε δωσε εκθεση ή ιστορια στα Ελληνικα ειναι πολυ λογικο. ΠΣ, οι δυσλεκτικοι μπαινουν με γελοιες, σε σχεση με τις γραπτες, προφορικες εξετασεις οπου πολλες φορες οι εξεταστες ειτε ειναι φιλοι των γονιων τους (καθηγητες) ειτε τα περνουν, true story, τουλαχιστον στις δικες μου εποχες. 9.9 μπορει να ειναι και στατιστικο λαθος που διορθωνεται το 5 και 4 ομως οχι! Το ιδιο και το 9,8 ή 9,7? Η βαθμολογια των εξετασεων ειναι για να μοιραζονται οι μαθητες στις σχολες δικαια, οχι για να αποφασιζεται ποιο θα σπουδασουν και ποιο οχι. Και εγω δεν καταλαιβαινω καλα τα ελληνικα λογω προβληματος αλλα συνεχεια μου τι "λες" και στη τελικη υπαρχουν και οι βοριοηπεροτες και οι ρωσοποντιοι αυτοι εχουν προνομια ? Οι βορειοηπειρωτες εχουν προνομια, για ΡΠ δεν ξερω αλλα ειχαμε ΒΗ στην σχολη που μπηκε σχετικα ευκολα. Εξω ολοι οσοι περνανε εις βαρος των αλλων και οι ψευτοδυσλεκτικοι και οι δηθεν ομογενεις και οι μουσουλμανοι!!!!.Ξεκαθαρο Εγω παλι ομως λεω πως υπαρχει η πολυτελεια η μειονοτητα να εχει καποια προνομια, για τους λογους που εξηγησα, εγω το κλεινω εδω και ο καθενας "πυροβολει" οπου θελει.
xreokopia Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Αρκει και μόνο να δηλωσει καποιος μουσουλμανος για να εχει τα πλεονεκτηματα των πανελλαδικων? 'Η μηπως πρεπει να εχει και τουρκικες ριζες?
Cossutius. Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Αρκει και μόνο να δηλωσει καποιος μουσουλμανος για να εχει τα πλεονεκτηματα των πανελλαδικων? 'Η μηπως πρεπει να εχει και τουρκικες ριζες? Χωρις να γνωριζω,λογικα το 2ο. Σε φαση που σκέφτομαι να ψαξω το γεννεολογικό μου δέντρο. Ολο και καποιος εκ Τουρκίας θα υπήρχε. Θα ασπαστω και τον Μουσουλμανισμό και θα μπω με 5 στην ΑΣΣΟΕ. Γουστάρω
lary7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Αρκει και μόνο να δηλωσει καποιος μουσουλμανος για να εχει τα πλεονεκτηματα των πανελλαδικων? 'Η μηπως πρεπει να εχει και τουρκικες ριζες? Οχι και στα 2. Πρεπει να ειναι μελος της αναγνωρισμενης μειονοτητας.
xreokopia Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δηλαδη τα μελη της μειονοτητας αυτης ειναι εγγεγραμμενα σε καποιους καταλογους? Μετεγγραφες απο αλλες κοινοτητες/μειονοτητες επιτρεπονται?..
brickman Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 στην ΑΣΣΟΕ. Εχει καταντησει απο τις χειροτερες σχολες.
REDODIN7 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Μηπως η δυσλεξια σου τοτε περιοριζονταν μονο στην ανορθογραφια? Anyway αυτη ειναι η χωρα που ζουμε, live with it, αυτο κανουμε ολοι με λιγοτερη γκρινια.Γιατι ξεχνας πως δεν πρεπει να ζητας απο το κρατος αλλα να προσφερεις και εσυ αυτο που εισαι υποχρεωμενος. Δεν εχω να προσφερω τιποτα σε αυτη τη χωρα μονο στους ανθρωπους που με βοηθησαν. Οποτε τη χρειαστηκα δεν με βοηθησε σχεδον ποτε ετσι με χαντακοσε με τις πανελληνιες, με εκανε να φαω τα καλυτερα μου χρονια για να ειμαι τωρα ενα χρονο πτυχιουχος ανεργος και σαν κερασακι στην τουρτα με εκανε να δανειστω απο γνωστους για να πληρωσω τα φαρμακα της μανας που εχει καρκινο αντι να πληρωσει το κρατος οπως επρεπε. Οποτε προσωπικα θα γκρινιαζω γιατι μονο ετσι ισως καποιοι επιτελους αλλαξουν.
xreokopia Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2012 Με τη γκρινια δε κερδιζεις τιποτα, απλα σε γραφουν στ' @ρχιδι@ τους και συνεχιζουν ακαθεκτοι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις